|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 12 2004
|
![]() Eeee... Ja mam problema...
1 raz gram w Tą grę i jakoś nie wiem jak w To sie gra ![]() Plz piszcie na GG: 2621111 Albo tutaj ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 04 2004
Lokacja: Olsztyn
![]() |
![]() mu jest juz tak z***ane speed chackami double itemami itp ze juz w mu nie warto grac tibia rlz
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 12 2004
|
![]() Nikt mi nie pomoze?!?!?!
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Początkujący
Imię: Ka sia czek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Immortal Fighters
Świat: Celesta
Poziom: 77
Skille: 83/80
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Taa tylko ze MU powinno sie podpisywac nie do mmorpg a do MUG`ow ... multi user graphic ... na globalu (orginalnym servie) mozna bylo grac puki sie nienarobilo ludzi z 1 hit hackiem i dupowania itemow. Na priv serverach w wiekszosci exp jest smieszny .... ze w tydzien mozna zrobic staty po 32k ... Dodam ze na globalu zalozeniem byl lvl 400 max ;]. Na kazdy lvl 5 lub 7 punktow 7 dostaje mg. Co ladnie da normalnie postaci max 2k stat ;].
Ogolnie reasumujac ... jesli chcecie grac w cos innego niz tibie ... nawet niebiezcie sie za MU !!!. Polecam lineage2, knight online, guild war, juz nawet helbreath, czy Risk your life. Ale mu na najwieksza kupa jaka moze byc ! |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2005
|
![]() małe te zdjęcia ale cosik cienki jesteś
![]() Ja na klate biore 10 fenixów i jeszcze sobie nie trafiają a jestem MAGIEM ! :d |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2005
|
![]() Ejj podajcie jakis link do dobrego prywatnego servera w mu
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Początkujący
Imię: Ka sia czek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Immortal Fighters
Świat: Celesta
Poziom: 77
Skille: 83/80
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() www.muonline.xp.pl <<< forum nietylko o mu ale jest dzial mu i jest tam pelno serverow
www.aikimu.abc.pl <<< strona o mu z lista serverow czeste aktualizacje i forum PS. Ludzie ... w mu niema nic ... a juz na priv serverach to przegiecie ... robisz staty po 32k all i nic ci niepodskoczy ... robisz excelent hurricane +11 +16 lub inne najlepsze zbroje dla danej klasy i co ? nudzisz sie !. pvp w mu smierdzi na odleglosc ... klimat tez ... grafika jak na te czasy tez denna ... TA GRA NiEMA NIC !!!! Tibia przynajmniej ma klimat ... no w zaleznosci od ludzi z ktorymi sie gra :> ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() Bez jaj
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2004
|
![]() Omg...
To miał być temat z ssami z MU :> a wyszło na to że to temat do obluzgania tej gry... Ludzie skoro wam sie nie podoba to nc nie piszczie , mnie ta gra też sie nie podobała ale jak troche pograłem to nawet nawet... Gra jest na tydzień grania i można ją odstawić na "półkę". I speed hacki i zbieranie itemów , to raczej nie na privatach , i tu coś takiego jak Hacking nie istnieje (przynajmniej ja się nie spotkałem na privach - na globalu tak). Pozdrawiam. :>
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 03 2005
|
![]() Ja też potrafie nabic 200lv+ na Mu Fantasy . Chlopie graj na Mu Global to nawet 10 lv nie zdobędziesz.
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2004
|
![]() Hello~
Tak mówicie, że w mu sie prosto lvle robi.... grajcie na globie to zobaczymy. Sam gram na globie i wiem jak jest ciężko z lvlem bo mam 200+... Sama gra sie nie nudzi tak szybko tylko hacki... codziennie widać "tone" hackerow (noobow) i to sie nudzi.Ogólnie grafika jest dobra , male wymagania. Obecnie skończyłem gre w mu i gram w tibie. The End |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 06 2005
|
![]() to jest forum TIBI a nie jakiegos MUonline -.-
|
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 07 2005
|
![]() Szukam Podobnej Gry Do Tibi Ta Sama Grafa Itp Narka Prosze O Pomoc
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: ToRuń
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Ta fajne tylko że to ma 80 mb... A mnie się jakoś nie chce sciągać
![]()
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2005
|
![]() Fajna gierka tylko po pewnym czasie mozna sie nią znudzic
![]() ![]()
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Śrem
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() ja tez dam kilka screenow....moze sa nude ale w mu lubie grac...a btw ktos pisal ze mozna so pograc w RYL'a...ale z wlasnego doswiadczenia wiem ze jest on platny...
![]() boss atlansu: ![]() tu jakies gowienka... ![]() tu rowniez jakies kupki... ![]() tu bylo co zbierac.... ![]() heh a oto wyniki zbierania... ![]() jakby ktos chcial wiedziec na jakim servie gram i troche infa msg me pod nr gg: 6669430
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2005
Lokacja: Elblag
Stan: Rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Astera
![]() ![]() |
![]() A oto zebranie GMa i graczy na POL MU ;P
[IMG]http://www.alwa-online*********/1.jpg[/IMG] |
![]() |