![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Dobra dam swoje wszystkie postacie jakie narazie zrobiłem
![]() Avagra - Człowiek - Wojownik ![]() Esnani - Elficzka - Druid ![]() Gerion - Krasnolud - Wojownik ![]() Amren - Człowiek - Wojownik (Mistrz Dual-Mieczy) ![]() John Light - Człowiek - Ksiądz ![]() ![]() A i tak nadal robie coraz więcej ![]() ![]() P.S. Shan wejdź na GG ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() Bez koloru...
Renddy- inspirowany manga DB, prosto z pola walki ![]() ![]() Duriam (nie mylic z Miriam ![]() ![]() NoName- bezimienny elficki wojownik ![]() CowBoy ![]() Pustynny wojownik ![]() Krasnoludzki Dowódca ![]() Elficki dowodca ![]() Krasnolud SwordMaster ![]() Szogun ![]() King Alfi III ![]() Drakmir- ciemny lord ![]() Royal Warrior ![]() Samurai ![]() EvTbn- tak mozecie sobie mnie wyobrazac ![]() ![]() DOSTALEM OBSESJINA PUNKCIE TEGO PROGRAMU ![]()
Ostatnio edytowany przez Evul Tibian - 11-03-2005 o 22:30. Powód: Dostawa!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Wlkp
|
![]() Prawdziwy Hooligan
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Niepokonany wojownik Joey:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Hehe. Nawet fajny programik
![]() ![]()
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2004
Lokacja: Sandomierz
![]() |
![]() Eee, ale jak sie tego wogóle używa? Mam niby włączone ale nie wiem co dalej. Mam ta pustą postać, wybrałem część ciała i kolor a tu nic :/. Naprawdę nie wiem jak dorobić te kolory, zbroje płaszcze i wogóle...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() SUUUUUUUUUUUPER
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Stan: Niegrający
|
![]() ![]() i mój Dark Patimrok ![]() Ostatnio edytowany przez Patimrok - 10-03-2005 o 20:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Oto Shina
![]() ![]() ![]() Elficki rycerz Derian: ![]() Mag, Gerthon: ![]()
Oh, through the mist and the madness, we are trying to get message to YOU, Metal Militia! Metal Militia! Metal Militia! ...Growing darkness, taking down I was me but now he's gone... ![]() Ostatnio edytowany przez Brave - 10-03-2005 o 22:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Kazordoon
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zirgin
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 20
Skille: 19/21
Poziom mag.: 21
|
![]() Teraz bardziej "erpegowi" bohaterowie:
Elfka - wojowniczka (wiem, że już ją pokazałem na forum, ale daje ją tu dla porządku): ![]() Elf - wojownik ![]() Mag: ![]() Magiczka (?) ![]() Rycerz: ![]() Rycerka (?) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Lady Aribeth De Tylmarande, paladynka Tyra. ![]() Havoc, wersja 2.0 wampirzego łowcy głów. ![]() Amazonka z Diablo II.
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Imię: Krzeslaw on Berylia
Profesja: Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() a jak sie to zapisuje na twardziela? tam nie ma funkcji save as
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Cytuj:
Trzeba iść do szkoły i się takiego przedmiotu jak J.angielski nauczyć przynajmniej na 2+ i będziesz wiedział co i jak... Inteligencja Polaków mnie poraża ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: a gdzie mieszkaja krasnoludki?.. hopsa-sasa ! hop-sasa!
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() super! program calkiem ciekawy i mozna niezle mutanty stworzyc ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() ![]() Podstawowe założenie było, że po kliknięciu obraek się powiększy, no ale cóż...: ![]() Ostatnio edytowany przez Thero - 11-03-2005 o 16:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Imię: Krzeslaw on Berylia
Profesja: Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]()
![]() Powyższy post jest zapewne częścią programu pt. "Chcę zostać naj użytkownikiem w przyszłym roku" ![]() Ostatnio edytowany przez Krzesław - 12-03-2005 o 14:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2004
Lokacja: Psi worek liczba postów:404,error
Imię: Pan Gienek spod pubu
Gildia: Master żule
Świat: Wódkera
Poziom: 52%
Skille: 90/100
Poziom mag.: 80
![]() |
![]() Ja nie moge zadnych wilkow dodawac ani nic a jak dam cos oprocz standard to zaczynaja ***ke o upgracie ****A CO JEST Z TA Z***A?
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Kazordoon
Imię: Zirgin
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 20
Skille: 19/21
Poziom mag.: 21
|
![]() @up Jak chcesz coś oprócz standart to musisz kupić wersje Enhanced. Znajome
![]() @Krzesław Fukcji save as nie ma, bo (przynajmniej wg. autora programu) we flashu (gdzie robiony był program) nie da się zrobić funkcji zapisywania na dysku. Można zapisywać jedynie w postaci plików tekstowych (tekst musisz skopiować z okienka, które ci się pokarze, jak klikniesz w ikonkę "dyskietki"). Jak chcesz obrazek, to klikasz PrintScreenSysRq i wklejasz do painta. A oto jak wyobrażam sobie swojego chara: ![]() Wiadomo, hmm'y, sd'ki, fajerbole i inne bajery to fajne zabawki, ale nic nie zastąpi ostrego magicznego miecza ![]() Oto team na hunty, questy, itp. ![]() Faterina. Laska z łukiem w ręku, zabija nim wrogów z bezpiecznej odległości. Jak podejdą bliżej, sieka ich na kawałki kataną. ![]() Dhorin, krasnolud. Bloker. Przyjmuje ciosy na tarczę i atakuje ich swoim toporem. Ostatnio edytowany przez Mar Cin - 11-03-2005 o 21:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() This is my...
http://img163.exs.cx/my.php?loc=img1...hertith3tk.png LINK... next... http://img121.exs.cx/my.php?loc=img1...orcerer7ui.png next... http://img194.exs.cx/my.php?loc=img1...akistam3aq.png
24 15 43 44 15 32 33 11 24 31 15 35 43 55 54 ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Badzo - 11-03-2005 o 20:59. |
![]() |
![]() |