|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Kraków_NH
![]() |
![]() Weź palka - jest lepszy. Sork na niskich lvl jest wręcz prostacki do zabicia, a palek moze sie chociaz troszke bronić
![]()
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jesli masz zamiar grac krotkoo na takim servie to pall a jesli mazy ci sie duzo zabijania poprostu masss pk to sorc lub drut ale lepiej sorc
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2005
|
![]() Pall ponieważ jak nie masz doświatczenia w celowaniu z run to sorc pada jak mucha.. A pall.. z boltów przewaznie trafi
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2005
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() sam mam sorca 20lvl 34mlvl dobrze mii sie pkowalo ale na poczntku jets trudno bedziesz latwo dedal ja na twim mjecu wziol bym chyba palla
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2003
Lokacja: Pustków City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asieks
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Lunara
![]() |
![]() Jak widac po Upie ceny runek poszly w góre.Nabijesz mlvl zarobisz kase na eq i pozostale czary i idziesz expic. Jak masz Pacca to na Tomb zbierasz lucika ze szkieletów i jestes bogaczem.
|
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 08 2005
|
![]() Cytuj:
Mam Pytanko: OD KIEDY ZA PLAYER-a JEST EXPERT... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Swinoujscie city
Imię: Glana Levafaz
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 34
Skille: 70/69
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Jesli chcialbys wiedziec to na swiatach pvp , Takich jak Inferna, Dolera, itp. Za kazdego zabitego człowieka o wyższym levelu niż twoj dostajesz expa. Jest to chyba 50% tego co ta osoba straci. I sam jestes N00b lamerze.
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
|
![]() hmmm ja zamierzam grać na inferi i tak się zastanawiam co wybrać ? :S a waszym zdaniem knighta / palka/ sorca/druta powiem że chciałbym sobie tam już dłuższy czas pograć
|
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 11 2004
Stan: Na emeryturze
Imię: Thunder Birth
Profesja: Elite Knight
Świat: Inferna
Poziom: 80
Skille: 85/82
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
Cos czuje ze wielu z was nigdy niegralo na epvp i niema zielonego pojecia jaki exp tam dostaje sie za zabicie gracza. Exp dostaniesz tylko za zabicie kogos na wiekszym lub rownym lvl od ciebie ilosc doswiadczenia jest uwarunkowana od roznicy w poziomach jaka was dzieli i trzeba pamietac ze na Infernie za zabicie nieodpowiedniej osoby mozna tego samego dnia trafic spowrotem na Rook'a ;] Na epvp najleprzy jest Sorc. Dlaczego zapytacie ato daltego ze na epvp jest mniejsze opuznienie pomiedzy strzalem z pojedynczego czarami/runy i niemozna dostac "zadyszki", a wiec mozna walic UE co sekunde. Taki Filthy Ragon moze walnac co sekunde UE ktore zada 500+ dmg, a walnac ich moze 4 ![]() Thunder from p(r)oland Ostatnio edytowany przez Thunder Birth - 17-08-2005 o 16:56. |
|
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: Olsztyn
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Iridia
Poziom: ~
Poziom mag.: ~
|
![]() Sorc czy drut teraz po updacie jest spox,wandy i rody daja mu straszna przewage nad innymi profesjami ,bo nic ci nie da skill ani eq na magie.
Knight tez jest niezly ale trzeba sie niestety wyskilowac,a w przypadku pvp-e jak padniesz 4 razy w pare minut i skill spadnie o 5 to sam wiesz ile czasu poswieciles na zrobienie 5 skili i sie zniechecasz niestety,ze nie wspomne jak wypadnie np.BS czy GS czy inne drogie cacko to zyc sie odechciewa ![]() Po co sie zachwycacie takim fiftym ?,skoro juz razcej nie walnie z UE ![]() Palek tez niezle combo moze wsadzic walac dodatkowo z run,i to juz na nieduzym lvl (np.bolt 30 hp + hmm 20 hp =50 hp),a zrobic lvl do walenia z UE to masakra na swiecie pvp-e.Chyba ze masz duuuzo cierpliwosci i protka znanego. . Ale sam wiem po sobie ze jak masz noob chara do Pk to lejesz na jakies protki,nawet jak ma protka z 100 lvl i walisz typa jak masz mozliwosc.Niech cie nawet zrokuja jak loot byl oplacalny ![]() Robisz nowego noob chara albo grasz swoim mainem ![]() Byle sie oplacalo ![]() Nie da sie grac jednym charem jak chcesz popekowac i rozwijac postac na pvp-e. Czy ktos pamieta np. Kurt-Erik ?Znany pker z Thais ,ja go pamietam 40 lvl a widzialem go ostatnio z 15 lvl. Moja taktyka jest taka na pvp-e:Glowny char do rozwijania i noob chary do pkowania zeby byl fun i loot ![]() Ostatnio edytowany przez Panicz - 20-02-2006 o 13:18. |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
@topic Polecam palka dla FACCów. Ja bez problemów wbiłem 22 lvl i 61 dista i moge sobie PKować. Czasem jakiś 20-25 sorc padnie... Sorcem/druidem jest o tyle lepiej, że masz SD Powera i summony, no ale trzeba też mieć 27+ lvl żeby to wykorzystać, co bez PACC jest trudne do osiągnięcia, chyba, że gra się po nocach. Jak masz pacca (a chyba masz z tego co pamiętam) to graj sorcem. Ostatnio edytowany przez ripper - 20-02-2006 o 23:04. |
|
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() Moim zdaniem powienienes wziasc sorca ale nie zalam sie jak bedziesz czesto padac ;p Dla mnie i tak najleprzy jest knight
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]() Moim "skromnym" zdaniem
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]() Ups chyba dalem spama
![]() Ostatnio edytowany przez Pietru - 26-02-2006 o 16:25. |
![]() |
#36 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 02 2006
|
![]() Cytuj:
Po pierwsze: sd jest na 45lvl. A pozatym to wybierz pallka, bo na sorcu odrazu padniesz... |
|
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]() eh juz nic srry nie zauwazylem ze temat juz taki stary...
|