|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 07 2004
|
![]() stary stary stary..........
ja znam xudona........ i wiem ze ona nie odpusci........... i masz rooka na bank........ wiem bo jom czy tam go znalem.............. sptrzeż sie tych osob: -kutamupi -damianrozanskin -skapy rycerz -domlex -balmi rycerz czy jakos tak... naprawde muwie ze dedniesz....... z mojej renki tesz....... naprawde............ cya...... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 02 2005
|
![]() tak sie sklada, ze od pol roku nie gram w tibie =D HAHAHAHHA
a jak powroce od gry to napewno nie na tym nobowskim servie zwanym "mythera" buahaha ;] zemsta jest slodka i przyjemna ;* |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
|
![]() i ****a 2 razy napisalem.............
infernysiusie qrwa masz hunta jak niiiiiiiiiiiiiiiiiiiic ,,|,, (-.^) ,,|,, Ostatnio edytowany przez Maxx - 25-02-2005 o 17:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja też gram na mytcherze i powiem ci że jesteś debil i idiota S****ysyn pocałuj mnie w dupe kutaśie złamany
![]() |
#26 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Btw. Cytuj:
Ecce anus in mediis Sedens annosa puellis Sacra facit Tacitae Nec tamen illa tacet Et digitis tria tura tribus Sub limine ponit. Qua brevis occultum Mus sibi fecit iter. Arcanum Mortis. Ostatnio edytowany przez Adaras - 25-02-2005 o 17:52. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez infernus_10 - 25-02-2005 o 17:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
|
![]() mam polski w szkole w przeciwienstwie do ciebie 10 latku zgwalcony przez stado pawianuw , sloni i dziwek z szyszkami w dupach
,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,,,,|,, (-.^) ,,|,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
|
![]() hahaha nadal nie widac =D <lol2> (pawianuw)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Hehehehe QRWA NIECHODZE DO KOŚCIOŁA FLECIE
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() Stana ide NA HELLGATE POMODLIĆ SIE DO SZATANA
![]() |
#34 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() wiem ze jestes z wysokiej, dzis wpadne po Ciebie ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2004
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Epsilion
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
|
![]() Kłucicie sie jak dzieci to że jeden nie umie pisać a drugi jest jakiegos innego wyznania to nie znaczy że trzeba sie zniżać do ich poziomu. A tak wracając do tematu to dobrze zrobiłeś
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
|
![]() DZIEKUJE =D mam nadzieje, ze jeszcze mnie ktos poprze ;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() Hmm, dobrze im tak, za latwo nabijaja se wszystko. Bie znam ich, bo nigdy na mytherze nie grałem, ale KILL THE AFKERS .
Nie kłućcie się, gdyż to do niczeg nie proawdzi. Załatwcie to na PW albo na tibii (dual for dead? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niech zgadne kto może grać tą postacią Czyżyk albo ....
ok wpadaj domnie ...
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...
|
![]() szkoda ze dsm nie wypadl
![]() Ale i tak gz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() juz cie lubie stary !!!
![]() Zabijanie innych graczy a co dopiero hight lvlow afkerow to jest cala smietanka ![]() niezly loot napewno sie zworcilo z nadwyzka ![]() gratuluje Ps.nie pograssz juz tym charem.....hunt..... Ps.2: Moze zapomna ![]() |
![]() |
![]() |