|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() Może ktoś jeszcze czyta ten temat z modków...
You have included too many images in your signature or in your previous post. Please go back and correct the problem and then continue again. Nie sądzicie, że 3 obrazki na post to za mało? Na dodatek przez to nie mogę zedytować moiego starego postu w którym było 10 obrazków..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 07 2004
|
![]() Gdy wchodze na strone www.tibia.pl to wlacza mi sie wiesci i tam jest cztery nowe swiaty ruszyly,Test server sie skonczyl,Download wyłączony i Wakacje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Chlewice wielkopolskie
|
![]() W dziale Inne > Potwory jest błąd. Nazwy wszystkich potworkow sa w liczbie pojedynczej, tylko Orc Spearman jest napisany w mnogiej(Orc SpearmEn). Prosze poprawic.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Na Emeryturze
Imię: Polalunia
Świat: Aldora
|
![]() W loocie potworków są błędy, dajmy na to smoczka: 1-3dragon hams--> powinno być chyba 0-3dragon hams. Zabiłem kilka smoczków i żadna szynka mi nie wypadła. Podobnie jest też w kilku innych potworkach, ale nie napiszę bo lecę do doktorka teraz. Może później zedytuję
![]() |
![]() |
![]() |