|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
Pokaż wyniki sondy: Czym Zarabiasz na zycie? | |||
UHy |
![]() ![]() ![]() ![]() |
148 | 79.57% |
GFB |
3 | 1.61% |
HMM-y |
9 | 4.84% |
Explo |
2 | 1.08% |
Potworki |
24 | 12.90% |
Głosujących: 186. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2004
Profesja: Elite Knight
|
![]() @Sadamq: Wiem doskonale co to jest n00b, np. to facet, który chce mi udowodnić, że tracąc czas na manasiting jest lepszy od kogoś kto woli w tym czasie expić.
Powiem tak: lubie grać na nowych serwerach, ten wyścig szczurów to pełen odjazd i dlatego nigdy nie manasituje. Po tygodniu sprawdzam sobie highscores i widzę, że jakiś gracz ma mlvl podobny do mojego(chyba gramy tyle samo godzin/dzień) jednak jego level jest o wiele niższy. Nie wiem dlaczego on nie expi, może ma lagi, a może musi odrabiać lekcje, szczerze mówiąc nie obchodzi mnie to, mam do niego respekt jak do każdego. Ale w momencie gdy on śmieje się ze mnie że mam wyższy level niż magic level, a on ma 20lvl/40mlvl to mówie prosto N00B. Nie chodzi o to, że mnie obraża, ale jak ktoś wyszedł z rooka później, ale expił od razu to ma tak jak on 20lvl ale magic np. 22mlvl i tamten sie z niego śmieje, że taki mały ten mlvl jak na 20lvl - ponownie mówię N00B. Czy wyjaśniłem to zagadnienie ? Highscores raczej nie kłamią, na pewno wolę mieć wyższy level niż mlvl i być na dwóch listach niż szpanować swoim SD za 120 na 11 lvl... Gram tyle co ten gracz a moje SD jest nieco wyższe... PS: Naprawdę współczuję ludziom którzy nie mogą expić, bo mają lagi/kicki, jeżeli tylko się nie wywyższają, że mają lepsze hity na 11lvl niż ja miałem na 11... |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2005
|
![]() Uhy chyba wszyscty wiedzą że najlepiej sie je sprzedaje.
A HMMy sprzedaje mojemu kumlpowi bo nie ma czasu na robienie(a ma duzo kasy). |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: A ja mieszkam sobie w mieszkaniu
|
![]() Ja zaglosowalem na potworki poniewaz siedząc 3h na bp uh strace czas lepiej isc na guardy i zarobie owiele wiecej + exp.
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
|
![]() Całkowicie cię popieram Bulbogłowy.Kiedyś pisałem podobne posty ale myslę,że nie bardzo docierało to do ludzi.Zaproponowałem nawet, że przy porównaniu magów powinno padać pytanie odwrotne:który masz lvl na np.40 mlvl i wtedy jest jasne że ten kto ma wyższy ten jest lepszy
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 03 2005
|
![]() moim druidem czyli uhmakerem mam na 15 lvlu 30 mlvl
zeby zdobyc 30mlvl straciles duzo czasu...a jakbys ten czas zuzyl na rozwalanie rotwormow na fibuli to bys mial lvl 40 no i zastanow sie lepiej miec 15/30 czy 40/30.... |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() ...:::nick Krzeslo:::...
_________________________ Profesja: Druid ![]() ![]() lvl: 11 Mlvl: 8 Skile: 20/23 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Lokacja: Lubaczów
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Berylia
Poziom: 60
Skille: 82/55
Poziom mag.: 16
|
![]() zaglosowalem ze potworki ale na poczatku zarabiac najlepiej uhami ale za to pózniej te ~2.5k to juz beda grosze na twoje wymagania wiec robisz na potworkach lootbagi
|
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Kce
Świat: non-pvp
Poziom: 71
Skille: 88/70
Poziom mag.: 17
|
![]() Czy u Was też zauważalny jest zmniejszony popyt na UHy ??
Wszystko przez te 11-lvlowe druty ![]() U mnie zauważalna jest już utrata sporej ilości klientów, jak tak dalej pójdzie trzeba będzie pomyśleć o robieniu Explodek i GFB. UHy to już każdy robi na własny rachunek ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzeslaw on Berylia
Profesja: Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() A ja mam druta na 11lvl i prawie 12mlvl mam skille 17/17 zarabiam robiąc HMM-y i jestem zadowolony
![]() @down na 11lvl praktycznie nie da sie robić Uhów chyba że na mana fluidach ale wtedy zysk mniejszy nie ?
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
Lokacja: Toruń
Imię: Lord of Change
Profesja: Elder Druid
Gildia: Legions of Dreams
Świat: Lunara
Poziom: 58
Skille: 22/26
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() ehm... druid 11 lvl i 10(bodajrze ale pewny nie jestem) mlvl zaczynac robic uhy
![]() nie ciezko jest sprzedac uhy ![]() ![]()
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() re: Up
Na 11lvl i 11mlvl można już robić UH. re: ^^6 (dziwny nick) Istnieje coś takiego jak providerstwo ![]() Ja naprzykład, nie martwie się sellowaniem UH'ów na trade, tylko jak zrobie kilka bp to msg do mojego protektora, i on przychodzi i kupuje każdą ilość jaką mam (oczywiście w przypadku jeśli np. nie huntuje lub coś.) |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
|
![]() Głupie pytanie-Chyba każdy wie po co się jest drutem
A tak po za tematem do ogriza to toun już nie istnieje
Proszę zmienić podpis na mniejszy Ostatnio edytowany przez rabuke - 04-04-2005 o 19:46. |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2005
Lokacja: 5:!
Stan: Niegrający
|
![]() Ja robie tak
od rana do południa tak do godz 17 proboje expic - jesli mam dzien wolny wieczorem robie runki GFB, HMM wieczorem są zajęte expowiska na full tak ze nie opłaca się chodzić expować (przynajmniej według mnie) narazie mam 15 lvl ale w 2 dni zrobilem 2 lvle grajac po 3h dla mnie to dużo |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2005
Lokacja: Śródziemie
![]() |
![]() Najlepiej jest expić i zarazem robić UH'y dla knightów. Najlepiej na Fibuli
![]() A z innej beczki: Nie podniecaj sie tak że 2 lvle w 2 dni ![]() ![]() ![]() Jestm drutem 19lvl (ded w Kazo) z 21 mlvl i skilami 19/21. I jestem z tego dumny. I zagłosowałem na potwory.
Imie: Knighto of Honor Świat: Inferna Miasto:kazordoon Level: 8 (rośnie) ![]() profesja: Paladyn Skille: -27 -21 shielding ![]() Magic lvl:0 ![]() ![]() Best solo: Mino Guard (jak dodać załocznik mino g??) ![]() Ostatnio edytowany przez Bosunio - 04-04-2005 o 22:24. |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Kce
Świat: non-pvp
Poziom: 71
Skille: 88/70
Poziom mag.: 17
|
![]() @ Berials:
taki już mam nick ;P @ topic: Jasne że jeżeli chodzi o potworki i wynikający z ubijania ich zysk, to lepsze wydają mi się bh i dsy, może stanowią one ryzyko zgonu ale i ich huncenie jest o wiele przyjemniejsze. Roty są dobre ale do czasu.... Jak długo na nich siedzisz (przynajmniej jest tak u mnie) to zaczyna mnie denerwować wszystko, a to dlatego że to takie monotonne zaznaczanie, otwieranie i zbieranie z nich kasy bywa dręczace. |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2005
Lokacja: Śródziemie
![]() |
![]() Jedna racja twoja to monotoniczność bicia rotów, ale po to są dsy i bholdery (oraz pkarzy) blisko, aby mieć urozmaicenie.
Imie: Knighto of Honor Świat: Inferna Miasto:kazordoon Level: 8 (rośnie) ![]() profesja: Paladyn Skille: -27 -21 shielding ![]() Magic lvl:0 ![]() ![]() Best solo: Mino Guard (jak dodać załocznik mino g??) ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 04 2005
|
![]() Cytuj:
Ale nie pomyślałeś o jednym. Każdy normalny zrobi pare bp hmmów żeby zarobić coś więcej i mlvl mu przyróśł. Tak sie składa że na 11 lvlu miałem 11 mlvl ![]() |
|
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2005
Imię: Del'Kwiateczek
Świat: Saphira
Poziom: 30
Skille: 76/59
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() Stojac przed depo i robiąc bp UE i Exury gran.
#39 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2004
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Tak naprawde to też lubię się obijać, ale na nowym serwerze nie ma na to czasu. |
||
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Sozemego - 21-04-2005 o 23:08. |
|
![]() |