|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Co lepsze?? | |||
Rammstein |
![]() ![]() ![]() ![]() |
166 | 58.04% |
Iron Maiden |
![]() ![]() ![]() ![]() |
120 | 41.96% |
Głosujących: 286. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Master Alucard
|
![]() @Gangrel666
Chyba nie widziałeś koncertu w Katowicach ![]() PS: Rammstein na koncertach ma lepszy "show"
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak juz bym mial wybierac to IM.Niemieckie piosenki to nie moj klimat ;p
![]() |
#23 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Wiekszosc ludzi wybiera Rammstein poniewaz ich muzyka jest "latwiejsza" i szybciej wpada do ucha. Natomiast do Ironsow, jak to moj kolega powiedzial, trzeba dorosnac... Irosni graja dosc specyficznie i "trudno". Trzeba wsluchac sie melodie, tekst, zrozumiec slowa i uslyszec granie gitary. Wtedy mozna czerpac przyjemnosc w sluchaniu ich, i zostac "przyciagnietym do glosnika jak pinezka do magnezu"... Osobiscie wybral bym Ironsow...
|
![]() |
![]() |
#24 |
Master Alucard
|
![]() @up
Ja widocznie jestem w mniejszości ![]() słucham rammsteina od Sehnsucht ![]() Mysle, że w Ramstenie nalezy sie wsluchac w perkusje-przynajmniej to mnie najbardziej kreci ![]() Co do Ironsów i dorastania - to kwestia gustu ![]()
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 02-02-2006 o 10:51. |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Cytuj:
A co do wyboru Ramm vs Maideni - nie wiem... kazdy z tych zespolow moze pochwalic sie utworem, ktory mnie mocno wciagnal, ale mimo wszystko nie potrafie wybrac miedzy nimi. I tak wole Papa Roach ![]() |
|
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
|
![]() Lubie te dwa zespoły prawie tak samo. "Prawie", bo Rammstein wydaje mi się jednak lepszy. Teksty są śpiewane w ich ojczystym języku, po Niemiecku (a nie po Angielsku, jak często bywa u innych zespołów zagranicznych). A poza tym często nagrania Rammstein'a mają jakieś przesłanie. I oczywiście ciężkie granie (równiez jak i Iron Maiden). A więc Rammstein jest troche lepszy od Iron'ów. Ale to oczywiście wedłóg mnie.
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Lidzbark
![]() |
![]() Oczywiście Iron Maiden
Tak wogóle to 29 maja koncert Irona Maiden jest ^^ o to info: http://www.mystic.com.pl/mystic/koncert_iron.htm
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Ostrów Wlkp.
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Szczecin,Inferna,Ab'dendriel :P
|
![]() Cytuj:
![]() on topic: iron maiden ![]() ![]()
![]() |
#30 | |
Fallen Angel
|
![]() Cytuj:
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: South Poland
|
![]() Ja na przyklad nie slucham Metalu. Ale mam kumpla ktory sluha, a czasami pusci mi tez Irona, lub Rammsteina. Lecz wole Irona (powod: znam wiecej piosenek
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Iron Maiden i tyle
|
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2005
Lokacja: GDAŃSK
Imię: Boryna Wielki
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 101
Skille: 20/25
Poziom mag.: 66
|
![]() Rammstein.... ironi jakos mi "niewchodzą" ( o osobiście... Metallica rox )
|
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2004
|
![]() Cytuj:
Jesteś JEGO(??!!) fanem? Rammstein to zespół! PROFANACJA! Pozatym masz 12 lat więc, 3 lata to lekka przesada. Chociaz fakt, mi też Rammstein kojarzy sie jedno-osobowo. No i w sumie forma jest prawidłowa w pewnym sensie, ale brzmi dziwnie. Głosuje na Rammsteina! Hehehe, a zaraziłem się od... Taty ![]() |
|
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Siem-ce
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sir Darmin
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Majestic Lords
Świat: Calmera
Poziom: 130
Skille: 97/77
Poziom mag.: 23
|
![]() Tak jak wczesniej mówiono nie można porownywac tych dwóch zespołów
1 najgłówniejsza różnica: Iron Maiden - śpiewaja po angielsku RAMMSTEIN - śpiewają po niemiecku Ja osobiście wole RAMMSTEINA ponieważ lubie język niemiecki ale pozatym też slucham Ironów, i innych różnych zespołów. Jednakże jak pierwszy raz uslyszalem Rammsteina a bylo to b.dawno, to od razu wiedzialem ze to jest zespół ktory najbardziej mi bedzie pasowal. Pozatym to każdy zespól metalowy ma swój chrakterystyczny sposób grania a zwracając uwage że rammstein i Irony maja b.odmienne style przezto sie tak bardzo różnią. PS. Glosowalem na RAMMSTEINA ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]() Rammstein
A teraz jazda na Metal Millitia. -.- |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() niewiem jak możecie porównywać dwa zupełnie inne zespoły. Oba zespoły są dobre,ale w troszeczke innym gatunku....Ale wole Iron Maiden
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
@topic : Jestem za rammsteinem. Czemu? Bo to jedyny "metal", ktory mi sie podoba i ktorego slucham ![]() ![]()
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Ja wole Iron Maiden za teksty, te solowki gitarowe, wokal, czasem niektore utwory dodaja energii np. jak uslysze "Flight of Icarus" to mi sie humor poprawia
![]() ![]()
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2004
Lokacja: Thais
|
![]() "Kawa, czy herbata?" dajcie spokój...
"De gustibulus non disputantum est" (o gustach się nie rozmawia). Obserwowanie schnącej farby jest bardziej emocjonujące -.-