|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
pan Slonik - "Reforma polskiego szkolnictwa, nowa ortografia" i zostanie ministrem oswiaty. dr. Drybrych - "Porownania czasu erekcji wsrod spoleczenstw Europejskich" i dostanie za ta prace Nobla. gen. Fixiha - "Czyli jak stworzyc swoj autorski prototypowy samolot, na podstawie zdobytych szczatkow samolotu rosyjskiego" i bedzie ministrem obrony narodowej. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
To ja powiedziałem, że to brzmi dumnie, nie ty.
![]() |
![]() |
#23 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Nie.
Mówiłem że o takich nie mozna zapominać. Ale się nie rozsądzi kto wiecej zreportował, kto więcej czegoś zrobił. Ja uważam że ty zasługujesz żeby wygrać - ajkby nie patrzeć znamy się dość dużą kupę czasu- oboje siedzimy w tym g... na tym forum od dawna ![]() Chodziło mi o to że najlepszy powinno zostać zmienione na najbardziej przebojowy - modki wiedzą który z userów się najbardziej zasłużył w tej kategorii. PS - chciałbym tylko zaznaczyć że do żadnej z nich nie należę- czasmai coś reportnę, ale na pewno duuużo ludzie reportuje wiele więcej ode mnie - za przebojowego się nie uwazam, nie uważałem i nie bede uważał - dużo sie zmieniło od starego noobka eeriona i częściej teraz jestem obserwatorem niż uczestnikiem wielu sytuacji
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() A właśnie - ty tu już na stałe czy jak?
![]() |
#25 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() A teraz sobie zaspamuję jak za starych dobrych czasów zamiast edytować posta:
Ja już od dawna na stałe. Gram w tibie więc siedzę na tym forum. Owszem- były okresy że mnie coś trafiało na tibia.pl żal mi było tej strony, ale zrozumiałem że wsyzstko się zmienia, a płynięcię pod prąd nie jest najmądrzejszym pomysłem.
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Więc powinieneś lepiej dbać o podpis.
![]() |
#27 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Wybacz, ale nie rozumiem twojego toku rozumowania (znowu spam plx
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na forum jest pełno nowych userów, a ty masz w podpisie prośbę, aby wybaczyć ci błędy przeszłości. Pomyśl co ci wszyscy nowi mogą sobie o tobie pomyśleć...
![]() |
#29 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Przeszłość jaką mam - tego nie zmienię.
Nie będę ukrywał swojej przeszłości chociaż nie była ona chwalebna. Chociaż wiem już jak obrobię podpis. Co nowi sobie mogą pomyśleć- mogą pomyśleć różne rzeczy- nawet że jestem transwescytą lub gejem- lecz ja uważam że ludzi się powinno oceniać po obecnym postępowaniu i teog się będe trzymał PS - jak jakiś modek ujrzy tą rozmowę to ammy po upomnieniu chyba ![]() Znacyz ja mam 2 bo oni mnie lubią ![]()
eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni. Ostatnio edytowany przez eerion - 07-03-2005 o 22:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
![]() no to tak najlepsi userzy top3:
- Wieszok - zawsze pomaga gdy się go o to poprosi, nie uważa każdego newbie za nooba (ja też ![]() - She devil (Bo dużo wie, nie wymądrza sie etc... (czyli nie robi tego co większość użytkowników hehe..) - Superman (Eee, sam niewiem umm jak by się zastanowić to eh, bo tak. ![]() :> Ostatnio edytowany przez Wufei - 08-03-2005 o 19:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Dobra...
Top 3: Khan Superman she_devil :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() 1.Baron Kaldrick
2.Adolphus Elbragol 3.Hegemmon Taka jest moja ocena. Ale to nie jest kryterium 'najbardziej przebojowi'(zreszta ja nie lubie przebojowych gupqw ![]()
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
![]() |
![]() 1. Adolph
2. Kaldrick (Nie wiedzialem kogo wybrac jednak po glebszych przemysleniach padlo na to, ze jednak Adolphus na 1) 3.Vall |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() to chyba do komentarzy jest topic, prawda...?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
![]() @UP: można się było spodziewadź że ktoś prędzej czy później coś takiego powie...
hehe.. ale co tu komentować ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Wg mnie dziwne jest to ze Superman na pierwszym
![]() Serio nie ma co komentowac. W sumie glosy rozlozone calkiem sprawiedliwie i przewidywalnie. BK, w czolowce. Z przodu posiadajacy najwiecej postow Wieszok i Superman. Drunk dziwnym trafem przemknal sie gdzies w tle, ale jego posty to w 70% commenty w Grafikach wiec... ![]() Jedyne co mnie zaskakuje to az 3, czy tam 4 glosy na mnie 0_o
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dla mnie to, że SuPeRMAN jest na pierwszym naprawdę jest zaskoczeniem.
RE DOWN: Skąd mam wiedzieć? To właśnie użytkownicy głosują, a nie jedna osoba, i trudno przewidzieć wynik ostateczny.
. Ostatnio edytowany przez Bambuko - 09-03-2005 o 12:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() a o mnie wszyscy zapomnieli
![]() ![]() eee tam leje na to ![]() i tka to ci nic nie da ![]() Dla mnie zdziwieniem jest obecność Wieszoka, ale to dobry znak ze się chłopak zmienił ![]() @Superman: a kogo byś dał na 1 miejsce?
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Fallen Angel
|
![]() Ja uwazam ze nie da sie okreslic jednoznacznie. Gdybym mial wybierac to podzielilbym swoj wybor na kategorie:
-Matheos za najlepsze opko. -Cors Ent za przydatnosc dla newbie -Raul za jego tlumaczenia -SuPeRMAN i She za klimat jaki tworza na forum. Nagroda specjalna powinni dostac wszyscy ci anonimowi usery, ktorzy czas spedzaja na czytaniu glupich postow i pisaniu reportow(sam robie to bardzo czesto i wiem jakie to bywa meczace)
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Uoj. Ja nie kategoryzuje, ja glosuje na tych, bez ktorych tego forum sobie prawie nie wyobrazam, ktorzy pisza madre posty i wogole. A Super i she to sie jakos przewijaja w tle, ale w sumie nic szczegolnego nie robia, no nie? Bez obrazy, of korz^^