Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 16-03-2005, 16:36   #21
Gangrel
Fallen Angel

Gangrel's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: At the end of Rainbow.

Stan: Na Emeryturze
Imię: Va'esse
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 48
Gangrel ma numer GG 1366254 Gangrel ma login Tlenu gangrel_6@tlen.pl
Domyślny

Wystarczy ze wrzucalbys wszytko do jednego tematu. Zrob o co prosza i tyle, ja chcetnie jeszcze twoje filmy poogladam.

Gangrel jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 16-03-2005, 16:37   #22
ketsok
Użytkownik Forum

ketsok's Avatar

Data dołączenia: 02 12 2003

Stan: Na emeryturze
ketsok ma numer GG 3472574
Domyślny

ehhh..ja napisałem report do admina, ale nie o takiej tresci jaka jest zamieszczona w cytacie. nie zorbilem tego zebys nie zamieszczal tych swoich "za***istych filmikow" tylkoz beys sobie wreszc ie Loasari zrobil JEDEN TOPIC! Pingwin ma racje...podpisuje sie rękoma i nogami. A najsmieszniejsze jest to ze Pan Loasari dorobił sobie jakąs powaloną martyrologie, ze on jest scigany za to ze chce rozruszac forum.. a wszysytko podsycaja 14 latki, ktore nie potrafią wejsc na tibia.de
[img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/16/bobban.gif[/img]

[url="http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=64481"] [img]http://i1.tinypic.com/no97gi.jpg[/img][/url]

[/center]
<MAX 20 kB W PODPISIE!>
ketsok jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-03-2005, 16:51   #23
Falco de'Ath
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 11 2004

Domyślny

@Marshal:
Bylem i mam swoje acc na tym forum, wiem jak to wyglada. Pisze jednak, ze ta strona jest niemiecką stroną wiec zlamiles piszac, ze nie uswiadczymy tam jezyka niemieckiego.

No CoMMent. No MoRe! ;]
EOT.

@Losari:
Nie poddawaj sie i wrzucaj dalej, sam widzisz ilu ludziom przypadla do gustu Twoja dzialalnosc .
Falco de'Ath jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-03-2005, 16:57   #24
Falco de'Ath
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 11 2004

Domyślny

Double post.
Sry

Ostatnio edytowany przez Falco de'Ath - 16-03-2005 o 17:02.
Falco de'Ath jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-03-2005, 17:07   #25
ketsok
Użytkownik Forum

ketsok's Avatar

Domyślny

@ re up.. widzisz..ja nie chce zbye on speirdalał z tego forum ,tylko zbey dal all do ejdnego topicu, bo nic nie moge przez niego znalezc...chce posc iagac filmiki userow forum, a tu ciagle jakies filmy dodane przez Losariego.niech sobie robi co chce byl;e nie spamował

[url="http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=64481"] [img]http://i1.tinypic.com/no97gi.jpg[/img][/url]

[/center]
<MAX 20 kB W PODPISIE!>
stary 16-03-2005, 18:46   #26
Losari
Użytkownik Forum

Losari's Avatar

Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Żagań

Stan: Początkujący
Imię: Noname
Profesja: Sorcerer
Adres Jabbera do Losari
Domyślny

Wiecie, po tym co dostalem od adminow tego forum juz mi jakos specjalnie nie zalezy aby robic cos dla ludzi. Moze zaczne wrzucac filmiki na www.tibia.xx.pl kto wie.

Bye bye~.
Losari jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-03-2005, 18:54   #27
Paczek
Użytkownik forum

Data dołączenia: 05 02 2005

Domyślny lols

Niekapuje tego ogladam codzinnie filmiki jak sie loguje i Losari zucal tu Naj za***i****zawsze a Adminom sie to niespodobalo ciekawe co w tym takiego strasznego chyba lepiej przynajmnij ludzie tu zagladali wole sciagniete filmiki ale jakies fajne a nie jakies gowna czego sie goladac nie da pk 11 lvl zabija 2 osoby na 8.Polskie gowno:/ pozdro losari szkoda ze nie mam z toba kontaktu bo mialem do ciebie kilka pytan jak co gg 2700830 =][=
Paczek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-03-2005, 18:57   #28
Losari
Użytkownik Forum

Losari's Avatar

Adres Jabbera do Losari
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paczek
Niekapuje tego ogladam codzinnie filmiki jak sie loguje i Losari zucal tu Naj za***i****zawsze a Adminom sie to niespodobalo ciekawe co w tym takiego strasznego chyba lepiej przynajmnij ludzie tu zagladali wole sciagniete filmiki ale jakies fajne a nie jakies gowna czego sie goladac nie da pk 11 lvl zabija 2 osoby na 8.Polskie gowno:/ pozdro losari szkoda ze nie mam z toba kontaktu bo mialem do ciebie kilka pytan jak co gg 2700830 =][=
Jak masz jakies pytania, mozesz je zadac tutaj. Nie lubie rozdawac GG nieznajomym.
stary 16-03-2005, 19:03   #29
Thomas
Użytkownik Forum

Thomas's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bydgoszcz:]

Imię: ...
Thomas ma numer GG 5032215
Domyślny

to nie wina modkow... to wina Kestoka (sorry Kestok)... to on zareporttowal posta... te filmiki sa fajne i Losari, prosze nie odchodz!!!!!!!!!!!
stary 16-03-2005, 19:04   #30
Paczek
Użytkownik forum

Domyślny =][=

No bo ja sie chcialem zapytac bo strasznie zapierdzielales z lvl i gdzie ty expiles na poczatku i w pozniejszym czasie wiem ze to pytanie troche smieszne ale mnie to ciekawi bo tez ide na nowego serwa jak bede mial neostrade bo teraz mam taki net ze .....
stary 16-03-2005, 19:08   #31
Losari
Użytkownik Forum

Losari's Avatar

Adres Jabbera do Losari
Domyślny

Do 20 lvla, ze spearami na rotach na Darashii, od 20 lvla (jak mialem kase na bolty) guardy (w "labiryncie") do ~60 lvla. Pozniej ciagle smoki na Edron.

@All:

Bede tutaj co jakis czas lookal na forum, moze znajde jakies ciekawe filmy, wiec nie odchodze calkiem z tego forum. Tylko nie bede poprostu wiecej "spamowal" tego forum filmami, bo adminom i paru innym osobom sie to nie podoba. (Nadal nie potrafie zrozumiec dlaczego)

@Down:

NIe chce robic chata z tego topicka. Nie gram nigdzie. A mialem tylko 1 ownera. Zostalem zbanowany przez skorumpowanych GMow, Dreader moja siostra w tibii z ktora toczylem 1 wojne na Arcanii, gdy ich gildia zostala zbanowana za trapa, zostala przeteleportowana przez GM-a (tego co mnie zbanowal) i powiedzial jej ze za jakis czas, Losari i Barlox zostana zbanowani, niech tylko troche poczeka. Utrzymuja z nia kontakt na MSN-ie, i przysiegala mi na Boga ze tak wlasnie bylo. Co do bana, dowody nigdy nie zostaly mi pokazane. Tylko glupie tlumaczenie: "nie jestesmy uprawnieni do pokazywania tych dowodow ale one napewno tam sa ...". To wszystko co mialem do powiedzenia.

Ostatnio edytowany przez Losari - 16-03-2005 o 19:19.
stary 16-03-2005, 19:14   #32
Paczek
Użytkownik forum

Domyślny =][=

Ah dzieki wlasnie tak myslalem =][= a ile ludzi gralo ta twoja postacia ze cie zbanowali i deleta ci dali ciuliki kurde przynajmnij by byl polak pierwszy w expie na serwi i tu YEP ja tez na arcani gralem troche knighta mialem ale znudzilo m isie i se palla zrobilem i gram na danoobi w tydzin zrobilem 30 lvl tylko ja mailem juz na czym skilowac bo mialem monka.A ty gdzie teraz grosz na jakim serwie ?
stary 16-03-2005, 19:17   #33
Marshal
Użytkownik Forum

Marshal's Avatar

Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Wrocław

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Neptera
Poziom: 51
Skille: 78/57
Poziom mag.: 15
Marshal ma numer GG 3445181
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Falco de'Ath
@Marshal:
Bylem i mam swoje acc na tym forum, wiem jak to wyglada. Pisze jednak, ze ta strona jest niemiecką stroną wiec zlamiles piszac, ze nie uswiadczymy tam jezyka niemieckiego.
Jest niemiecka wersja strony, ale forum jest po angielsku (a w tym temacie o to chodzi więć po prostu czepiasz się )

@Losari
Po prostu zamiast robić temat na każdy film można zebrać to w kupe i umieścić w jednym topicu i nikt się nie będzie czepiał :/
Marshal jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-03-2005, 20:54   #34
Losari
Użytkownik Forum

Losari's Avatar

Adres Jabbera do Losari
Domyślny

Ludzie zawsze znajda jakis powod aby sie uczepic.
stary 16-03-2005, 23:06   #35
Desh
Użytkownik forum

Desh's Avatar

Data dołączenia: 15 03 2005
Lokacja: Olsztyn

Domyślny

Zastanawiam się tylko dlaczego Peace Winner dostał bana na czas okreslony a Ty Losari odrazu do kasacji.
Musiałeś nieżle podpaść

Co do Arcani liderem w expie nadal jest polak, mianowicie Ares...

Btw. Losari grasz jeszcze w RD??

Ostatnio edytowany przez Desh - 16-03-2005 o 23:55.
Desh jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-03-2005, 06:57   #36
ketsok
Użytkownik Forum

ketsok's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thomas
to nie wina modkow... to wina Kestoka (sorry Kestok)... to on zareporttowal posta... te filmiki sa fajne i Losari, prosze nie odchodz!!!!!!!!!!!
naucz sie czytac. ja nie napisałem posta takigo jaki skopiowal Losari, więc musiał ktos inny jescze pisac. I czemu wy dorabiacie do tego jakąś po.pierdo.loną martyrologie? Dostał nie bana za spamowanie i nie skasowali mu konta wcale tylko ma 3 punkty upomnienia, co nic nie zmienia! moze normalnie urzywać konta a jak dostanie 10 punktów to złapie bana, ale on woli sobie zorbiuc nowe konto i krzyczec jaki on to nie jest beidny, zamiast zrobienie ejdnego TOPICU! Swoją drogą musi miec satysfakcje..ma 17 lat i tłum 14 latków się o niego bije..tylko nie rozumię tych starszych...nic by sie nie stało, jakby posłuchał mojej rady i zorbił 1 topic, aleee nieeee....on musiał być mądrzejszy...to teraz ma swoją mądrość

[/center]
<MAX 20 kB W PODPISIE!>
stary 17-03-2005, 07:32   #37
Losari
Użytkownik Forum

Losari's Avatar

Adres Jabbera do Losari
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Desh
Zastanawiam się tylko dlaczego Peace Winner dostał bana na czas okreslony a Ty Losari odrazu do kasacji.
Musiałeś nieżle podpaść

Co do Arcani liderem w expie nadal jest polak, mianowicie Ares...

Btw. Losari grasz jeszcze w RD??
Tak owszem, gram w Reddragona.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ketsok
naucz sie czytac. ja nie napisałem posta takigo jaki skopiowal Losari, więc musiał ktos inny jescze pisac. I czemu wy dorabiacie do tego jakąś po.pierdo.loną martyrologie? Dostał nie bana za spamowanie i nie skasowali mu konta wcale tylko ma 3 punkty upomnienia, co nic nie zmienia! moze normalnie urzywać konta a jak dostanie 10 punktów to złapie bana, ale on woli sobie zorbiuc nowe konto i krzyczec jaki on to nie jest beidny, zamiast zrobienie ejdnego TOPICU! Swoją drogą musi miec satysfakcje..ma 17 lat i tłum 14 latków się o niego bije..tylko nie rozumię tych starszych...nic by sie nie stało, jakby posłuchał mojej rady i zorbił 1 topic, aleee nieeee....on musiał być mądrzejszy...to teraz ma swoją mądrość
Nie, to Ty poprostu musiales skorzystac ze znajomosci bo cos Ci sie nie podoba. Jak juz mowilem korupcja jest wszedzie, wsrod SGM-ow i modkow tego forum jak widac.

Ostatnio edytowany przez Losari - 17-03-2005 o 07:33.
stary 17-03-2005, 13:56   #38
PINGwin
Guest

Domyślny ehh...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Losari
Tak owszem, gram w Reddragona.

Nie, to Ty poprostu musiales skorzystac ze znajomosci bo cos Ci sie nie podoba. Jak juz mowilem korupcja jest wszedzie, wsrod SGM-ow i modkow tego forum jak widac.
tak, a elvis zyje... Zachowujesz sie w tym momencie jak przedstawiciele Radia Maryja ( a niektorzy z twoich oredownikow, jak dewotki - szeregi armii ojca Rydzyka).Mam tylko nadzieje, ze jak za pare lat dorosniesz, to pewnego dnia znajdziesz ten topic i serdecznie sie rozesmiejesz....z wlasnych blednych hipotez. Ty zawsze wietrzysz jakies spiskowe teorie, szukasz dziury w calym, czy tylko w tym wypadku cos sobie ubzdurales ? Btw. zastanawiajace jest, ze skasowali ci konto w grze, a teraz kolejna sprawa, gdzie ktos wystepuje przeciwko tobie...Przemysl, czy to ty robisz cos nie tak, czy tylko wszyscy wokol sie na ciebie uwzieli...

dorosnij...
  Odpowiedz z Cytatem
stary 17-03-2005, 15:09   #39
ketsok
Użytkownik Forum

ketsok's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Losari
nie no..gratuluje Twoim rodzicom za wychowanie syna..chyba sie nie postarali.. ja mam wtyki u Modków...dziwne dziwne..ciekawe czemu 2 miechy temu miałem bana na miech na moje konto...dziwne nie? kur.wa...ze tez mnie koledzy Modki nie uratowały... Dostalem bana na 30 dni za swoje winy, wiem ze zrobilem zle i jzu tego nie robie...a tobie chyba psychika siada..zastanow ty sie człowieku...jesli na prawde masz 17 lat tak jak piszesz, to jestes najbardziej niedojrzałym 17latkiem jakiego na oczy widziałem.

@Pingwin..thx za poparcie..juz myslalem ze tylko ja tu jestem normalny...

PS. (do Losariego)...D/O/R/O/Ś/N/I/J/
PS2. (do Losariego) za dużo amerykanskich filmów sie naoglądałes...zaraz powiesz ze ja jestem bratem Modka! a jak...

[/center]
<MAX 20 kB W PODPISIE!>
stary 17-03-2005, 15:19   #40
Losari
Użytkownik Forum

Losari's Avatar

Adres Jabbera do Losari
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ketsok
nie no..gratuluje Twoim rodzicom za wychowanie syna..chyba sie nie postarali.. ja mam wtyki u Modków...dziwne dziwne..ciekawe czemu 2 miechy temu miałem bana na miech na moje konto...dziwne nie? kur.wa...ze tez mnie koledzy Modki nie uratowały... Dostalem bana na 30 dni za swoje winy, wiem ze zrobilem zle i jzu tego nie robie...a tobie chyba psychika siada..zastanow ty sie człowieku...jesli na prawde masz 17 lat tak jak piszesz, to jestes najbardziej niedojrzałym 17latkiem jakiego na oczy widziałem.

@Pingwin..thx za poparcie..juz myslalem ze tylko ja tu jestem normalny...

PS. (do Losariego)...D/O/R/O/Ś/N/I/J/
PS2. (do Losariego) za dużo amerykanskich filmów sie naoglądałes...zaraz powiesz ze ja jestem bratem Modka! a jak...
Ej stary bez wjezdzania na rodzine okej? Ja do Twoich starych nic nie mam.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania