|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 02 2004
|
![]() jesli ktos moglby mi wyjasnic, dlaczego moje posty pojawiaja sie 2x bylbym wdzieczny
![]() //Yours, |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
![]() |
![]() Miasta...a raczej w ktorym z nich zamieszkac to raczej spor "akademicki"
![]() ![]() @up Twoje posty pojawiaja sie 2x poniewaz przy wysylaniu klikasz kilka razy...czasem dzieje sie ze po takim wielokrotnym klikaniu wyskoczy kilka postow, ale modkowie chyba bede w stanie ci to wybaczyc ![]() ![]() U$3r |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 02 2004
|
![]() @up.
kilkam raz, umiem obslugiwac forum ![]() zreszta jak zauwazylem, to nie za kazdym razem jest 2x. edit: jak masz pacc, to Edron of course. //Yours, |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
![]() |
![]() No widzisz...jak u$3r cos napisze to od razu dziala
![]() A tak serio to moze jakis blad wiec ise nie przejmuj, tylko napisz o tym modkom albo adminowi... i tyle... Aha moj glos brzmi Edron ![]() U$3r |
![]() |
![]() |
#26 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Mi sie wydaje ze najlepszym z miast dla facc jest Ab'Dendriel
![]() ![]() ![]()
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() Carlin!
W podziemiach dużo trolli, bugów, pająków i roty. Potem można iść na ghostland (blisko). Niby ma opinię miasta PK ale to nieprawda, jeśli nie będziesz robił tego co nie trzeba (thief, noob, summon killer itp.) to ani razu cie nie PKną.
#28 |
Guest
|
![]() Na początek najlepsze jest Thais.Dlaczego?
Dlatego: Można tam sopkoje nabić seobie 10-12lvl.Wtedy radze przenieść się do Kazordoon.Jest blisko kopalni dwarfów i rotów. Tam można nabić sobie 20lvl i przenieść się do AB.I chodzić na ghoule.a Potem na 30 lvl znowu wrócić do Kazz i chodzić na Guardy. ![]() P.S ja narazie mam 16lvl i mieszkam w Kazz ale jak zdobędę 20-21lvl to przenoesz się do Ab na ghoulei potem wróce do Kazz ![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Ja wychdzisz z roka to najlepiej weź Carli bo z niego jest najblirzej do ab.Mieszkam w ab bo jest tam mało PK
ale trzeba pamiętać żeby mieć hp na zielonym a najlepiej na max ponieważ czerwony i żułty kolor zachęca peków do odebrania ci 10% doświatczenia i bagażu.
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Słubice.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Pyza Takae
Świat: Nebula
![]() |
![]() Ja mam pytanie wiem gdzie leży kazoo ale dojśćt o dla mnie sztuka gdy każdego się pytam nikt nie wie
![]() ![]()
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
|
![]() ja bym polecał wybrać Carlin i zakupić paczke i wysłać rzeczy pocztą do Ab'dendriel dopiero jak "podrośniesz" w lvl to sie wybierz do carlin.
P.S.z magiem jest taki problem bo w ab nie ma sklepu z magią! ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() moje pierwsze miasto to Thais i praktycznie sie z niego nie ruszam...to przyzywczajenie.....inne miasta mi niezabardzo posują...a w Thais wiem gdzie co jest....może i tam jest sporo pk ale miasto ma swoje zalety.... blisko na cycki
![]() ...tu sie urodziłem i tu mnie pochowają!!! |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Lokacja: Hiberna
![]() |
![]() Cze, też mam jak dotąd jedną jedyną postać (Knight'a z nickiem jak na forum, na Hiberni), po przejściu Rook'a wybrałem Carlin. W sumie jak narazie jest ok, mam 10 lvl więc póki co chodzę na trolle do krypty pod cmentarzem (respown jest niesamowity
![]() Do tych co wiedzą: mam zamiar przenieść się do AB około 13 lvl, jednak nie uniosę wszystkich swoich rzeczy (zresztą liczę się z możliwością przygód po drodze ![]() //Wasz newbie ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Ja wybrałem Venore, bo tam mieszkali moi koledzy, a teraz uważam, że to był dobry wybór. Na bagnach można szybko zdobyć kasę i exp (przynajmniej na początku).
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
|
![]() Venore. Dobre miasto. Można nieźle poexpić na swampach, rotach i amazonkach, ale ci (te?) PK...
![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Mój pierwszy post na tym forum! ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]() Carlin - najlepiej zorganizowane miasto
![]() ![]() Ab - Najbezpieczniejsze miasto, duzo polakow, blisko roznych stworkow. Latwo rozpoczac gre. Venore - ble ![]() Kazordoon - A mi sie podoba ![]() Thais - PK. Dobre miejsce dla wyzszych levelow. Wole zaczynac z polnocy planszy niz z poludnia ![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]() ja gram na trimerze i lunarze i polecam ab, na lunarze carlin tez dobre ale na trimerze zwykle sie tam leją jacys brazylijczycy i pelno trupów i krwi jest potem
|
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2004
|
![]() kazzo
ja polecam kazzo |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() --kazaadron jest fajne, blisko do dwarfów, fajnie sie skiluje i można dwarf shielda sprzedać.
--W ab syf, miasto elfów ale ty krzaczek, tam drzewko, nigdzie ulicy, człowiek nadal czuje się jak w dziczy (i wysokie levele znęcają się na niskich) --ja jestem w carlin, fajne miasto. Wszędzie blisko, lewo ghstland, prawo walkirie, prwo góra gobliny. |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 04 2004
![]() |
![]() Najlepsze jest ab!!!!!
Bo: Jest duzo polaków i sporo expisk naprzyklad: slimy, elfy gohule, trole ![]() ![]() ![]() |
![]() |