Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 17-03-2005, 15:52   #21
Jerkov Thundersword
Użytkownik Forum

Jerkov Thundersword's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2004

Stan: Niegrający
Domyślny

A ja to widzę... ale nie chcę tego widzieć, bo już wiele razy to widziałem...
Jerkov Thundersword jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 18-03-2005, 09:06   #22
Palmir
Użytkownik Forum

Palmir's Avatar

Data dołączenia: 17 07 2004

Domyślny

A kto jest bez grzechu?

Powiem wam ze kazdemu moze sie zdazyc gorszy dzien, a wiekszosc osob na tym forum nie zna Stalmira i nie mozecie sie wypowiadac na jego temat. Jesli nawet postapil zle to chyba nawet lepiej troche kogos powyzywac niz zlurowac na niego potwora albo okrasc. STALMIR jest jednym z najuczciwszych ludzi na Harmonii (Jedynym?), ludzie maja do niego poteznie zaufanie, a on ich nigdy nie zawodzi. Czasami ma zawalone cale dnie huntami bo pomaga jakims low lvl, ktorzy go prosza np. o pobloczenie draga. Prawie wszyscy, ktorych do tej pory znalem na Harmonii okazali sie thiefami, oprocz Stalmira.

P.S Mnie tez by wqurwilo jakby ktos 10 minut kupywal runy, a u nas nie pogrozisz smiercia to musisz kolesia po prostu wypchac :/

The best...
Palmir jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-03-2005, 12:54   #23
Lord KATuxo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 02 2005

Domyślny

Ja nie wiem jak mozecie powtarzac 20 postow pod rzad ze widac X.
Poczekajcie chwile jesli kolo ma mozliwosc to to poprawi, wystarczy ze jedna osoba napisze ze zamiast screenow widax ,,X".
@ topic
Nie spodziewalem sie czegos innego.
Osoby powtarzajace posty 3 po 3 potwierdzaja rozgarnietosc polakow i napalaja sie na bezsensowne nabijanie postow.
stary 19-03-2005, 07:58   #24
Nozuman
Użytkownik Forum

Nozuman's Avatar

Data dołączenia: 15 11 2003
Lokacja: mieszkanie ;>

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

co do wypowiedzi stalmira - tylko ze ja nie luruje, chyba ci sie cos przysnilo, moze poprzedni owner, zreszta mam gdzies co sobie o mnie myslisz
mam ignore permamently na tych 4 noobow... a tak przy okazji ja nie zaczalem nikomu spamowac ty zreszta tez ale hobbit to noob i mistrz w spamowaniu...
BTW: gratz dla Lyonisa \,,,/ ^^ \,,,/
@ palmir. ciebie na pewno nie oszukal... i wiem ze to wkurzajace no ale pomysl czy nie bylo by wkurzajace jeszcze bardziej gdybym kupil runy a polowa by byla na ziemii, wszyscy by sie rzucili... noobs
stary 19-03-2005, 08:59   #25
Palmir
Użytkownik Forum

Palmir's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nozuman
co do wypowiedzi stalmira - tylko ze ja nie luruje, chyba ci sie cos przysnilo, moze poprzedni owner
Account treading? Reaported!!!

Cytuj:
@ palmir. ciebie na pewno nie oszukal... i wiem ze to wkurzajace no ale pomysl czy nie bylo by wkurzajace jeszcze bardziej gdybym kupil runy a polowa by byla na ziemii, wszyscy by sie rzucili... noobs
Wiec sie wydalo, dales hi i zaczeles porzatkowac plecak, OJ NIE LADNIE!!!

The best...

Ostatnio edytowany przez Palmir - 19-03-2005 o 09:02.
stary 19-03-2005, 09:07   #26
Stalmir
Użytkownik Forum

Stalmir's Avatar

Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Zgorzelec

Imię: Stalmir
Profesja: Elite Knight
Gildia: Telvanni
Świat: Harmonia
Poziom: 121
Skille: 10/10
Poziom mag.: 8
Stalmir ma numer GG 9562850
Domyślny

Cytuj:
co do wypowiedzi stalmira - tylko ze ja nie luruje, chyba ci sie cos przysnilo, moze poprzedni owner, zreszta mam gdzies co sobie o mnie myslisz
mam ignore permamently na tych 4 noobow... a tak przy okazji ja nie zaczalem nikomu spamowac ty zreszta tez ale hobbit to noob i mistrz w spamowaniu...
BTW: gratz dla Lyonisa \,,,/ ^^ \,,,/

HaHa! Jasne rzucilem sie na runy rotfl! Po co mi? Bede se hmm knightem robil -.- Ja przyszedlem pomoc hobbitowi bo mi mowil ze ktos blokuje npc ze nieda sie nic kupic i wypycha ze sklepu a ty zaczeles nas wwszystkich wyzywac to my tez cie zaczelismy -.- LOL! Ty myslisz ze ja kradne? LOL! Znajdz mi chociaz jedna osobe ktora okradlem Nieznajdziesz... No chyba ze ja przekupisz zeby klamala

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pentomon
Mhm.. Stalmir ztobą nigdy nic nie wiadomo.. Może i na runki jak halabardą z cyca sie podniecasz..
@ Palmir
Niby taki uczciwy a za GH nikt mu nie chciał zapłacić

Jak wylatuje jedynasta halabarda z cyca w ciagu paru godzin to dla mnie to cos. Ty pewnie bogaczu wyzuczasz halabardy dlatego masz... gorsze equ LOL. A co ma uczciwosc a to ze ludzie niemaja kasy na GH??

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wypas
A co miał brata oszukiwać? Pewnie starszy jesteś i się bał.
Znajdz kogos kogo okradlem Nieznajdziesz. No chyba ze przekupisz A ty nieluruj gaurdow na ludzi co trenuja

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rafaello Demussi
Oj jaki ty swiety, jeszcze jak w tej starej szlachcie byłem, powiedzialem do Palmira (gral wtyedy Johny Fast Handem) siema to ten odpowiedzial ze mu przeszkodzilem macro nastawiać... No kto tu taki swiety jest to ja nie powiem...

WOW! Jakie macro? Zdradzisz nam jakie wymysliles? Widze ze cale MMOH sie uwzielo na mnie To chyba za sprawa tego ze w kilka dni zrobilem lepsza gildie niz oni przez pol roku... Albo... maja obsesje niszczenia ludzi

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez next great sorcerer
Ponawiam prośbę o wprowadzenie kary śmierci za wszelki przejaw głupoty... na rl, w internecie i gdzie tylko komuś uda się być chamskim, wyzywać bez powodu, "zawieśniaczyć"... kara of course in rl.
Pozdro

No to trza zabic Dragkonisa za blokowanie npc, przezywanie moich rodzicow i wypychanie ludzi ze sklepu ( ja osobiscie niezywie do niego jakiejs wielkiej urazy ) Ja moze sie niepotrzebnie posluzylem tym samym i zaczelem jego wyzywac :/ Aha i MMOH cale usmiercic za obsesje na moim punkcie

Ostatnio edytowany przez Stalmir - 19-03-2005 o 18:17.
Stalmir jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-03-2005, 09:32   #27
Medayer-SD
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez customer17
OMG! twoja odpowiedz tutaj byla jak najbardziej nie na miejscu sam grasz na swiecie non pvp i co mi robiles? exp thiefowales mi dwarf soldiery i guardy no i oczywilscie je lootowales za co dostales black lista odemnie na securze (oczywiscie sie wypierales jak osiol skladajac false raporta co ci raczej nic nie da no ale cóz... mozna i tak ) masz ich wiele wiec nie wypowiadaj sie na tematy noobow bo sam nim jestes... poprawil bys swoje zachowanie i chociaz przeprosil. to ze wryles mi sie na spocik dwarfow jak trenowalem to ci przepuscilem ale exp thiefowania i lootowania nie zniose. tlumaczyles sie glupim "szybko spieszy mi sie..." no nie....... nie pisz tu lepiej... ( nick "Accid Kamil" na securze to ten koles na black list of secura mzona latwo zobaczyc kto jaka ma osobowosc... w topicu warriorsow ten temat byl poruszony )

@ Topic
dalej chyba nie musze komentowac wystarczy przeczytac to wyzej... na non pvp niestety tak jest ... no ale szkoda mi zostawic 71 lvlek i isc na pvp pozatym moj net pozostawia wiele do zyczenia na pvp bym mial trudno uciec np przed pk... z moimi lagami :/
powiem jeszcze cos ostatnio wybieralem sie na kilka black knightow z kolega oczywiscie nie dalo sie nie spodkac noobka po drodze od paru dni na lodzi w carlin stoi koles blokujacy NPC'a... co z nim pcozac probowalismy przesunac... ale nie dalo rady... to go poprostu olalismy wiecie co zrobil? speszyl sie koles heheh poprostu po 5 minutach odszedl moze na noobkow jest dobrze poprostu nie zwracac uwagi?

taaak, sam znam kilku na tym forum co wlasnie udaja ze sa obeznani a tak naprawde to ja wole 3 godziny tlumaczyc na czym polega trening np. rycerzem niz noobom gadac zeby zamkneli morde
  Odpowiedz z Cytatem
stary 19-03-2005, 16:15   #28
Pentomon
Użytkownik forum

Pentomon's Avatar

Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Polandia

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pentomon
Poziom: 80
Skille: 83/80
Poziom mag.: 6
Pentomon ma numer GG 4990166
Domyślny

Mhm.. Stalmir ztobą nigdy nic nie wiadomo.. Może i na runki jak halabardą z cyca sie podniecasz..
@ Palmir
Niby taki uczciwy a za GH nikt mu nie chciał zapłacić

Ostatnio edytowany przez Pentomon - 19-03-2005 o 16:42.
Pentomon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-03-2005, 16:33   #29
Wypas
Użytkownik Forum

Wypas's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gdańsk

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Palmir
A kto jest bez grzechu?

Powiem wam ze kazdemu moze sie zdazyc gorszy dzien, a wiekszosc osob na tym forum nie zna Stalmira i nie mozecie sie wypowiadac na jego temat. Jesli nawet postapil zle to chyba nawet lepiej troche kogos powyzywac niz zlurowac na niego potwora albo okrasc. STALMIR jest jednym z najuczciwszych ludzi na Harmonii (Jedynym?), ludzie maja do niego poteznie zaufanie, a on ich nigdy nie zawodzi. Czasami ma zawalone cale dnie huntami bo pomaga jakims low lvl, ktorzy go prosza np. o pobloczenie draga. Prawie wszyscy, ktorych do tej pory znalem na Harmonii okazali sie thiefami, oprocz Stalmira.

P.S Mnie tez by wqurwilo jakby ktos 10 minut kupywal runy, a u nas nie pogrozisz smiercia to musisz kolesia po prostu wypchac :/

A co miał brata oszukiwać? Pewnie starszy jesteś i się bał.
Wypas jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-03-2005, 16:50   #30
Sharphis de'Moon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 07 2004
Lokacja: Sandomierz

Sharphis de'Moon ma numer GG 4387334
Domyślny

Cytuj:
Account treading? Reaported!!!
Oj jaki ty swiety, jeszcze jak w tej starej szlachcie byłem, powiedzialem do Palmira (gral wtyedy Johny Fast Handem) siema to ten odpowiedzial ze mu przeszkodzilem macro nastawiać... No kto tu taki swiety jest to ja nie powiem...
Sharphis de'Moon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-03-2005, 17:42   #31
next great sorcerer
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Sosnowiec, Darashia

Domyślny

Ponawiam prośbę o wprowadzenie kary śmierci za wszelki przejaw głupoty... na rl, w internecie i gdzie tylko komuś uda się być chamskim, wyzywać bez powodu, "zawieśniaczyć"... kara of course in rl.
Pozdro
Initiate of White Tower
25lvl+
41mlvl+

Ostatnio edytowany przez next great sorcerer - 19-03-2005 o 17:44.
next great sorcerer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-03-2005, 17:48   #32
Lyonis
Użytkownik Forum

Lyonis's Avatar

Data dołączenia: 22 11 2004
Lokacja: Katowice

Stan: Na emeryturze
Imię: Lyonis
Profesja: Knight
Poziom: 66
Skille: 84/81
Domyślny

Dzięki Nozuman I Adamsik.
To było nic trudnego ponieważ ten "noob" powiedział mi , że noobów sie okrada...

Lyonis jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-03-2005, 18:20   #33
Wypas
Użytkownik Forum

Wypas's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gdańsk

Domyślny

Hobbitowi się należało miał mc bez keylogerów to go w tibi okradli
Wypas jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-03-2005, 18:45   #34
Lyonis
Użytkownik Forum

Lyonis's Avatar

Domyślny

LOL omg

stary 19-03-2005, 20:12   #35
Isherwood
Użytkownik forum

Isherwood's Avatar

Data dołączenia: 29 09 2004

Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Stalmir jeśli myślisz, że ktoś ma obsesję na twoim punkcie to musze cie zawieśc...
Ty chyba masz jakąś manie przesladowczą
W ogóle to przestań pier..... o tym, że wszyscy ci czegoś zazdroszcza i za to się na ciebie uwzięli.
Czego niby ci zazdroscic? levela ?(ten ~60lvl to nie jest nic nadzwyczajnego) gildi ?[tak ty i twoja szlachta -.-'](nie ujmujac niektórym, bo są tam w porządku ludzie którym bardzo się dziwie, że jeszcze tam siedzą)
Ja tam osobiscie nie widzę nic godnego zazdrości.
A co do ciebie to nie mam słów...pokazałeś swoje prawdziwe oblicze ^.-
Reasumując...rada na przyszłość dla ciebie... nie myśl, że jesteś kimś wyjatkowym bo nim nie jesteś, takie wywyższanie sie swiadczy tylko o tobie.
Aha no i nie obrażaj kogoś kto na to nie zasługuje lepiej pomyśl nad tym co sam robisz.
Isherwood jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-03-2005, 20:43   #36
Pentomon
Użytkownik forum

Pentomon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Isherwood
Stalmir jeśli myślisz, że ktoś ma obsesję na twoim punkcie to musze cie zawieśc...
Ty chyba masz jakąś manie przesladowczą
W ogóle to przestań pier..... o tym, że wszyscy ci czegoś zazdroszcza i za to się na ciebie uwzięli.
Czego niby ci zazdroscic? levela ?(ten ~60lvl to nie jest nic nadzwyczajnego) gildi ?[tak ty i twoja szlachta -.-'](nie ujmujac niektórym, bo są tam w porządku ludzie którym bardzo się dziwie, że jeszcze tam siedzą)
Ja tam osobiscie nie widzę nic godnego zazdrości.
A co do ciebie to nie mam słów...pokazałeś swoje prawdziwe oblicze ^.-
Reasumując...rada na przyszłość dla ciebie... nie myśl, że jesteś kimś wyjatkowym bo nim nie jesteś, takie wywyższanie sie swiadczy tylko o tobie.
Aha no i nie obrażaj kogoś kto na to nie zasługuje lepiej pomyśl nad tym co sam robisz.
W 100% popieram!
stary 19-03-2005, 20:50   #37
--==Jexemo==--
Użytkownik forum

--==Jexemo==--'s Avatar

Data dołączenia: 21 02 2005
Lokacja: Kamczatka

--==Jexemo==-- ma numer GG 4439178
Domyślny

Na początku wypowiedzi chciałbym wręczyć dla Lyonisa... on już wie za co...
Stalmir i ta cała jego gildia "Szlachta Polska" (prawie cała) jest upokorzeniem dla Polaków...
Te załączone sski wykazują całą prawdę o tej gildii...
Stalmir... czym Ty się tak zachwycasz ??!! Swoim mlvlem ?? O.O buahahahahaha!!! idź pograj w bierki podwodne przez telefon.... może przynajmniej w tej grze nikogo nie bedziesz wkur.... denerwował....
--==Jexemo==-- jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-03-2005, 22:27   #38
Palmir
Użytkownik Forum

Palmir's Avatar

Brak ikony

@Lyonis

No ja sie hobbitowi nie dziwie zwarzajac na to co mu zrobiles. Gz g-legow, miales je wczesniej czy to sa legi Hobbita?

@Cale MMoH

Co nasza gildia wam zrobila? Bo to stal sie temat MMoH + paru gosci co sie wtraca vs. Szlachta Polska. Jak juz mamy siebie oskarzac to zapraszam na forum szlachty (Moze sie dowiemy cos nowego o czlonkach).

Pamiectajcie: TO MY JESTESMY NAJGORSI, HAHAHA. PRZYNAJMNIEJ W CZYMS JESTESMY NAJLEPSI :>

The best...

Ostatnio edytowany przez Palmir - 19-03-2005 o 22:59.
stary 19-03-2005, 22:36   #39
Pentomon
Użytkownik forum

Pentomon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
@Lyonis

No ja sie hobbitowi nie dziwie zwarzajac na to co mu zrobiles.

@Cale MMoH

Co nasza gildia wam zrobila? Bo to stal sie temat MMoH + paru gosci co sie wtraca vs. Szlachta Polska.

Pamiectajcie: TO MY JESTESMY NAJGORSI, HAHAHA. PRZYNAJMNIEJ W CZYMS JESTESMY NAJLEPSI :>
Ta gorszych juz nie bedzie?
stary 19-03-2005, 23:01   #40
Lyonis
Użytkownik Forum

Lyonis's Avatar

Domyślny

Cytuj:
@Cale MMoH

Co nasza gildia wam zrobila? Bo to stal sie temat MMoH + paru gosci co sie wtraca vs. Szlachta Polska. Jak juz mamy siebie oskarzac to zapraszam na forum szlachty (Moze sie dowiemy cos nowego o czlonkach).
Jaki mmoh? Przecierz ta gildia już od jakiegoś czasu leży, a w czasach swojej świetności wszyscy chcieliście do niej się dołączyć.Gildia była mała i wszyscy bardzo dobrze sie znali i rozumieli, a co do szlachty to co chwile kogoś wydupiacie i przyjmujecie byle kogo a potem macie.Pozatym szlachta jest wielką gildią i mało ludu sie w niej wogole zna.

Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania