|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
![]() |
![]() szybko i zwięźle - więcej błędów ortograficznych nie dało się popełnić
![]()
O matko.... To już ponad rok? A ja co? A ja, jak przed tym xD Ostatnio edytowany przez waR-MaGe - 22-03-2005 o 22:29. Powód: A co? Nie mogę? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Wykonanie makabryczne, ortografia tez paskudna, pomysl kiepski... Ogolnie nie potrafisz sie obslugiwac paitem, niedokladnie obcinasz elementy i nie podpisujesz postaci. A nieestetyczny fake to slaby fake ;<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Lokacja: In the shadows
![]() |
![]() Hehe niezła historyjka...
Ale czy ktoś mi może wyjaśnić o co tu chodzi?? ![]() Dobra żartowałam... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
faki denne i wogole nieudane nara... ...bys sie mogl przynajmniej umyć. I "rzyj" sobie dalej... ...Nara... |
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Tam gdzie światło nie dociera
Stan: Początkujący
Imię: Magnum Alastor
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 17
Skille: 44/43
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Pomysł jest dosyć nieźły ale wykonanie jest słabe.
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Ueeeee... chce mi się spać po obejrzeniu fake'ów. Za dużo walki i fabuła trochę dla dzieci.
Wykonanie średnie, pomysł raczej też. To jest tylko wrażenie subiektywne, nie zrażaj się! Cytuj:
Po kiego grzyba walicie te porąbane przekleństwa do postów? Myślicie, że powiększy wam to mózg? Albo może usunie pryszcze? Zamiast tego 1 przekleństwa możnaby było wstawić po prostu "mówicie", a nie popisywać się dziecinnością i poziomem ciemnoty. Świat nie kręci się tylko wokół ciebie, twoje zdanie może i ktoś chce poznać, jednak nie możesz tego nikomu wciskać! Nie podoba ci się - powiedz to, ale dlaczego obrażasz gusta innych?
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2004
Lokacja: Gliwice
Stan: Niegrający
Imię: Krapniknil
Profesja: Druid
Świat: Azura
Poziom: 25
Poziom mag.: 20
|
![]() Wiesz stary za tą ortografie powinni Cię powiesić za jaja (żart) ja nie wiem co wy sie do tej ortografi doje********
![]() ![]() @Topic: Nice pomysl: 10/10, Wykonanie 8/10 (sorry ale musze ci tu odjąć) ogólnie zajefajne...najbardziej podoba mi sie jak ta dusz się "oczyszcza" fajnie to wyglada. ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Tryt - 24-03-2005 o 13:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Szczena opada tlumy szaleja ! |
|
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
Lokacja: From Dark Forest
![]() |
![]() Jeżeli ktoś czeka na next odcinek to srry ale narazie paint mi sie "buntuje" (Musze coś z tym zrobić srrrr jak by coś....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() Mi się bardzo podoba rób dalej ale tylko dobrze wklejaj a tak czekam na następny odcinek!
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() Malo obrazkow robisz i duzo ci to zajmuje :/ Co do historyjki to chce dalsze czesci ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 03 2005
Lokacja: Sk-ce
|
![]() Pomysl 3/10 (widzialem tysiace fake o podobnym pomysle)
Wykonanie 5/10 (mogles sie bardziej postarac) Gdybys wlozyl w to wiecej czasu moze by bylo fajniejsze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 06 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Sądze że to zrobione w Edytorze (większość) by Fangass czy jakoś tako (służył do robienia mapek do otsa o ile się nie myle) ........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Stan: Aktywny gracz
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Popraw ortografie ze slowknikiem oraz zycie i tego ludka spiacego na pierwszym obrazku. Rob dalej ale popraw troche!