|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2005
Lokacja: Brazil
Stan: Na emeryturze
Imię: Eternal Oblivion
Profesja: Elite Knight
Gildia: masterzy
Świat: Amera
Poziom: 275
Skille: 114/110
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() ****a ale z tymi glinami to serio wczoraj z polowa klasy na wagarach bylismy i gdybym nie wyszedl z 2 kumplami 10 minut wczesniej z kafejki (nie internetowej bo o 11 bylem w domu i gralem w tibie
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2004
Lokacja: Tajne
Stan: Aktywny gracz
Imię: Atlas de'Ath
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Galana
Poziom: 30
Skille: 23/29
Poziom mag.: 47
|
![]() LoL. Sytuacja z Tibią u was to normalka. Wszędzie Ci co nie mają neta, lub nie grają na kompach to twierdzą że jest to beznadziejna gra itd. A co do nauczycieli...hmm myślę, że stracili sposoby na zainteresowanie nas szkołą...i zamiast szukać gdzie popełnili błąd to starają się usunąć nasze zainteresowanie. A swoją drogą w****ia mnie, że idąc z kumplami do baru to zamiast gadać o życiu to gadamy o Tibii...a jest tyle fajnych tematów jak np dupencje...
![]() Lusi /// Atlas de'Ath
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 11 2004
|
![]() Ostanio ogladalem program "hiper" i mówili że Tibia najpopularniesza gra online na świecie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() u mnie w szkole nie wiem ile osob ale bardzo malo pewnie 1 osoba na 100% z mojej klasy 3 rok nie zdaje bo nie chodzi i gra 20 h na dobe , ja chodze do budy ale tak samo jak on lubie grac prawie caly dzien w tibie. Ale wole caly dzien grac w tbie nic pic i palic
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Gdzieś napewno
Stan: Niegrający
|
![]() U nas gość od Histysię przyczepił "Jak dalej będziesz grał to niezdasz! Zadzwonie do Twojej matki i każe Ci ograniczyćdostęp do internetu..."
![]() A duzo osob gra u nas ze szkoły... z klasy chłopacy tez.. niektórym się znudziła Tibia a niektórym nie ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2005
Lokacja: Brazil
Imię: Eternal Oblivion
Profesja: Elite Knight
Gildia: masterzy
Świat: Amera
Poziom: 275
Skille: 114/110
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() bo wielu to ocenia po pierwszym spojrzeniu na nia ja tez myslalem ze to jest gra do dupy ale mylilem sie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Gostynin (\m/)
![]() |
![]() ehzzzzz
tacy już są starzy........:/ i nauczyciele też