|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Guest
|
![]() Chociaz na jedym screenie jestem
![]() Ale juz nie bede na wiecej screenach jakos tak wyszlo bo by sie pewnie pochodzilo na dl'ki itp ale kupa Banished: until deletion because of invalid payment ![]() HEhehhe ale fajnie Remember Bro forever!! Dawaj wiecej bo teraz nudno jakos Preedi Elite Knight 86/86 skill'z Solera Ps:***ac Cip Soft ![]() Pozdro Keriel!! |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2004
Lokacja: Olsztyn
|
![]() Milo jest jurzec siebie na sccrenach
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
|
![]() obiecalem wiec daje screnki z wojny malo ale zawsze godne obejrzenia
![]() ![]() ![]() tylko tyle zrobilem ![]() Ciekawostki : ![]() dzisiejsze porządki szkoda ze nie z walki ale ja sie zagapilem ![]() ![]() ![]() Trening czyni mistrza !! ![]() Kiedys kolega urzyczyl mi fajna fotke narady najlepszej gildi na solera <DoL> wtedy nie bylo jeszcze Last Vampires spojrzcie oki pożniej dodam zabawy mojego braciszka Mateya ![]() Z dzisiajszymi gsa lipa mama blokera cos pisala na kompie zamierzamy isc jutro ![]() C.D.N ide oglondac Na dobre i na złe ![]() ____________ Lukey Palek 55 Paladin World: Solera Ostatnio edytowany przez Luka'Solerański'Pal - 20-03-2005 o 15:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Qmplowi zachcialo sie bębenka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Plx komentujcie bo cos nie zabardzo widze ![]() C.D.N _________ Lukey Palek 55 Paladin World: Solera Ostatnio edytowany przez Luka'Solerański'Pal - 21-03-2005 o 13:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Spodobalo sie to znowu po lekcjach :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Coś od mojego brata Mateya: Ważna chwila w życiu sorca ![]() ![]() słaby hit ![]() kolacja z tibijsca para? ![]() ![]() szli kogos chyba lac ![]() ![]() jeszcze cos, trapnelem se kolege z klasy oczywiscie go wypuscilem ![]() ![]() C.D.N _________________ Lukey Palek 55 Paladin World: Solera Ostatnio edytowany przez Luka'Solerański'Pal - 21-03-2005 o 18:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2004
Lokacja: Olsztyn
|
![]() Hhuahuahuahua pompka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() czy przyjeli mnie do DoL?? skond te pytanie
![]() czy ja tu gdzies mam cos co by na to wskazywalo?? zreszta chyba masz moje gg i mozesz sie zapytac na gg Stomil ![]() _________ Lukey Palek 55 Paladin World: Solera |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z wiązku z ostatnimi problemami z serverami tibi nie wiele wklejam bo nigdzie nie chodzilem w tym czasie ale mam takie male pierdółki moze kogos zainteresuje
kilka screnkow hitów 122 knighta ![]() na solera malo kto to ma wiekrzosc bierze sca (wydaje mi sie ze w tej chwili na solera sa tylko 2 sovy) ale moze sie myle [patrzcie na trade z diderotem >] ![]() explo ![]() noi best hit mojego braciszka ![]() Skąńczą sie problemy z serverami, jak bede mial pewnosc ze jest jusz dobrze dam cos z jakiegos hunta lub jakiegos expienia ... C.D.N ________ Lukey Palek 55 Paladin World: Solera |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 02 2005
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() nareszcie jakies fajne ss'y
i jak duzo ![]() mam tylko 1 prosbe: jak robisz ss to wez miej otwarte okno w którym bedzie pokazane ile masz dista, albo napisz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: LW
![]() |
![]() Powiem jedno, More plx
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmmmm dzis swieto wiec nie wiele daje ale zawsze cos. Zauwarzcie ze na niektorych screnach, fota nachodzi na poprzednia fotę. Poprostu wklejalem zdjecia ciagle do tego samego painta nie czyszczac obrazu biorac tylko zapisz jako ale nie powinno wam to szczegulnie przeszkadzac..
Lecim: Na początek po drodze zajrzalem na fd ![]() ![]() A teraz seryjka juz z minatwalin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Potem poszedlem po zakupy ![]() ![]() C.D.N ![]() _________ Lukey Palek 55 Paladin World: Solera |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ochcio on Harmonia
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: ??
Skille: ??
Poziom mag.: ??
|
![]() EEE tak jakby te ssy są z deczka nudne :/
No niby jest różnorodność ale jakies takie dziwne te ssy :/:/ niepodobaja mi sie sryy I niezazdroszcze ci eq ![]()
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() coz szkoda ... moj prawidzwy e qq jest w depo to jest taki eq w ktorym se latam na wyprawki rozne jak padne to nic nie strace coz mam swoje sposoby szkoda ze ci sie nie podobaja
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mici'Slayer
Profesja: Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
|
![]() Musze przyznać że zdjęcia są ciekawe, cale twoje życie w tibi.. dodajesz nowe ss-y tak trzymac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Somewhere, where I smoking ganja
![]() |
![]() MORE PLX, wielkie gratulacje ss'ow. bardzo mi sie podobaja, naprawde very coo. mam pytanko, gdzie ty chodziles na te cyce. tylko na poh? jakie masz skile bo chyba dobre
![]() do cyclopolis palkiem na jakim lvl moge isc zeby spokojnie poexpic? bo gra najtem mi sie znudzila i teraz jak bedzie nowey serw to robie palla.
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja nie bylem ani razu na cycach na pohu tym palem screny sa albo z cyclops hills niedaleko thais, z light house lub z cycow na poludnie od thais polecam.
Skille 86/72. wydaje mi sie ze na 35 lvl mozesz juz spokojnie po cyclo latac. oczwyiscie mozesz isc nawet na 25 jezeli chcesz ale moim zdaniem 35 to tak w sam raz tam jak na pala bedzie zeby jak maly lag czy cos. Zreszta te cyce tam po tych kafelkach szybko chodza takze moim zdaniem 35 na luzie mozesz i isc na 30 tez dasz rade ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]() nice ssy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2004
Lokacja: SzCzEcIn
Stan: Niegrający
Imię: palka zapalka
![]() |
![]() nice ssy, ale na niektórych widze prawdopodobnie 2 razy włączonego klienta tibii......czyżby MC???
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie urzywam mc i nic tak jak mowilem wklejalem screny do tego samego painata i now yscren nachodzil na stary potem nie chcialo mi sie tego wycinac i juz tak zostalo to nie jest mc tylko tak w paincie wkleilem krzywo i widac wczesniejszy scren ktory byl wkeljany przed tym nowym mcn ie urzywam gram uczciwie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |