|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Świerklaniec
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lord vegati
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 37
Skille: fish 68
Poziom mag.: 50
|
![]() szczerze jak mam polecic expowisko to guardy kolo carlin po stronie wildi wariorw z lewej tam idize sie na slimy najzizszy poziom wygibany exp, slimy co 20 second sie respi z 6-8 chodzi ie jeszcze na guardy i jest fajnie polecam ale na czym expic od 35 lvl to niewiem:/
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 04 2006
|
![]() Co prawda ja sorka niemam, ale moja siostra cioteczna laska the sorcer jak grała swoim sorkiem to widzialem jak expila na guardach tam kolo questa n crus helmet 2 pziomy jechala ten c jest bramka lvl i ugury duzy loot i duzo expa a na dragi to w thais na resp 1 ds+hmm mana fluidow zero bo zanim sie zrespi to ci mana trohe urosnie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Zabrze
Stan: Niegrający
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
|
![]() lol lol i lol te odpowiedzi
30-50 lev zadne dragi bo to strata czasu i zasobów wand of inferno + vis w life ringu bp mf i siedzisz na guardach dochód + szybki exp na paccu tomby i tylko tomby po 50 poprostu deeper tomby zadnych sumonów czy hero ew jak ci sie nei chce lootowac to hydry z ekipa |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2005
Lokacja: W domu przed monitorem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lunnix
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
|
![]() Guardy (bez monka >.<) z rozdzka Wand of Inferno, HMMami i kilkoma manasami, bo bez manasów ciezka sprawa...Inferno zabiera 13 mana a laduje sie po 2...
LUB Tomby z Rozdzka i HMM ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() wg mnie:
najlepiej około tego 33 lvlu z wand of inferno soldy i pojedyncze guardy nie trzeba nawet manasów a jak masz klucz do połączeń z kopalniami to jest miodzio (sam tak expie i jest wg mnie git) bo jak ktoś zajmnie jedną ty idziesz do innej mozna też do tomb jak tu polecili z rużdżką i hmmami i nic wiecej nie trzeba oprucz żarcia by mana sie regenerowała cały czas |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() Wiesz ja na lvl 10 trzepałem mino guarda!
Fakt,że waliłem z wanda i zwiałem ale liczy się to,że je biłem. Niewiem jak masz pacc to ankrahmun i tamtejsze roty jak nie to ghostland i dwarfy ale zazwyczaj są przepełnione nie potworkami tylko ludżmi i PK!!! ![]() |
![]() |
#29 | ||||||||
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Co do tematu - ja expię na dwarf guardach tylko przy pomocy różdżki. Do tego celu biorę oczywiście kilka (6-7) plecaków mana fluidów i zbieram wszystko co wypadnie z guardów (poza butami oczywiście), co sprawia, że koszty zwracają się ze sporą nawiązką. Ma to też tę zaletę, że bardzo szybko rośnie magic level. Przy słabym respawnie (100-200 osób online) zdobywam ok. 10 tysięcy punktów doświadczenia na godzinę, przy lepszym nawet 20 tysięcy, choć wtedy już ciężko ze znalezieniem wolnej kopalni. Myślałem też, żeby spróbować w Hellgate - exp na pewno przyzwoity, loot też raczej niezły, tylko chyba dużo run by poszło, zwłaszcza na demon skeletony (expienie z samą różdżką tutaj oczywiście odpada). Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 04-05-2006 o 09:41. |
||||||||
![]() |
![]() |
#30 | |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera