Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 14-03-2005, 14:24   #21
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grzyb
ja nie mam sil co jakis czas widze podobny tekst na tym forum, tzn. typu: takie cos jest banalne do napisania, kazdy by to mogl zrobic.
Bo akurat to prawda. Wystarcza doslownie dwie lekcje, zeby napisac programik liczacy ile czasu nalezy poswieci na okreslona ilosc czasu. Wystarczy wiedziec ile trwa stworzenie jednej runki.

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger
Matek jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 14-03-2005, 22:45   #22
Grzyb
Użytkownik Forum

Grzyb's Avatar

Data dołączenia: 23 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matek Uciekaido
Bo akurat to prawda. Wystarcza doslownie dwie lekcje, zeby napisac programik liczacy ile czasu nalezy poswieci na okreslona ilosc czasu. Wystarczy wiedziec ile trwa stworzenie jednej runki.
no a co ja napisalem, ze jest inaczej? widze, ze nie pojales idei mojego postu zreszta z zadnej strony nie pasujacego do tego tematu, ale nie wazne, swoja droga to ciekawe, ze jedziesz po gosciu wczesniej nawet nie widzac efektow jego pracy
Grzyb jest offline  
stary 15-03-2005, 07:06   #23
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

@Up
A dowody pośrednie w śledctwie niekiedy wystarczają do skazania winnego. A "efektów" jego "pracy" nikt nie widział. Mam w cholerę porzucić, że 12 latek zrobił jakiś kijowy programik do runek? ;P
Thero jest offline  
stary 15-03-2005, 08:12   #24
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grzyb
no a co ja napisalem, ze jest inaczej? widze, ze nie pojales idei mojego postu zreszta z zadnej strony nie pasujacego do tego tematu, ale nie wazne, swoja droga to ciekawe, ze jedziesz po gosciu wczesniej nawet nie widzac efektow jego pracy
Primo: wskaz mi moj tekst, gdzie jade po gosciu. Cztery raz czytalem moje wypowiedzi w tym temacie i nie widze jednego slowa, ktorym moglbym go "zjechac".

Secundo: nie musze widziec efektow jego pracy. Jezeli pisze, ze mial zrobiony program do obliczania czasu moge stwierdzic,ze dla kogos majacego b. male pojecie o programowaniu w jakimkolwiek jezyku (prawdopodobie Delphi) to napisanie takiego progsu jest banalne. Zebys mnie zle nie zrozumial: chwala temu dzieciakowi za to, ze sie uczy. Takich ludzi potrzeba. Ale jesli ma jakis program, albo sie nim chwali niech nie bedzie goloslownym!! Mial reinstalke - trudno. NIech posiedzi 10 minut i napisze ponownie program.

Po trzecie: też, zeby nie bylo. O programowaniu mam niemale pojecie Wiec jak najbardzej moge sie na ten temat wypowiadac

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger
Matek jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania