|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() i co wy tumacie do gadanie mnie hakli 5 razy i co zyje z 1 raz to z 19 lvl spadlem do 16.poznie to 3 itemy tylko pozbierali a nie dawno z 21 lvl na 19 i co wy tu macie do gadania i mam antywira to jest smieszne
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2006
Lokacja: Mama mi zabrania mowic
Stan: Na emeryturze
Imię: Morderczy Hank
Profesja: Elite Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 88
Skille: nvm
Poziom mag.: 7
|
![]() Stary wspułczuje ci taki lvl to chyba 5 lat robiles
![]()
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Kilka słów odemnie w tym temacie... wy to nazywacie "Hackowaniem"? Haha! Dobre!
![]() Pozdrawiam.
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: ElblągŚwietnaMieścina LiczbaPostów: NieWięcejJakJegoIQ UlubionePowiedzonko: Buta humak, goshak pixo.
Stan: Początkujący
Imię: Prosze jedengp
Świat: Isara twa stara
Poziom: 1:(
Skille: 1337/-6
Poziom mag.: 9?
|
![]() Huhahauhauhhsauheash!! Ja tam nie płacze, hackli mnie nie dawno, ale szybko interweniowałem. Odzyskałem rec-keya i odzyskałem konto. Jedyną stratą jest to, że mój rookstayer wylądował na mainie i przez to moja pseudo-żona przestała grać :/
Teraz się loguje tylko, żeby pogadać, ale rzadko mi się udaje bo mam osiedlowe ip. I przez to hacka zarobiłem, bo próbowałem ściągnąć z jakiejś stronki ip changera, żeby sobie pograć, zeskanowałem go virusscanem nic nie wykryło, potem virusscan.jotti.com, też nic. Dobra otwieram, blbalblalba dobra olewam se, przechodze dalej, zainstalowałem i jakieś gówna wyskoczyły ;/. Była to strona z końcówką .pl, nie .prv.pl itd. więc zaufałem. Nic poza tym nie straciłem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 03 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Aktywny gracz
Imię: felippe Knight
Profesja: Knight
Gildia: Army of angels
Świat: Shanera
Poziom: 46
Skille: 80/79
Poziom mag.: 5
|
![]() Ja w tym tygodniu zaliczylem bardzo smiesznego hacka bo stracilem tylko: Crown Armor, Platinum amulet, Bohy i 10k (a mialem 20k wzial polowe ;p)
W sumie i tak bylem zly ale zastanawia mnie czemu wzial tylko kilka rzeczy <lol> |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |
![]() Haker, haker haker guzik prawda
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Jak sama nazwa wskazuje jest on darmowy, więc nie widze żadnych problemów przed ściągnięciem go ze strony http://www.grisoft.com, osobiście nie wiem czemu ludzie szukaja wszędzie instalek popularnych programów wszędzie, tylko nie na stronach producentów...... Później się dziwią, że maja skopane instalki/syfy/nieaktualne wersje. Sam AVG urzywam od jakiś 2-3 lat i nie narzekam, jedyne zastrzeżenie faktycznie można mieć do aktualizacji, czasami jest zapchany serwer i nici z łatki ( uświadczyłem tego może ze 20 razy przez ponad 2 lata ). ------- Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez emilok - 24-03-2006 o 08:32. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() hehe.Moze troche sie spoznilem z tym postem ale cóz.
Twój qmpel rozwalil klawiature, za 20lvl? A znasz moze Jimboba Inferno??? 100+ lvl i hack. Nie wypowiem sie bo nie wiem w jakich okolicznosciah, ale ma hacka. NO i co mu sie stalo!? Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 07 2006
Lokacja: Suwałki
Stan: Aktywny gracz
Imię: Beorn Dragor po hacku;/
Profesja: Druid
Gildia: brave angels
Świat: Celesta
Poziom: 30
Skille: 56
Poziom mag.: 43
|
![]() Siema, jestem aktywnym graczemw tibie nie korzystam z zadnych programow zmieniajacych tibia***** typu tbi gg czy tibia black ice. Niestety dnia 11 lipca hakneli mnie i okradli z rzeczy, a konto odzyskalem to jakis 4 minutach ale bylo juz za pozno
![]() Z góry Bradzo dzękuje za wszelkie Wasze pomoce! |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Saint
Świat: Guardia
|
![]() up
czy wchodziłeś na jakieś linki oferujące (np free pacc) lub stronki z ots lub inne i pewnie sciągłeś keyloger =/
![]() |
#32 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 07 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Świat: Xerena
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Świat: Xerena
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#35 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Sowa~
Gildia: wrocilem : )
Świat: na thorie : )
![]() |
![]() @up
w jeden dzień, znam to na swoim przypadku. tak jak powiedzieli koledzy wyżej, jeżeli nie wchodzi sie na podejżane strony typu <free acc > albo < super zdjecia tibia > i nie ściąga sie innych botów oprocz TBI ( tu przykład. ) to niepowinienes mieć hacka. PS: Czy odświeżanie starego tematu miało sens?. Pozdrawiam Sowa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]() CZesc Mam informacje
Mam 27 lat i hackuje konta dla chetnych chcialbym pierwszemu lepszemu zaoferowac Knighta 36 lvl ktory ma :dragon scale mail , royal helmet , golden legs , bohy,magic longsworda,i super loot w depo 129k. Kto chce niech pisze na moje gg swoje passy z tibi . NUMER gg; 6521012 KTO pierwszy ten LEPSZY |
![]() |
![]() |
#37 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#38 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: ElblągŚwietnaMieścina LiczbaPostów: NieWięcejJakJegoIQ UlubionePowiedzonko: Buta humak, goshak pixo.
Stan: Początkujący
Imię: Prosze jedengp
Świat: Isara twa stara
Poziom: 1:(
Skille: 1337/-6
Poziom mag.: 9?
|
![]() Ha ha magic longsworda x ]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]() Czesc zakladam guildie dla 20+lvl
Nazwa Guildi Anonimowi Tibijczycy. Prosze Podawac Swoje Passy Do tibi Na nr GG:6521012 Bede was zapisywal Najlepiej Na Candii Bo ja tez Tam gram Knight the candiaa 23lvl |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2006
Lokacja: Złotów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sanchineq
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
|
![]() Cytuj: