|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() Rabanbar, poczytaj sobie oficjalne forum irydii na www.tibia.com, to moze i znajdziesz liste cen.
Odnosnie zakazu zabijania low lvli, co to da? Co to za problem dla wyjadacza zrobic sobie ~15-16 lvl druida, porobic uhy, a jak sie znudzi przygotowac bp gfb i wyjsc na low lvl hunt? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() @Adolphus
Jesteś w DB, jesteście z nimi w sojuszu, więc się nie ma się co dziwić, że ich popierasz. ![]() Trzeba przyznać zgrani są wspaniale i teraz stwierdzam, że w każdej wojnie wygrają z każdym. Dla sojuszników to dobrze. Pozostali muszą być zawsze przygotowani na ich różne kaprysy.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 87
Skille: 87/85
Poziom mag.: 6
|
![]() Filmik niezly zjechali was niezle to prawda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
A z reszta, nie bede Cie namawial.. ^.- Co do zlej opinii Dt.. Jesli sie umie z nimi trzymac sa naprawde mili. ![]() Szkoda tylko, ze niektorzy z nich koncza gre w taki sposob... "Hack".. Niektorych naprawde boli. Ale ktory to juz raz oni sie podnosza? A te wszystkie gildii ktore powstaja przeciwko Triadzie? Nie maja szans.. Przyklad - Bringers. Nie pamietam kiedy mieli wieksza otwarta akcje... Wiekszosc z nich jesli juz wychodzi z pz to tylko przed save servera.. Ostatnio edytowany przez Rankor - 03-06-2005 o 21:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
Druga sprawa ze cala ta sytuacja przypomina mi sytuacje na Azurze sprzed roku-poltora. Wtedy tez, po dwoch przegranych wojnach roznych gildii z Anno Domini wszyscy mysleli ze sa oni niepokonani ( tym bardziej ze w drugiej wojnie w Anno Domini walczyly 3 osoby, w Wanted kilkadziesiat, praktycznie wszyscy zostali zsolowani przez Matace ). Niedlugo potem czlonkiem AD po raz kolejny zostal Przemo Ent, i w sojusz w AD weszla polska gildia DoF. W kolejnej, trzeciej wojnie, DoF pomagal Anno Domini ( Pretorians ) uzyczajac im GH, kilku czlonkow w razie potrzeby mialo dolaczyc do walk. Nie bylo to potrzebne, bo AD kolejny raz z latwoscia wygralo. Po ~2 miesiacach jednak, chlopakom nie spodobalo sie ze czesc DoF bardzo szybko idzie do gory z lvlami, a Heg moze zdobyc 100 lvl przed niektorymi ich czlonkami. Heg i wiekszosc czlonkow DoF zostalo zabitych, razem z Przemo Entem i Zordanem Stormem, ktorzy pomogli swojej gildii. Dof weszlo w sojusz z SF, teraz, po pol roku, niepokonane AD praktycznie nie istnieje, wiekszosc jego czlonkow gra na innych serwerach, przestalo grac w Tibie, czy loguje sie po nocach i wczesnym ranem by zabijac nieostrozne medium lvle. Jestem ciekaw podobnie skonczy sie sojusz DB z Triad ( raczej bez tego happy endu, bo DB z lvlami "lekko" odstaje ). Historie te przypomnialem rowniez dla wielu czlonkow DB, ktorzy lubia pisac kompletne glupoty o roznych ludziach z DoF czy AD, kompletnie nie znajac historii Azury. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() @Gimli, ostatnie zdanie bylo skierowane do mnie?
No coz, bedzie co ma byc. Moze podazymy chwalebnym sladem DoFu i SFu, wytyczonym przez tak wspaniale jednostki, jak Ty, Cors i Devil Mad'Khorn. Tak btw: Cytuj:
Ostrzegasz nas? Dobrze, ostrzezenia przyjete, chociaz nie sadze, zeby Triady zerwaly sojusz. Przynajmniej narazie. A co do trzymania dystansu do poziomow Triad, jeden z czolowych zolnierzy Kompa~, Chealinao, podekspil i jest teraz jednym z najbardziej szanowanych czlonkow Triady... Wiec moze jeszcze zaglada DB nie jest przesadzona? Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Adolphus Elbragol - 03-06-2005 o 22:51. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2004
Lokacja: Steel Home
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ezekiel Armanio
Profesja: Knight
Gildia: Doom Brigade
Świat: Iridia
Poziom: 58
Skille: 82/80
![]() |
![]() Odpowiadam na twoje słowa Gimli z najwyższą przyjemnością. Może ty sobie tego nie wyobrażasz ale w odóżnieniu od niektórych mogę ci powiedzieć, że ufam Triad bardziej niż każej polskiej gildii na Iridi. 3 minuty zajeło połowie triady dotarcie jak Allka atakowali w thais. Każdy problem jest szybko rozwiązywany i wbrew wszelkim po***anym pozorom. DT to nie są s****ysyny.
Lucas~ to najgorszy PA a zdazylem go na tyle poznac ze go polubilem. Dennis i Hannes(Morgasa i Piccaro) pomogli mi najbardziej z calej starej triady, bez nich pewnie bym juz na iridi nie grał. Mam passy do paru osób z triady i z tym żyję. Z eq problemów nie mam bo wystarczy ze poprosze i z pozyczyeniem czegokolwiek nie ma problemu. @Gimli Walczylem w pierwszej wojnie z lvlem 35 kiedy najwyzszy byl 67~ jakos to przezylem i jak wyraznie mi mówili sami moi kumple z triad nie było tak źle. 40? lvli w tył? wiekszosc gildi jest niecalych 30 i wszyscy idziemy równo z lvlami ![]() ![]() Ez~,Abo~
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
Lokacja: Krakow
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rhakio
Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
Poziom: 99
Skille: 82/60
Poziom mag.: 18
|
![]() Tak spoko Triad the best ale jak sie odezwiesz w nieodpowiednim czasie do kogos z triad to masz hunta od calej gildi i taka sprawiedliwosc. Najlepiej nigdzie niewstepowac i miec luz. bo kilka gildi rozpadlo sie wlasnie przez nich. Np. Freedom Fighters juz sie sypie ale w sumie im trudno sie dziwic jak zucaja sie do kazdego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Troublemakers shall be executed at sight.
Ta zasada czyni z Iridii tym czym ona jest, Rajem ![]() Ez~
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Chceci isc na nowy server ?? ZAPISUJCE SIE
--->http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=36068&page=13&pp=10<---
HAIL KILER OF NARELI Mar 06 2005, 09:31:44 CET Killed at Level 72 by Orquio Berserquio ![]() ![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |||||
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() @gino armanio
Cytuj:
Cytuj:
@adolphus Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Czytajac wasze posty po prostu automatycznie nasunelo mi sie takie skojarzenie, bo sytuacja jest bardzo podobna. Nie mial to byc jakis atak na DB i Triade, bo z tego co widze tak to odebraliscie :d. Nie znam kompletnie czlonkow Triady, wiec nie mowie ze ten sojusz sie tak musi skonczyc, nasunelo mi sie jedynie skojarzenie z sytuacja DoF na Azurze ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wise Words Dwarfent
![]() Heh ![]() ![]() ![]() Ez~
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() gram na iridi i znam z triady Naviatora, troszeczke Royal Demonica, i Worhorda (ktory jest retired teraz)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 06 2005
|
![]() Fajnny filmik
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 06 2005
|
![]() Panowie del'toro wyznaja chyba jedna zasade:
Nie musisz mnie lubic, musisz sie ze mna liczyc. Hehehe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Rzeszów
Imię: Sir Rondelmen
Profesja: Elder Druid
Gildia: Divine
Poziom: 106
Poziom mag.: 70
|
![]() Filmik fajny ale to co na nim widac nieobrazuje zbyt dobrze terazniejszej sytuacji teraz triad wyglada troszke inaczej .Btw ta gildia zadzi na serwerze i narazie niewidze godnego przeciwnika, a co do DB to niesadze zeby sie musieli obawjac.
Hail Triad Hail Yamahati (owned by "Vodka of Finland") ![]()
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() hail iridia!!!
Fakt Triad lekko rzadzi u nas ![]() ja tam wole sie nie wtracac... |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() triad jest jakie jest, bez jaeo i tebbu zyje sie z nimi calkiem przyzwoicie....w mojej histori pamietam tylko jeden incydent na necro spawnie, kiedy zostalem zmuszony do jego opusszczenia, ale w gruncie rzeczy wiecej zyskalem niz stracilem na tej znajomosci
Ostatnio edytowany przez Hammpion - 12-06-2005 o 16:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2005
Lokacja: Sulechów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Maxxonek
![]() |
![]() Hmm mimo, ze ide na nowy swiat (uklon w strone chlopakow z Azury i Arcani) to zawsze bede uwazal Triad za porzadnych ludzi..Nigdy nie mialem z nimi problemow (pewnie to zasluga Eze ;p) i podejzewam ze 90% osob, ktore sie zle wypowiada na temat Triad - jest przez nich huntowana. Tyle ze Panowie, ktorzy sa przez nich scigani raczej nie powiedza co zlego zrobili tylko uwazaja, ze sa huntowani "za nic". Triad po prostu wie czego oczekuje od tego serwera i od ludzi ktorzy tam graja. Chca utrzymac ceny chociaz przez jakis czas, a duza czesc osob, ktorej oczywiscie nie chce sie czytac forum (bo po co) lekcewazy to i obniza ceny czasami o 5 - 10k, mowiac pozniej ze sa scigani za nic.
SO... Hail Doom Brigade, Hail Triad ![]() Na zawsze w mojej pamieci ;]
Always in my memory. Doom Brigade. Summer '05. Ostatnio edytowany przez Maxxonek - 12-06-2005 o 16:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Daleko Daleko
|
![]() Moim zdaniem to dobrze że jakas gildia rządzi iridią ponieważ za dużo tu szaleńców i PK. Np. Tacham lota do AB a tu nagle koleś do mnie podchodzi
(27) Master Sorcerer i zaczyna mnie bic z SD zabił mni bo mu sie nudziło. Za chwile podszedł ktoś z Triady. Gdy wróciłem gostek juz nie żył. Hail Triada Hail Iridia |
![]() |
![]() |