|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
|
![]() A kto jest bez grzechu?
Powiem wam ze kazdemu moze sie zdazyc gorszy dzien, a wiekszosc osob na tym forum nie zna Stalmira i nie mozecie sie wypowiadac na jego temat. Jesli nawet postapil zle to chyba nawet lepiej troche kogos powyzywac niz zlurowac na niego potwora albo okrasc. STALMIR jest jednym z najuczciwszych ludzi na Harmonii (Jedynym?), ludzie maja do niego poteznie zaufanie, a on ich nigdy nie zawodzi. Czasami ma zawalone cale dnie huntami bo pomaga jakims low lvl, ktorzy go prosza np. o pobloczenie draga. Prawie wszyscy, ktorych do tej pory znalem na Harmonii okazali sie thiefami, oprocz Stalmira. P.S Mnie tez by wqurwilo jakby ktos 10 minut kupywal runy, a u nas nie pogrozisz smiercia to musisz kolesia po prostu wypchac :/
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2005
|
![]() Ja nie wiem jak mozecie powtarzac 20 postow pod rzad ze widac X.
Poczekajcie chwile jesli kolo ma mozliwosc to to poprawi, wystarczy ze jedna osoba napisze ze zamiast screenow widax ,,X". @ topic Nie spodziewalem sie czegos innego. Osoby powtarzajace posty 3 po 3 potwierdzaja rozgarnietosc polakow i napalaja sie na bezsensowne nabijanie postow.
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
Lokacja: mieszkanie ;>
Stan: Na Emeryturze
|
![]() co do wypowiedzi stalmira - tylko ze ja nie luruje, chyba ci sie cos przysnilo, moze poprzedni owner, zreszta mam gdzies co sobie o mnie myslisz
![]() mam ignore permamently na tych 4 noobow... a tak przy okazji ja nie zaczalem nikomu spamowac ty zreszta tez ale hobbit to noob i mistrz w spamowaniu... BTW: gratz dla Lyonisa \,,,/ ^^ \,,,/ @ palmir. ciebie na pewno nie oszukal... i wiem ze to wkurzajace no ale pomysl czy nie bylo by wkurzajace jeszcze bardziej gdybym kupil runy a polowa by byla na ziemii, wszyscy by sie rzucili... noobs
![]() |
#25 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
"Prawda nie jest ukryta w jednym snie lecz w wielu..." The best... ![]() Ostatnio edytowany przez Palmir - 19-03-2005 o 09:02. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
HaHa! Jasne rzucilem sie na runy rotfl! Po co mi? Bede se hmm knightem robil -.- Ja przyszedlem pomoc hobbitowi bo mi mowil ze ktos blokuje npc ze nieda sie nic kupic i wypycha ze sklepu a ty zaczeles nas wwszystkich wyzywac to my tez cie zaczelismy -.- LOL! Ty myslisz ze ja kradne? LOL! Znajdz mi chociaz jedna osobe ktora okradlem ![]() ![]() Cytuj:
Jak wylatuje jedynasta halabarda z cyca w ciagu paru godzin to dla mnie to cos. Ty pewnie bogaczu wyzuczasz halabardy dlatego masz... gorsze equ LOL. A co ma uczciwosc a to ze ludzie niemaja kasy na GH?? Cytuj:
![]() ![]() ![]() Cytuj:
WOW! Jakie macro? Zdradzisz nam jakie wymysliles? Widze ze cale MMOH sie uwzielo na mnie ![]() ![]() ![]() Cytuj:
No to trza zabic Dragkonisa za blokowanie npc, przezywanie moich rodzicow i wypychanie ludzi ze sklepu ( ja osobiscie niezywie do niego jakiejs wielkiej urazy ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Stalmir - 19-03-2005 o 18:17. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
taaak, sam znam kilku na tym forum co wlasnie udaja ze sa obeznani a tak naprawde to ja wole 3 godziny tlumaczyc na czym polega trening np. rycerzem niz noobom gadac zeby zamkneli morde ![]() |
|
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Polandia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pentomon
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 80
Skille: 83/80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Mhm.. Stalmir ztobą nigdy nic nie wiadomo.. Może i na runki jak halabardą z cyca sie podniecasz..
@ Palmir Niby taki uczciwy a za GH nikt mu nie chciał zapłacić Ostatnio edytowany przez Pentomon - 19-03-2005 o 16:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
A co miał brata oszukiwać? Pewnie starszy jesteś i się bał. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2004
Lokacja: Sandomierz
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Sosnowiec, Darashia
|
![]() Ponawiam prośbę o wprowadzenie kary śmierci za wszelki przejaw głupoty... na rl, w internecie i gdzie tylko komuś uda się być chamskim, wyzywać bez powodu, "zawieśniaczyć"... kara of course in rl.
Pozdro
Nowado Master Sorcerer Darashia Initiate of White Tower 25lvl+ 41mlvl+ Ostatnio edytowany przez next great sorcerer - 19-03-2005 o 17:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2004
Lokacja: Katowice
Stan: Na emeryturze
Imię: Lyonis
Profesja: Knight
Poziom: 66
Skille: 84/81
|
![]() Dzięki Nozuman I Adamsik.
To było nic trudnego ponieważ ten "noob" powiedział mi , że noobów sie okrada... ![]()
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Poziom mag.: 8
|
![]() Hobbitowi się należało miał mc bez keylogerów to go w tibi okradli
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 09 2004
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Stalmir jeśli myślisz, że ktoś ma obsesję na twoim punkcie to musze cie zawieśc...
Ty chyba masz jakąś manie przesladowczą ![]() W ogóle to przestań pier..... o tym, że wszyscy ci czegoś zazdroszcza i za to się na ciebie uwzięli. Czego niby ci zazdroscic? levela ?(ten ~60lvl to nie jest nic nadzwyczajnego) gildi ?[tak ty i twoja szlachta -.-'](nie ujmujac niektórym, bo są tam w porządku ludzie którym bardzo się dziwie, że jeszcze tam siedzą) Ja tam osobiscie nie widzę nic godnego zazdrości. A co do ciebie to nie mam słów...pokazałeś swoje prawdziwe oblicze ^.- Reasumując...rada na przyszłość dla ciebie... nie myśl, że jesteś kimś wyjatkowym bo nim nie jesteś, takie wywyższanie sie swiadczy tylko o tobie. Aha no i nie obrażaj kogoś kto na to nie zasługuje lepiej pomyśl nad tym co sam robisz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik forum
Skille: 83/80
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2005
Lokacja: Kamczatka
![]() |
![]() Na początku wypowiedzi chciałbym wręczyć
![]() ![]() Stalmir i ta cała jego gildia "Szlachta Polska" (prawie cała) jest upokorzeniem dla Polaków... Te załączone sski wykazują całą prawdę o tej gildii... Stalmir... czym Ty się tak zachwycasz ??!! Swoim mlvlem ?? O.O buahahahahaha!!! idź pograj w bierki podwodne przez telefon.... może przynajmniej w tej grze nikogo nie bedziesz wkur.... denerwował.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Lyonis
No ja sie hobbitowi nie dziwie zwarzajac na to co mu zrobiles. Gz g-legow, miales je wczesniej czy to sa legi Hobbita? @Cale MMoH Co nasza gildia wam zrobila? Bo to stal sie temat MMoH + paru gosci co sie wtraca vs. Szlachta Polska. Jak juz mamy siebie oskarzac to zapraszam na forum szlachty (Moze sie dowiemy cos nowego o czlonkach). Pamiectajcie: TO MY JESTESMY NAJGORSI, HAHAHA. PRZYNAJMNIEJ W CZYMS JESTESMY NAJLEPSI :>
"Prawda nie jest ukryta w jednym snie lecz w wielu..." The best... ![]() Ostatnio edytowany przez Palmir - 19-03-2005 o 22:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik forum