|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2004
|
![]() Ja mam taka propozycje zeby jeden z operatorow tego forum wystawil mapkie tylko z miejscami gdzie sie zaczyna quest a reszta nalezala by do ludzi jak oni se z tym poradza, mysle ze to by bylo najlepsze wyjscie poniewaz poszukiwania questow zostaly by zminimalizowane i pozostala by tylko frajda wykonania, a przeciez wielu ludzi by sie zapewne nacielo na cos np na GS i by umarlo, czyli urok gry zostal by podtrzymany
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 03 2004
![]() |
![]() jeśli pytasz sie czemu są zakazane to wyślij e-maila do admina i bedzie gitara
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Polecam sie po save przejsc do biblioteki w Kaz, ja czytajac tam ksiazki stracilem 40 minut... ale przez cale te 40 minut brechtalem sie caly czas (polecam Dwarven Manual of Warfare i komentarze na temat Elfow). Co do tlumaczenia to sobie znajdzi online translator, taki text nie bedzie 100% idealny, ale bedzie czytelny. Cytuj:
![]() LUDZIE 99% questow na tibia polega wlasnie na znalezieniu miejsca strzezonego przez jakies tam potwory na koncu ktorego jest skrzynka, jesli wiecie gdzie jest to miejsce to jedyny problem stanowia potwory ktorych zabicie samo w sobie nie jest specjalnie "questowe" - od po prostu zabijasz grupe jakis tam potworow.
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() hmmmm no dobra niech sie ludzie meczą szukajać qestów sam lubie se poszukać czegoś ale najczesciej sprzedaje sie to z questa a wiec takiemu biednemu knightowi przydalo by sie znac kilka questów z ktorych mozna zarobić
![]() ![]()
#25 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Troche offtopic ale czuje sie urazony
![]() ![]() Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Uważam, że rzeczywiście dobrym pomysłem byłoby zrobienie oddzielnego działu z questami. Wtedy ci, którzy wolą się męczyć nie odwiedzaliby tego działu i nie trafiliby przypadkiem na rozwiązanie jakiegoś questa. Nie każdemu jednak chce się zwidzac całą mapę i dla takich byłby przeznaczony ten dział.
P.S. Czy dostanę upomnienie, jeśli podam link do strony na której znajdują się opisy większości questów? ------ by modek Oczywiscie. A co do pierwszej czesci to bylo juz odpowiedziane czemu u nas nie bedzie takiego dzialu (urzyj magicznej opcji szukaj.
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Łódź
|
![]() (nie patrzylem na inne wpisy napisze co uwazam na ten temat) powiem ci jedno mialem kolege ktory mi opowiadal o qestach w pewnym momencie uz go nie sluchalem i sam szukalem i mam taaaaaaaaka sadysfakcje ze hej jak zrobie questa a wiec jezeli masz troche ambicji w sobie to sam poszukaj
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2004
|
![]() mam takie pytanko
czyli o questy pyta sie tam gdzie kopuje sie parcele? dzieki Gremlin ze chodz czesciowo mnie naprowadziles ![]() |
![]() |
![]() |
blizard men |
Ta wiadomość została usunięta przez Raynold.
Powód: Bezsensowne i nic nie wnoszące odświeżanie tematu sprzed ponad roku
|