|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Na kogo byście głosowali w najbliższych wyborach do parlamentu? | |||
PO |
![]() ![]() ![]() ![]() |
25 | 37.31% |
PiS |
7 | 10.45% |
SLD-UP |
7 | 10.45% |
SDPL |
5 | 7.46% |
LPR |
1 | 1.49% |
UW |
4 | 5.97% |
PSL |
1 | 1.49% |
Samoobrona |
17 | 25.37% |
Głosujących: 67. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Liga Polskich Rodzin (LPR). Ale się odcinam od RM, Rydzyk miał dobry pomys, ale wykonanie jest złe. CHyba nie ma takeigo kraju w którym partia rządząca, po końcu kadencji, nie wchodzi (lub z wielkim trudem) do sejmu. Wszytkie partie ponieraż już rządziły po 89r. (PO-PiS jako AWS - bo z AWS jest duża część PO-PiSowców). Niestety, LPR raczej nie wygra zbliżających się wyborów. Ale jest szansa na wynik 15-20%. Zobaczymy za 4 lata, co zrobni na nami (Polską) PO-PiS.
|
![]() |
#22 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Ja tam jestesm za SLD. Jakoś mam do nich zaufanie i ogolnie lubie ich. A co do PO, to według ,mnie to jest stare AWS, tylko ze zmieniona nazwa. A jak pamietamy partai ta rzadzila w latach 97-01 i jakos nikomu to sie nie podobalo..
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kto powinien rządzić w Polsce?
JA. A tak poważnie, to PO... Najsensowniejszy i najmniej radykalny plan mają. A zresztą, wszyscy to i tak zbóje i złodzieje. ;P
*+10 punktów do lansu Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 16-03-2005 o 16:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 03 2005
Lokacja: Underworld
|
![]() definicja parti :
partia(łac.)społeczna grupa, ugrupowanie, stowarzyszenie oraz greckie partezon(gre.)element demokracji Chyba 99% z was tego nie wiedzialo nie ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Z domu xD
|
![]() Jasne ze dobo powinien rzadzic polska, by wywalil noobow, i tyle
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Friida
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
|
![]() W Polsce powinienem rządzić ja. Powinna zostać wprowadzona monarchia, jak za starych dobrych czasów
![]() Ale cóż... Demokracja w Polsce to porażka. Trzeba żeby prawa osoba wzięła rządy w swoje ręce No ale poważniej: PiS wygląda na jedyną rozsądną partię.
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Cytuj:
Ja [w sondzie] zagłosowałem na PO. Moim zdaniem to najbardziej 'uczciwa' partia. SLD - nigdy ;[. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() skasujcię tego posta obywatelu mod, plx plx plx plx plx plx !!!!11111razraz
Ostatnio edytowany przez joey - 17-03-2005 o 15:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() @imprezowy chloptas
zapisz sie do młodziezy wszech polskiej , ot moze pomozesz giertychowi chociaz wedlug mnie nie byl by najlepszym...prezydentem. @topic Religa roxx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2004
Lokacja: Nigdzie indziej
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Lolz...
Jak widzę niektóre posty tutaj to mi sie autentycznie żyć odechciewa...Giertych na prezydenta? ROTFL jak widzę tych dresiarzy w tej ich młodzieżówce zwanej młodzieżą wszechpolską to utwierdzam się w przekonaniu, że ta partia ma zapędy na bycie nacjonalistyczną hehe. Druga sprawa to SLD. Jak widzę posty, w których mówią (na szczęscie to głównie dzieciarnia gówno o tym wiedząca) że do SLD mają zaufanie to się pochlastać można. Przecież większość ostatnich afer była właśnie z SLD w roli głównej, wystarczy wspomnieć tylko o tej hecy z (pożal się Boże) prezydentem wywodzącym się przecież z SLD. IMHO w Polsce powinna żądzić PO (i wszystko wskazuje na to że tak będzie).
![]() |
#32 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Imię: Neriatha
Profesja: Elite Knight
Gildia: Forgotten Family
Świat: Nova
Poziom: 66
Skille: 88\86
Poziom mag.: 6
|
![]() jedyne czego bym chcial dla polski to zeby zadzili8 nia ludfzie uczciwi, ktorym zalezy na naszym wspolnym dobru. a nie zeby sie nachapac przy korycie, nakrasc ile sie da, naskladac obietnic, a reszte miec w dupie. tak tak, mowie tu o sld. swego czasu w kampani wyborczej obiecywali przesuniecie wyborow z jesieni na wiosne. i co? GOWNO. teraz gdy widzxa ze ich kleska jest nieunikniona chca jak najdluzej zostac przy wladzy aby jeszcz tych kilka diet odebrac... i jeszcze glupie ustawy ze posel w wiezieniu dostaje polowe wynagrodzenia. wielki ROTFL. niby jak on swoja funkcje spelnia? bo jest ***anym poslem to mu wszystko wolno? powinni go od razu skreslic z listy -.-
swoja droga ciekawe ze takie zeczy dzieja sie ty;lko w polsce. gdzie indziej pozbywaja sie czlonkow parti gdy padnier na nich choc cien podejzen, w obawie przed starta zaufania. a w polsce dzieki naszej wspanialej demoracji ludzie maja w dupie czu ta parta jest skorumpowna czy nie. glosuja na dana partie bo tak, bo tak glosuje mama/tata, bo wciskaja jakas kielbase przedwyborcza. gdybysmy nie glosowali na jakich aferzystow/przestepcow/debili to polska byla by o wiele lepszym panstwem do zycia. i juz nie mowie ze zamienila by sie w raj, ale na pewno bym sie nie obawial ile zdefrauduje polityk w kolejnej, nowo wyjawionej aferze, a ktora afera sie wlasnie przedawnia -.- (patrz fozz, w ktory zamieszane bylo oczywiscie sld) to tyle moich dywagacji na ten temat a moj glos oddaje na po, mam jakies zaufanie do tych ludzi, tusk to mojej matki przyjacilki kuzyn, tak wiec wierze mu |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
![]() |
![]() W Polsce do głosu dopuszcza się zbyt dużo debili. Przed urną powinien być krótki test inteligencji. Nie przechodzisz - nie głosujesz. Demokracja w tym kraju nie ma zastosowania. To, do czego narazie doprowadziła to tragedia. Z istenijących partii w ostateczności byłbym skłonny głosować na PO, ale chyba wolałbym nie głosować. Reszta to nic nie warta banda oszołomów. Miller - wydawał się poważnym człowiekiem, a tak naprawdę to ściął nas wszystkich w dupę. Do wszystkich partii prawicowych i chrześcijańskich mam wstręt. Nie mieszajmy religii z polityką. A rządzić nie powinna władza centralna, tylko lokalna władza wybierana przez społeczeństwo a z niej wybierani reprezentanci. Zbiór projektów ustaw byłby zatwierdzany w okręgach wyborczych, a ustawy budzące kontrowersje byłyby zatwierdzane przez referendum. Zgłaszaniem pozycji do poprawy zajmowałaby się komisja praw obywatelskich. Ehhh, marzenia....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: WaWa joł
![]() |
![]() Kto z Was lubi A.Leppera?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2004
|
![]() /edit/
(ciach) Ostatnio edytowany przez Van Wojskowy II - 26-05-2011 o 22:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 03 2005
|
![]() nie chce byc niemily ani nic takiego,ale ciesze sie za znaczna wiekszosc z Was nie ma prawa wyborczego...
@ oko saurona w fozz byli chyba zamieszani bracia Kaczynscy... czyli przyszli wspolrzadzacy z "cudowna" PO.czyjes informacje sa lekko lewe? a tak poza tym moi mili zastanowcie sie za czyich rzadow dzial sie najgorszy syf? zapewniam Was ze nie za rzadow SLD tylko za AWS-u,a teraz popatrzcie sie kto jest w obecnej PO i PiSie i powiedzcie mi ze to nie jest AWS-reaktywacja. i jeszcze jedno najwazniejsze,jesli nawet nie bede zadowolony z tego ze PO bedzie rzadzic to mam nadzieje ze wprowadza w zycie jednomandatowe okregi wyborcze,juz za to bede im niezwykle wdzieczny,no coz ale doswiadczenie mnie uczy ze sie tak nie stanie.obym sie mylil |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |