|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#21 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 18 12 2004
|
Zrobilem 3 hmmy postanowilem pujsc na dwarven bridge zabic pare soldow zabilem 4 soldy i 4 dwarfy oto ssy na koniec bym dednol ale elite knight mnie uhnela super dalem jej 100 gp za to i jeszce happy oto ss'y :
![]() 1 soldek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() loot dwarven shield 3 grzyby (zjadlem mana poczebna) 28 gp i 10 beltow: ![]() Ostatnio edytowany przez vemazep - 17-03-2005 o 08:04. |
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zbanowany
|
zrobilem 2 hmmy postanowilem odwiedzic slima w carlin :
![]() ![]() ![]() ![]() A oto cos na co czekalem: ![]() Ostatnio edytowany przez vemazep - 17-03-2005 o 08:40. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Lokacja: Rzeszow
|
buahahahahhaahahahahahahahhahahahahahahhahahahahah ahhahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahah ahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahah ahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahah ahahahahhahahahahahah ale sie osmialem z waszych postow hahahaha kolego ja rooka robie w 3h
![]()
|
|
|
#24 |
|
Zbanowany
|
Muj rekord to 2h 50 min
![]() |
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
|
Kolejne SSki są przesliczne
...A co do Thomexa ... lol a czy to są screny z rooka ? weż sie zastanów a jesli juz mowa o wychodzeniu z rooka to bez paca ja wyłaże w niecałe 2 godziny ... ciekawe ile by mi to zajeło z pacem ... 15 minut ? Cytuj:
vemazep jeszcze raz gratki ![]() |
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Lokacja: World of Tibia
|
Co za idiota wrzucił na dach depotu 2 dragon hammery
?
|
|
|
#27 |
|
Zbanowany
|
Byly 4 na dachu domku sciagneli i na ziemei a puzniej wywalili na 4 na dp
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Dąbrowa Górnicza
|
Cytuj:
lol widac ze masz 5 lat chlopczyku. za glupi jestes zeby grac w ta gre. idz sie pobaw do piaskownicy lepiej a nie taki zryte SS wstawiasz. lol... dorosniesz to zrozumiesz ze tym co napisales osmieszyles siebie a nie ublizyles mi |
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
wole sie smiac z niego. tak przeszkadza mi jego opis do czaru . jest idotyczny. skoro Ci sie podoba to spox ciapek tak psa moge nazwac LOL. lol ale wymysliles skrot do mojego nicku... buahaha... na nic inteligentniejszego Cie nie stac? nie musze nikomu imponowac. wisi mi to. SS sa idiotyczne i do bani... co mnie obchodza jego avanse na 9 mlvl itp.. super... wow... |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Szlachta Wrocław
|
jedno slowo : wow
![]() |
|
|
|
|
|
#31 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 01 2005
|
Gratz
ale czemu bijesz slima z hmm ?? ja na 11 lvl już zabijałem spokojnie z miecza moim druidem a tak pozatym to który masz lvl ![]() |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zbanowany
|
Mam dopiero 14 lvl ale dzis zrobei 16
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Użytkownik Forum
|
nooo widze ze fajne nastroje tu sa to moze umowimy sie na jakas solowke ?
a co do vemazep to wez koles cos zrob z soba bo robisz fatalne ortografy...
|
|
|
#34 | |
|
Zbanowany
|
Cytuj:
-------------------------------------------------------------------------------------No bo jestem dyslektykiem ![]() Ostatnio edytowany przez vemazep - 17-03-2005 o 18:02. |
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
buahahahhaha 15 lat? tym bardziej mi przykro ![]() jak ja mialem 15 lat to nie zachowywalem sie jak 5 latek dorosnij emocjonalnie i kultury niech Cie naucza a od palantow to tatusia sobie wyzywac a nie mnie bo to tylko swiadczy o Tobie no i dobrze ze Cie nie obchodzi moja opinia. a jest ona nastepujaca: beznadziejne SS i beznadzijny gracz:> a bede komentowal bo wlasnie chce skomentowac to ze mi sie nie podoba![]() PS. nie spij na lekcji jezyka polskiego bo robisz ostre bledy ortograficzne rozumiem jakbys mial 7 lat ale nie 15... lol... nie osmieszaj sie... |
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zbanowany
|
Nowe ss'y :
10 m level coraz lepiej ![]() 14 Lvl![]() ![]() Loot z pierwszego soldka na mostku ,a caly 5 soldier helmetow battle axe , grzyby ,kusza,belty ![]() 11 M level ![]() Ostatnio edytowany przez vemazep - 18-03-2005 o 07:49. |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zbanowany
|
M level 12
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zbanowany
|
LOL poszelm do dp pacze list czytam i omalo z krzesla nei spadlem lol tak mi sie smiac chcialo czytam darmowy pacc lol i to na 60 dni lol hahahahha ale to noobowe jest oto ss'y:
![]() ![]() gram w tibie ponad rok i w takie pieroly nie wieze 13 m level ![]() Ostatnio edytowany przez vemazep - 18-03-2005 o 11:14. Powód: dodalem 13 m level |
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
noooo popieram cie stary znasz sie na rzeczy
|
|
|
|
#40 |
|
Zbanowany
|
Oryginalnie napisane przez KSUH
buahahahhaha 15 lat? tym bardziej mi przykro jak ja mialem 15 lat to nie zachowywalem sie jak 5 latek dorosnij emocjonalnie i kultury niech Cie naucza a od palantow to tatusia sobie wyzywac a nie mnie bo to tylko swiadczy o Tobie no i dobrze ze Cie nie obchodzi moja opinia. a jest ona nastepujaca: beznadziejne SS i beznadzijny gracz:> a bede komentowal bo wlasnie chce skomentowac to ze mi sie nie podoba PS. nie spij na lekcji jezyka polskiego bo robisz ostre bledy ortograficzne rozumiem jakbys mial 7 lat ale nie 15... lol... nie osmieszaj sie... ------------------------------------------------------------------------------------------Palant to ty jestes .A ty jesets rewelacyjny gracz <lol><hahahaha> wez sei nei osmieszaj nie podoba ci sie to won z tad nei prosze takich idiotow o komentarze i tak wogule to co cie obchodzi moja pisownia. Do tematu bylem na paru dragach loot pare d hamow i p legsy .Puzniej poszlem na guardy z blokerem oczywiscie exp wpadl loot wpadl i jeszce 2 bp of hmm mam jutro ide tez na dragi ubijemy 10-15 i zobaczymy co dalej .Wiec jutro dam ss'y |
|
|
|