| 
 | |||||||
| Notki | 
| O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  23-03-2005, 00:23 | #21 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 11 2004 Lokacja: Opole Wiek: 35 Posty: 2,396   |   Kajulec Avatar: Odnosi się do rytuałów satanistycznych. Możliwe że właściciel tego avatara jest satanistą !!! Może nawet głosi nową religię ? Mi się tam kojarzy z żydami ;P ta gwiazda...ale raczej to Pentagram  . Podpis: JAk najbardziej odnosi się do Avataru (i dobrze), takkże jak i do jednego z rodzajów muzyki (Metal). Znaczy to że jest fanem oto tego gatunku  . P.S. Wszystko co pisze zawiera treści negatywne  . Jakiś pesymistyczny rok mam ... EDIT: Satanista czy też Szatanista... ja tam wole bardziej SATANISTĘ  . EDIT2: Avat to mój kawałek fake'a ;/ ... a podpis to prawda... wszyscy to nooby -.- Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 23-03-2005 o 00:35. | 
|   |   | 
|  | 
|  23-03-2005, 00:32 | #22 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 12 03 2005 Wiek: 35 Posty: 65 Stan: Aktywny gracz Profesja: Sorcerer Świat: Galana |   Avek: To chyba jakaś postać z tibii (Priest?) która cos mówi -.- a pod spodem fajny napis ^.^ Podpis: Ważna treść... każdy powinien o tym wiedzieć -.^ @down Nie, ta "laska" nie jest ręcznie rysowana... tylko z dollsmakera (sama ne wiem co to jest, mi to koleżanka wysłała i tak napisała -.-) 
				__________________  all i want is for you to be happy and  take this woman and make you my family and finally you have found someone perfect and finally you have found...yourself Ostatnio edytowany przez D4n0nk4 - 23-03-2005 o 00:45. | 
|   |   | 
|  23-03-2005, 00:38 | #23 | 
| Guest Posty: n/a |   avatar - trudny do opisania , przedstawia jakąs laske , ręcznie rysowany jak mniemam. podpis - mówi sam za siebie na poprzedniej stronie , ten piłkarz to chyba Henry ? zgadłem  | 
|   | 
|  23-03-2005, 00:40 | #24 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 06 03 2004 Lokacja: from Dwarves Lands... Posty: 1,289 |   Av: Typowy, shitowaty, tibijski. Nic wyróżniającego wśród legionów podobnych Sig: J/w. Kawałek tibijskiej rozmowy. <yaaaaaawn> 
				__________________ Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!"   | 
|   |   | 
|  23-03-2005, 01:16 | #25 | 
| Guest Posty: n/a |   co do mojego avatara.. dałem taki bo chiałem mieć cokolwiek na szybko a że byla 4 w nocy i nie miałem już siły mysleć to pociełem jednego z moich screenów. avatar - twój avatar jak dla mnie nic sobą nie reprezentuje , do tego jest dość nie czytelny. sygnatura - cytat z którejś z książek terrego pratcheta, jak dla mnie nic nie znczący ale dla fana tego pisarza może on znaczyć dużo więcej. | 
|   | 
|  23-03-2005, 01:24 | #26 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 26 07 2003 Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away... Wiek: 37 Posty: 851   |   Avatar- zwykly obrazek tibijskiej postaci, jakich setki na tym forum. Nie do odroznienia od pozostalych, nie ma w nim zadnego charakterystycznego elementu ktory juz po jednym rzucie okiem na avatar pozwolilby cie rozpoznac. Podpis- cytat z tibii, chociaz mi to nie przeszkadza, i tak nie czytam podpisow  
				__________________  Hunt you down without mercy Hunt you down all nightmare long | 
|   |   | 
|  23-03-2005, 01:54 | #27 | 
| Master Alucard |   avatar-Dark Vejper (Don't disregard the power of the Dark side of Force...) podpis-Słowa to sa Yody. Dobrze mówi on. 
				__________________ A Mind is a Terrible Thing to Waste... ††† In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. ††† I am the pure flame that burns I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One | 
|   |   | 
|  23-03-2005, 04:43 | #28 | 
| eX Moderator Data dołączenia: 26 09 2003 Lokacja: Fangorn Forest Wiek: 43 Posty: 1,355 Stan: Na Emeryturze Gildia: Defenders of Fangorn   |   Avatar przedstawiajacy Allucarda - bohatera anime Hellsing. Allucard (od konca 'dracula') to vamp klasy A - prawdziwy nieumarly.  Podpis jak mniemam to cyctat z "Hellsinga" 
				__________________ 1. Moderator nie nabija postów - moderator ma wiele do przekazania 2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. | 
|   |   | 
|  23-03-2005, 08:33 | #29 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 13 03 2004 Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.  Wiek: 65 Posty: 725 |   Magus... hmmm  babka w avie sliczna (chyba ze to chlop ;>) podpis: Hymm filozoficzne wywody na temat człowieczego bytu   podoba mi sie  | 
|   |   | 
|  23-03-2005, 08:46 | #30 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 17 07 2004 Lokacja: Gdzieś napewno Posty: 211 Stan: Niegrający |  Hyh... she_devil Avek... odręczny, raczej nie rysowany przez właścicielkę :> (?) Przedstawia dziewczyne... użalającą się nad czymś, płaczącą ?  Podpis...podpis świadczy o tym że to podpis xD 
				__________________ Wychodźcie, wychodźcie, gdziekolwiek jesteście... | 
|   |   | 
|  23-03-2005, 08:48 | #31 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 18 09 2004 Lokacja: Knuróv Wiek: 21 Posty: 221 |   Mathea - Mateusz jako imie żeńskie (?) avatar - chyba jakiś bohater z japońskiej mangi | 
|   |   | 
|  23-03-2005, 09:15 | #32 | 
| Użytkownik Forum |   ostry12 Avek - Mag przy kuli ("Wrozek"?  ). Stwarza pewien klimat RPG.. gosc wie, po co tu jest  Podpis - Eee.. jedno z tych "glupich zdan"..  Nic fajnego  | 
|   |   | 
|  23-03-2005, 09:29 | #33 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 06 2004 Posty: 1,327 |   Avatar - gwiazda pięcioramienna, zapewne chodzi o Pentagram, ale mogę się mylić. Podpis - grrrrommmmmmmmm grrrrrr ggrrrrrr ggrrrgrrgrgrgggrgggrgggrrrg... @Down: to jest autoportret.  (chciałem mieć nawet długie pióra, ale musiałem ściąć, nie pytajcie dlaczego) Ostatnio edytowany przez Descartes - 23-03-2005 o 10:19. | 
|   |   | 
|  23-03-2005, 09:31 | #34 | 
| Użytkownik Forum |   avatar przedstawia elfa w podpisie jest link do swoich grafik 
				__________________ NIEMOŻLIWE TO TYLKO WIELKIE SŁOWO RZUCONE NA WIATR PRZEZ MALUCZKICH,KTÓRZY GODZĄ SIĘ Z NATURALNĄ KOLEJĄ RZECZY,ZAMIAST WYKRZESIĆ SIŁY,BY JĄ ZMIENIĆ.NIEMOŻLIWE TO NIE FAKT.TO TYLKO OPINIA.NIEMOŻLIWE TO NIE DEKLARACJA.TO WYZWANIE.NIEMOŻLIWE TO POTENCJAŁ MOŻLIWOŚCI.NIEMOŻLIWE JEST CHWILOWE. IMPOSSIBLE IS NOTHING NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE | 
|   |   | 
|  23-03-2005, 09:52 | #35 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 15 09 2004 Wiek: 33 Posty: 660   |   avat: FCB podpis: nie wiem. podobno adidas  to Uuk u mnie w podpisie jest z Pratchetta  ma związek z bibliotekarzami      | 
|   |   | 
|  23-03-2005, 09:56 | #36 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 09 2004 Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk Posty: 1,859   |   Avatar - Grozny smok na czerwonym tle  Podpis - jego postac, pytanie o jakas glupote  poraz proba porozumienia sie z bibliotekarzem Niewidzocznego Uniwerku?? Gratuluje gustu litet. Poczucie smiech propagowane prze Terrego jest wspaniale  
				__________________  "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 23-03-2005 o 09:59. | 
|   |   | 
|  23-03-2005, 10:18 | #37 | 
| Dobo Srobo Data dołączenia: 23 07 2003 Posty: 2,368 |   Avat - groźna postąć, i to jeszcze zielona. Hulk jak nic ;-) Podpis - oprócz prawdziwych madrości życiowych (o kobietach i winie :>) jakieś pitolenie o jakiejś tibii. | 
|   |   | 
|  23-03-2005, 11:16 | #38 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 06 03 2004 Lokacja: from Dwarves Lands... Posty: 1,289 |   Avatar - KAŻDY SŁUGA MROKU KOZĘ MA U BOKU! MROOOOOOOOOK! Podpis - Chwali się, że jest współliderem grupy (też se to muszę wpieprzyć do podpisu). A reszta to pitu pitu w stylu Doba. 
				__________________ Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!"   | 
|   |   | 
|  23-03-2005, 14:02 | #39 | 
| Nikt ważny |   Avatar- hmmm za bardzo nie wiem co to jest ale "coś" na pewno   - grunt, zę z podpisem autora ^.- Podpis- Terry Pratchett.. nie czytałem, ale mam taki zamiar więc podpis mi się nie podoba, ponieważ zdradza tresć (niewielką ale jednak  ) książki 
				__________________ Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków/ /W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger, those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 23-03-2005 o 14:06. | 
|   |   | 
|  23-03-2005, 14:16 | #40 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 08 06 2004 Lokacja: 19°58'E 50°05'N Wiek: 35 Posty: 3,253 Stan: Na Emeryturze Imię: Komandor Tarkin Świat: Secura |   Av: Postać z ciekawym orężem Pod: Tibijskie przesłanie ludowe...bleh | 
|   |   |