Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Potwory

Notki

Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 15-09-2003, 19:35   #21
Alchemiko
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 09 2003

Alchemiko ma numer GG 1009770
Domyślny

mail:
[email protected]

Za co to upomnienie !!!
Tak jest, jak czlowiek chce byc dobry, i robi sie aktywny na foroom.
teraz sie nie dziwie, ze wiekszosc leje na caly ogol populacji forum, i tylko czyta posty.
a potem sie adminowie i moderatorzy dziwia, ze brak aktywnosci.

Od Yogiego:
aktywnosc nie jest zla cecha
ale z niczym nie mozna przesadzac
a jak kilka razy musze kasowac ten sam post [bo ciagle go piszesz] to jest przesada
wiec nie pisz niepotrzebnych postow to nie bedzie kolejnych upomnien [to dotyczy wszystkich]
Alchemiko jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 17-09-2003, 12:20   #22
Szumek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 08 2003

Szumek ma numer GG 2758809
Domyślny

Moze to i dobry pomysl ale najlepiej jak kazdy sam dochodzi i sie uczy na wlasnych bledach jak i gdzie chodzic na potwory.
To wyjdzie labo i nie kazdemu na zdrowie.
Szumek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-09-2003, 12:46   #23
Mirthal
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 07 2003

Domyślny

Hmmmmm nie wiem ,nie wiem czy ta mapka to dobry pomysl :/ Wiecie jaka radoche mialem gdy z kumplem "odkrylem" jaskinie niedziwedzi? I co z tego ze padlem tam? I co z tego ze na r00ku padalem co chwile? Bylo zajebiscie bo odkrywalem... Bo znajdowalem coraz to nowsze sekrety. Teraz inspiruje mnie mainland mam dobrze ,smiem powiedziec ze bardzo dobrze odkryte okolice veno (bagna glownie na wschod i polnoc ,poludnie tez w miare) wiecie jakie to uczucie gdy za 3 okrazeniem znajdujesz nowe przejscie? Wiesz? Wchodzisz na gore a tu beholder ,zwiedzasz dalej wiedzma itd. Ostatnio troche pozwiedzalem okolice thais ,moj podstawoy sprzet to:

- Uzbrojenie
- BP UHow
- Zarcie
- Wedka
- Lina
- Lopata
- Kilof
- 6 parceli

"Odkrylem" jedna dziure odkopywana kilofem ,nie nie zdradze gdzie ,nie powiem tez co tam wystepuje. Moze sa tam DL i smoki a moze raty ,przekonajcie sie. Wczoraj zorganizowalem mala wyprawe na szczyt wiezy w elvenbane bylem ciekawy co jest na szczycie. Poszedlem ja rycerz 28 lvl zabilem smoka ,a potem poszedlem na 2 DSy i arkaniste co prawda pomogl mi "przechodzien" ale weszle na szczyt ,wyprawa sie nie zwrocila ale juz wiem ze... Okolice AB tez ostro penetrowalem czy ktos wie gdzie sa 2 cyce i DS? A czy zwiedziles cale podziemia? A ja tak. Ludzie to jest swiat RPG tu chodzi o odkrywanie o odkrywanie terenu ,metod na potwory , o jakies duperele. O to chodzi w tym swiecie! Zwiedzajac podziemia gory cyklopow znalazlem maly cmentarz na jednym grobie byl napis ktory jest chyba dobrym podsumowaniem "Here lies the RPG-party of this game ,we will miss you!"...
Mirthal jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-09-2003, 13:08   #24
Yogi
Użytkownik Forum

Yogi's Avatar

Data dołączenia: 23 07 2003

Yogi ma numer GG 3783481
Domyślny

ja tez wole sam zwiedzac i dlatego w ten projekt sie nie mieszam
niestety nie wszyscy sa tacy i wola isc na latwizne i to wlasnie dla nich

ps.
wiem gdzie niedaleko ab sa 2 cyce i ds [chodzilem tam expowac jak mialem 10lvl ]
Yogi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-10-2003, 17:05   #25
Bombelius
Użytkownik forum

Data dołączenia: 18 09 2003

Bombelius ma numer GG 1872975
Domyślny

jestem za mapka respa i mam pare sugestii:
-niech kilku ludzi sie zmuwi i podzieli praca(jeden taki rejo, drugi taki itd)
-okreslcie kogos do kogo mozna podsylac swoje odkrycia(znaczy sie ludzie przysylaja co gdzie widzieli a jeden to sklei do kupy)
-zeby bylo bez "burdelu" to niech bedzie jakis podzial kto co ma przysylac(np: knighci taki teren, druidzi taki itd)
-oczywiscie najpierw ground, puzniej pietra wyzsze a na koncu jaskinie

+ tego ze duzo ludzi bedzie nadsylalo swoje spostrzezenia jest to ze mozna zrobic dokladniejsza mapke(tam gdzie wiekszosc mówila ze cos jest bedzie bardziej prawdopodobne ze to prawda )
osobiscie jestem w stanie podeslac pare mapek z MOLTS, desert dungeon... ale opracowaniem calej mapy sie niemoge zajac z powodu nadmiaru nauki na studiach
Bombelius jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-10-2003, 08:58   #26
Gremlin
Buuuuu

Gremlin's Avatar

Data dołączenia: 06 10 2003
Lokacja: Edron

Stan: Niegrający
Imię: Sir Grali
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Domyślny

Linka do strony z orientacyjnymi skillami i poziomem potrzebym do zabicia wybranych potworow

>>Click me<<

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania