Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 03-06-2005, 19:49   #21
Adolphus Elbragol
Użytkownik Forum

Adolphus Elbragol's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
Adolphus Elbragol ma numer GG 3877615
Domyślny

Rabanbar, poczytaj sobie oficjalne forum irydii na www.tibia.com, to moze i znajdziesz liste cen.

Odnosnie zakazu zabijania low lvli, co to da? Co to za problem dla wyjadacza zrobic sobie ~15-16 lvl druida, porobic uhy, a jak sie znudzi przygotowac bp gfb i wyjsc na low lvl hunt?
Adolphus Elbragol jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 03-06-2005, 20:40   #22
Raul
eX Moderator

Raul's Avatar

Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu

Domyślny

@Adolphus
Jesteś w DB, jesteście z nimi w sojuszu, więc się nie ma się co dziwić, że ich popierasz. Ale czemu Del'Toro mają taką (w większości) złą opinię wszędzie. Co prawda teraz tych najgorszych (według mnie) nie ma. Jaero i Teebu shakowani. Możliwe, że teraz bez nich są inni. Ale gdy tam grałem to naprawdę przykładem nie świecili. Chociażby wywalenie mnie i kumpla z necro gdy przyszedł Odin, lub z Black Knight'a, Odin i Rhamo bodajże (również shakowany). Najsmutniejsze jest to, że gildie, które rozpoczynały wojny z Triadą nie mogąc wygrać uczciwie zaczęli hakować ich najlepszych graczy.
Trzeba przyznać zgrani są wspaniale i teraz stwierdzam, że w każdej wojnie wygrają z każdym. Dla sojuszników to dobrze. Pozostali muszą być zawsze przygotowani na ich różne kaprysy.

De las glorias deportivas que campean por Espa
ñ
a,
Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empa
ñ
a.
Club castizo y generoso, todo nervio y corazón,
Veteranos y noveles, veteranos y noveles,
Miran siempre sus laureles con respeto y emoción.
¡
Hala Madrid! ¡Hala Madrid!
Raul jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-06-2005, 21:34   #23
Schihan
Użytkownik Forum

Schihan's Avatar

Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Stalowa Wola

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 87
Skille: 87/85
Poziom mag.: 6
Domyślny

Filmik niezly zjechali was niezle to prawda
stary 03-06-2005, 21:49   #24
Rankor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok

Stan: Niegrający
Rankor ma numer GG 2811393
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raul
@Adolphus
Jesteś w DB, jesteście z nimi w sojuszu, więc się nie ma się co dziwić, że ich popierasz. Ale czemu Del'Toro mają taką (w większości) złą opinię wszędzie. Co prawda teraz tych najgorszych (według mnie) nie ma. Jaero i Teebu shakowani. Możliwe, że teraz bez nich są inni. Ale gdy tam grałem to naprawdę przykładem nie świecili. Chociażby wywalenie mnie i kumpla z necro gdy przyszedł Odin, lub z Black Knight'a, Odin i Rhamo bodajże (również shakowany). Najsmutniejsze jest to, że gildie, które rozpoczynały wojny z Triadą nie mogąc wygrać uczciwie zaczęli hakować ich najlepszych graczy.
Trzeba przyznać zgrani są wspaniale i teraz stwierdzam, że w każdej wojnie wygrają z każdym. Dla sojuszników to dobrze. Pozostali muszą być zawsze przygotowani na ich różne kaprysy.
Raul...szkoda, ze to juz koniec Twojej gry na iridii..
A z reszta, nie bede Cie namawial.. ^.-
Co do zlej opinii Dt.. Jesli sie umie z nimi trzymac sa naprawde mili.
Szkoda tylko, ze niektorzy z nich koncza gre w taki sposob... "Hack".. Niektorych naprawde boli. Ale ktory to juz raz oni sie podnosza?
A te wszystkie gildii ktore powstaja przeciwko Triadzie? Nie maja szans.. Przyklad - Bringers. Nie pamietam kiedy mieli wieksza otwarta akcje... Wiekszosc z nich jesli juz wychodzi z pz to tylko przed save servera..

Ostatnio edytowany przez Rankor - 03-06-2005 o 21:54.
Rankor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-06-2005, 21:59   #25
Gimlos
eX Moderator

Gimlos's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw

Imię: Gimli Ent
Świat: Azura
Poziom: 89
Gimlos ma numer GG 5382831
Domyślny

Cytuj:
O ile sojusznicy nadal beda poslusznie trzymac dystans ~40 lvli do Triad i nie beda za bardzo mieszac sie w polityke oprocz przytakiwania decyzjom rządzacej gildii.
Druga sprawa ze cala ta sytuacja przypomina mi sytuacje na Azurze sprzed roku-poltora. Wtedy tez, po dwoch przegranych wojnach roznych gildii z Anno Domini wszyscy mysleli ze sa oni niepokonani ( tym bardziej ze w drugiej wojnie w Anno Domini walczyly 3 osoby, w Wanted kilkadziesiat, praktycznie wszyscy zostali zsolowani przez Matace ). Niedlugo potem czlonkiem AD po raz kolejny zostal Przemo Ent, i w sojusz w AD weszla polska gildia DoF. W kolejnej, trzeciej wojnie, DoF pomagal Anno Domini ( Pretorians ) uzyczajac im GH, kilku czlonkow w razie potrzeby mialo dolaczyc do walk. Nie bylo to potrzebne, bo AD kolejny raz z latwoscia wygralo. Po ~2 miesiacach jednak, chlopakom nie spodobalo sie ze czesc DoF bardzo szybko idzie do gory z lvlami, a Heg moze zdobyc 100 lvl przed niektorymi ich czlonkami. Heg i wiekszosc czlonkow DoF zostalo zabitych, razem z Przemo Entem i Zordanem Stormem, ktorzy pomogli swojej gildii. Dof weszlo w sojusz z SF, teraz, po pol roku, niepokonane AD praktycznie nie istnieje, wiekszosc jego czlonkow gra na innych serwerach, przestalo grac w Tibie, czy loguje sie po nocach i wczesnym ranem by zabijac nieostrozne medium lvle. Jestem ciekaw podobnie skonczy sie sojusz DB z Triad ( raczej bez tego happy endu, bo DB z lvlami "lekko" odstaje ).
Historie te przypomnialem rowniez dla wielu czlonkow DB, ktorzy lubia pisac kompletne glupoty o roznych ludziach z DoF czy AD, kompletnie nie znajac historii Azury.
stary 03-06-2005, 22:48   #26
Adolphus Elbragol
Użytkownik Forum

Adolphus Elbragol's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
Adolphus Elbragol ma numer GG 3877615
Domyślny

@Gimli, ostatnie zdanie bylo skierowane do mnie?

No coz, bedzie co ma byc. Moze podazymy chwalebnym sladem DoFu i SFu, wytyczonym przez tak wspaniale jednostki, jak Ty, Cors i Devil Mad'Khorn.
Tak btw:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Devil Mad'Khorn
Jestes tylko mocny w gebie Aboleth, pvp masz do dupy, tylko morda potrafisz sie poslugiwac smieciu
Taaak, szacunek dla przeciwnika to podstawa w gildiach skladajacych sie w 90% z polakow, ktorzy wioda serwer w swietlane lata dostatku, chwaly i dobrobytu. No i jest oczywiscie Drazharm, ktorego caloksztalt dawnej (bowiem podobno sie zmienil) tworczosci zasluguje na oddzielny topic badz nawet artykul do gazetki. Ale nie o tym mialem pisac.
Ostrzegasz nas? Dobrze, ostrzezenia przyjete, chociaz nie sadze, zeby Triady zerwaly sojusz. Przynajmniej narazie.
A co do trzymania dystansu do poziomow Triad, jeden z czolowych zolnierzy Kompa~, Chealinao, podekspil i jest teraz jednym z najbardziej szanowanych czlonkow Triady...
Wiec moze jeszcze zaglada DB nie jest przesadzona?
Cytuj:
Jesteś w DB, jesteście z nimi w sojuszu, więc się nie ma się co dziwić, że ich popierasz.
Przez sojusz padlem juz dwa albo trzy (jesli liczac wojne z Voltix) razy (fakt, raz przez autentyczna glupote i nooberstwo, ale jak mowi stare, goralskie przyslowie, jak sie ni przywrocis, to sie ni naucys), co z rsem (nabitym notabene dzieki walkom z Bringers) nie jest przyjemne.

Ostatnio edytowany przez Adolphus Elbragol - 03-06-2005 o 22:51.
Adolphus Elbragol jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-06-2005, 23:01   #27
Matibu
Użytkownik Forum

Matibu's Avatar

Data dołączenia: 07 02 2004
Lokacja: Steel Home

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: Doom Brigade
Świat: Iridia
Poziom: 58
Skille: 82/80
Matibu ma numer GG 3678509
Domyślny

Odpowiadam na twoje słowa Gimli z najwyższą przyjemnością. Może ty sobie tego nie wyobrażasz ale w odóżnieniu od niektórych mogę ci powiedzieć, że ufam Triad bardziej niż każej polskiej gildii na Iridi. 3 minuty zajeło połowie triady dotarcie jak Allka atakowali w thais. Każdy problem jest szybko rozwiązywany i wbrew wszelkim po***anym pozorom. DT to nie są s****ysyny.
Lucas~ to najgorszy PA a zdazylem go na tyle poznac ze go polubilem. Dennis i Hannes(Morgasa i Piccaro) pomogli mi najbardziej z calej starej triady, bez nich pewnie bym juz na iridi nie grał. Mam passy do paru osób z triady i z tym żyję. Z eq problemów nie mam bo wystarczy ze poprosze i z pozyczyeniem czegokolwiek nie ma problemu.

@Gimli
Walczylem w pierwszej wojnie z lvlem 35 kiedy najwyzszy byl 67~ jakos to przezylem i jak wyraznie mi mówili sami moi kumple z triad nie było tak źle. 40? lvli w tył? wiekszosc gildi jest niecalych 30 i wszyscy idziemy równo z lvlami Uważaj żebyś się nie obudził za miesiac kiedy każdy w Db bedzie mial wiekszy lvl niz ty na azurze

Ez~,Abo~

"Doom Brigade is a State of Mind"

Ronin.
Matibu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-06-2005, 23:12   #28
Archdevil Tarzan
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 05 2005
Lokacja: Krakow

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rhakio
Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
Poziom: 99
Skille: 82/60
Poziom mag.: 18
Domyślny

Tak spoko Triad the best ale jak sie odezwiesz w nieodpowiednim czasie do kogos z triad to masz hunta od calej gildi i taka sprawiedliwosc. Najlepiej nigdzie niewstepowac i miec luz. bo kilka gildi rozpadlo sie wlasnie przez nich. Np. Freedom Fighters juz sie sypie ale w sumie im trudno sie dziwic jak zucaja sie do kazdego.
Archdevil Tarzan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-06-2005, 23:22   #29
Matibu
Użytkownik Forum

Matibu's Avatar

Domyślny

Troublemakers shall be executed at sight.
Ta zasada czyni z Iridii tym czym ona jest, Rajem

Ez~

Ronin.
stary 04-06-2005, 08:48   #30
Grah Amek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Kraków

Stan: Na emeryturze
Grah Amek ma numer GG 4813383
Król

Chceci isc na nowy server ?? ZAPISUJCE SIE
--->http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=36068&page=13&pp=10<---

Mar 06 2005, 09:31:44 CET Killed at Level 72 by Orquio Berserquio

<><><>Orquio Berserquio<><><>4ever in my heart<><><>
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bedi
Prosze napisz mi dokladnie jak wam wyslac kase jesli mieszkam w Szwecji
Grah Amek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-06-2005, 09:27   #31
Gimlos
eX Moderator

Gimlos's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw

Imię: Gimli Ent
Świat: Azura
Poziom: 89
Gimlos ma numer GG 5382831
Domyślny

@gino armanio
Cytuj:
Uważaj żebyś się nie obudził za miesiac kiedy każdy w Db bedzie mial wiekszy lvl niz ty na azurze
Oznaczaloby to, ze w przeciwienstwie do was, wciaz orientowalbym sie co znaczy rl ;-(
Cytuj:
ufam Triad bardziej niż każej polskiej gildii na Iridi
Rozumiem to, kiedys tez tak mowilem o Divinitus/AD/Pretorians. Dlatego wlasnie mowie ze bardzo mi to przypomina nasza sytuacje sprzed ~roku

@adolphus
Cytuj:
Devil Mad'Khorn
Nigdy nie nalezal do DoF
Cytuj:
Chealinao, podekspil i jest teraz jednym z najbardziej szanowanych czlonkow Triady...
Nawet nie musze nic dodawac, bo sam to napisales. Dolaczyl do nich. Ciekawe czy gdyby tego nie zrobil, po paru tygodniach/miesiacach nie skonczylby jak Heg. Przemo Ent tez kiedy dolaczyl do Divinitus nie mial zadnych klopotow, gdyby nie walczyl w naszej obronie w bk house wciaz moglby byc w divi~, bez zadnych klopotow z ich strony.
Cytuj:
szacunek dla przeciwnika to podstawa w gildiach skladajacych sie w 90% z polakow
O ile dobrze wiem, gino nie jest naszym przeciwnikiem . Nawiazujesz sarkastycznie do polakow, ale prawda jest taka, ze w czasie wojen podobne teksty pojawiaja sie niezaleznie od tego kto walczy. Co nie zmienia faktu ze to co napisal Devil na wysokim poziomie nie bylo

Czytajac wasze posty po prostu automatycznie nasunelo mi sie takie skojarzenie, bo sytuacja jest bardzo podobna. Nie mial to byc jakis atak na DB i Triade, bo z tego co widze tak to odebraliscie :d. Nie znam kompletnie czlonkow Triady, wiec nie mowie ze ten sojusz sie tak musi skonczyc, nasunelo mi sie jedynie skojarzenie z sytuacja DoF na Azurze
stary 04-06-2005, 14:58   #32
Matibu
Użytkownik Forum

Matibu's Avatar

Domyślny

Wise Words Dwarfent always nice to remind myself of old Azura times ;P
Heh Zawsze miło powpominać, moje miejsce to Iridia A stary DoF nigdy nie będzie moim wrogiem. Sytuacja może być różna, nie skreślam tych ludzi w końcu to nie są Hawki mataci i inne Manury z typowymi dla tych dekli przypałami.

Ez~

Ronin.
stary 08-06-2005, 22:04   #33
Mefontic
Guest

Domyślny

gram na iridi i znam z triady Naviatora, troszeczke Royal Demonica, i Worhorda (ktory jest retired teraz) naviator jest fajny koles pomaga mi caly czas, odpowiada na pytania zamieia sie na itemki itp. royal demonica nieznam za dobrze ale raz z kumplami poszedlem na necro to expil na vampach zostalo mu 600+ bolcow, nieprzeganial nas ani nic kazal zaczekac chwile i za jakie 10 - 15 min poszedl i moglismy isc na necro
  Odpowiedz z Cytatem
stary 09-06-2005, 08:51   #34
womut
Użytkownik forum

Data dołączenia: 07 06 2005

Strzałka

Fajnny filmik
womut jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-06-2005, 13:02   #35
Jam session'er
Użytkownik forum

Data dołączenia: 06 06 2005

Domyślny

Panowie del'toro wyznaja chyba jedna zasade:
Nie musisz mnie lubic, musisz sie ze mna liczyc.
Hehehe
Jam session'er jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-06-2005, 23:57   #36
Rondelman
Użytkownik Forum

Rondelman's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Rzeszów

Profesja: Elder Druid
Gildia: Divine
Poziom: 106
Poziom mag.: 70
Domyślny

Filmik fajny ale to co na nim widac nieobrazuje zbyt dobrze terazniejszej sytuacji teraz triad wyglada troszke inaczej .Btw ta gildia zadzi na serwerze i narazie niewidze godnego przeciwnika, a co do DB to niesadze zeby sie musieli obawjac.

Hail Triad
Hail Yamahati (owned by "Vodka of Finland")
stary 11-06-2005, 23:59   #37
Elrendell
Użytkownik forum

Elrendell's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2005
Lokacja: Łódź

Elrendell ma numer GG 2324079
Domyślny

hail iridia!!!
Fakt Triad lekko rzadzi u nas
ja tam wole sie nie wtracac...
Elrendell jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-06-2005, 15:58   #38
Hammpion
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 09 2004

Domyślny Triad rox

triad jest jakie jest, bez jaeo i tebbu zyje sie z nimi calkiem przyzwoicie....w mojej histori pamietam tylko jeden incydent na necro spawnie, kiedy zostalem zmuszony do jego opusszczenia, ale w gruncie rzeczy wiecej zyskalem niz stracilem na tej znajomosci

Ostatnio edytowany przez Hammpion - 12-06-2005 o 16:06.
Hammpion jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-06-2005, 16:29   #39
Maxxonek
Użytkownik Forum

Maxxonek's Avatar

Data dołączenia: 06 04 2005
Lokacja: Sulechów

Stan: Na Emeryturze
Imię: Maxxonek
Maxxonek ma numer GG 1093327
Domyślny

Hmm mimo, ze ide na nowy swiat (uklon w strone chlopakow z Azury i Arcani) to zawsze bede uwazal Triad za porzadnych ludzi..Nigdy nie mialem z nimi problemow (pewnie to zasluga Eze ;p) i podejzewam ze 90% osob, ktore sie zle wypowiada na temat Triad - jest przez nich huntowana. Tyle ze Panowie, ktorzy sa przez nich scigani raczej nie powiedza co zlego zrobili tylko uwazaja, ze sa huntowani "za nic". Triad po prostu wie czego oczekuje od tego serwera i od ludzi ktorzy tam graja. Chca utrzymac ceny chociaz przez jakis czas, a duza czesc osob, ktorej oczywiscie nie chce sie czytac forum (bo po co) lekcewazy to i obniza ceny czasami o 5 - 10k, mowiac pozniej ze sa scigani za nic.
SO...
Hail Doom Brigade, Hail Triad
Na zawsze w mojej pamieci ;]

Ostatnio edytowany przez Maxxonek - 12-06-2005 o 16:32.
Maxxonek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-06-2005, 14:45   #40
Alora
Użytkownik Forum

Alora's Avatar

Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Daleko Daleko

Domyślny

Moim zdaniem to dobrze że jakas gildia rządzi iridią ponieważ za dużo tu szaleńców i PK. Np. Tacham lota do AB a tu nagle koleś do mnie podchodzi
(27) Master Sorcerer i zaczyna mnie bic z SD zabił mni bo mu sie nudziło.
Za chwile podszedł ktoś z Triady. Gdy wróciłem gostek juz nie żył.

Hail Triada
Hail Iridia
Alora jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania