|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Kajulec
Avatar: Odnosi się do rytuałów satanistycznych. Możliwe że właściciel tego avatara jest satanistą !!! Może nawet głosi nową religię ? Mi się tam kojarzy z żydami ;P ta gwiazda...ale raczej to Pentagram ![]() Podpis: JAk najbardziej odnosi się do Avataru (i dobrze), takkże jak i do jednego z rodzajów muzyki (Metal). Znaczy to że jest fanem oto tego gatunku ![]() P.S. Wszystko co pisze zawiera treści negatywne ![]() EDIT: Satanista czy też Szatanista... ja tam wole bardziej SATANISTĘ ![]() EDIT2: Avat to mój kawałek fake'a ;/ ... a podpis to prawda... wszyscy to nooby -.- Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 22-03-2005 o 23:35. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
|
![]() Avek: To chyba jakaś postać z tibii (Priest?) która cos mówi -.- a pod spodem fajny napis ^.^
Podpis: Ważna treść... każdy powinien o tym wiedzieć -.^ @down Nie, ta "laska" nie jest ręcznie rysowana... tylko z dollsmakera (sama ne wiem co to jest, mi to koleżanka wysłała i tak napisała -.-)
take this woman and make you my family and finally you have found someone perfect and finally you have found...yourself Ostatnio edytowany przez D4n0nk4 - 22-03-2005 o 23:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() avatar - trudny do opisania , przedstawia jakąs laske , ręcznie rysowany jak mniemam.
podpis - mówi sam za siebie na poprzedniej stronie , ten piłkarz to chyba Henry ? zgadłem ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Av: Typowy, shitowaty, tibijski. Nic wyróżniającego wśród legionów podobnych
Sig: J/w. Kawałek tibijskiej rozmowy. <yaaaaaawn>
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() co do mojego avatara.. dałem taki bo chiałem mieć cokolwiek na szybko a że byla 4 w nocy i nie miałem już siły mysleć to pociełem jednego z moich screenów.
avatar - twój avatar jak dla mnie nic sobą nie reprezentuje , do tego jest dość nie czytelny. sygnatura - cytat z którejś z książek terrego pratcheta, jak dla mnie nic nie znczący ale dla fana tego pisarza może on znaczyć dużo więcej. |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() Avatar- zwykly obrazek tibijskiej postaci, jakich setki na tym forum. Nie do odroznienia od pozostalych, nie ma w nim zadnego charakterystycznego elementu ktory juz po jednym rzucie okiem na avatar pozwolilby cie rozpoznac.
Podpis- cytat z tibii, chociaz mi to nie przeszkadza, i tak nie czytam podpisow ![]()
![]() |
#27 |
Master Alucard
|
![]() avatar-Dark Vejper (Don't disregard the power of the Dark side of Force...)
podpis-Słowa to sa Yody. Dobrze mówi on.
![]() |
![]() |
#28 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Avatar przedstawiajacy Allucarda - bohatera anime Hellsing. Allucard (od konca 'dracula') to vamp klasy A - prawdziwy nieumarly.
Podpis jak mniemam to cyctat z "Hellsinga"
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Magus... hmmm babka w avie sliczna (chyba ze to chlop ;>) podpis: Hymm filozoficzne wywody na temat człowieczego bytu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Gdzieś napewno
Stan: Niegrający
|
![]() she_devil
Avek... odręczny, raczej nie rysowany przez właścicielkę :> (?) Przedstawia dziewczyne... użalającą się nad czymś, płaczącą ? ![]() Podpis...podpis świadczy o tym że to podpis xD
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Knuróv
|
![]() Mathea - Mateusz jako imie żeńskie (?)
avatar - chyba jakiś bohater z japońskiej mangi |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() ostry12
Avek - Mag przy kuli ("Wrozek"? ![]() ![]() Podpis - Eee.. jedno z tych "glupich zdan".. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Avatar - gwiazda pięcioramienna, zapewne chodzi o Pentagram, ale mogę się mylić. Podpis - grrrrommmmmmmmm grrrrrr ggrrrrrr ggrrrgrrgrgrgggrgggrgggrrrg...
@Down: to jest autoportret. ![]() Ostatnio edytowany przez Descartes - 23-03-2005 o 09:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() avatar przedstawia elfa
w podpisie jest link do swoich grafik
NIEMOŻLIWE TO TYLKO WIELKIE SŁOWO RZUCONE NA WIATR PRZEZ MALUCZKICH,KTÓRZY GODZĄ SIĘ Z NATURALNĄ KOLEJĄ RZECZY,ZAMIAST WYKRZESIĆ SIŁY,BY JĄ ZMIENIĆ.NIEMOŻLIWE TO NIE FAKT.TO TYLKO OPINIA.NIEMOŻLIWE TO NIE DEKLARACJA.TO WYZWANIE.NIEMOŻLIWE TO POTENCJAŁ MOŻLIWOŚCI.NIEMOŻLIWE JEST CHWILOWE. IMPOSSIBLE IS NOTHING NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() avat: FCB
podpis: nie wiem. podobno adidas ![]() to Uuk u mnie w podpisie jest z Pratchetta ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Avatar - Grozny smok na czerwonym tle
![]() Podpis - jego postac, pytanie o jakas glupote ![]() ![]()
![]() "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 23-03-2005 o 08:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Avat - groźna postąć, i to jeszcze zielona. Hulk jak nic ;-)
Podpis - oprócz prawdziwych madrości życiowych (o kobietach i winie :>) jakieś pitolenie o jakiejś tibii. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Avatar - KAŻDY SŁUGA MROKU KOZĘ MA U BOKU! MROOOOOOOOOK!
Podpis - Chwali się, że jest współliderem grupy (też se to muszę wpieprzyć do podpisu). A reszta to pitu pitu w stylu Doba.
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Nikt ważny
|
![]() Avatar- hmmm za bardzo nie wiem co to jest ale "coś" na pewno
![]() Podpis- Terry Pratchett.. nie czytałem, ale mam taki zamiar więc podpis mi się nie podoba, ponieważ zdradza tresć (niewielką ale jednak ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 23-03-2005 o 13:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Av: Postać z ciekawym orężem