|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Szukam i nie mogę znaleźć więcej błędów.hmmm Właściwie posąg mógł przesunąć ale pozostaje dziura ![]()
NIEMOŻLIWE TO TYLKO WIELKIE SŁOWO RZUCONE NA WIATR PRZEZ MALUCZKICH,KTÓRZY GODZĄ SIĘ Z NATURALNĄ KOLEJĄ RZECZY,ZAMIAST WYKRZESIĆ SIŁY,BY JĄ ZMIENIĆ.NIEMOŻLIWE TO NIE FAKT.TO TYLKO OPINIA.NIEMOŻLIWE TO NIE DEKLARACJA.TO WYZWANIE.NIEMOŻLIWE TO POTENCJAŁ MOŻLIWOŚCI.NIEMOŻLIWE JEST CHWILOWE. IMPOSSIBLE IS NOTHING NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE |
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() więc dzięki tym dowodom jestem wstanie przyznać wam racje..to jest fake..
Haszek Inferna Paladin (był Royal) level..hmmm..nawet nie wiem już który ;p (był 42) xx/xx (były 79/60 mmm...) <"ReTiReD"> <"I was hacked"> Ostatnio edytowany przez Muzynek - 25-03-2005 o 13:23. Powód: nawypisywałem bzdury |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
|
![]() W sumie nie znam się na tyle żeby powiedzieć jednoznacznie że to fake, lecz nie moge też stwierdzić że to prawdziwy ss. Naprawde trudno mi uwierzyć w to ,że ten legendarny quest został rozwiązany. Mogłbys nam powiedzieć co ten bazyliszek mówił, albo chociaż pokazać nagrode?(jeśli takową dostałeś)
|
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Lokacja: Bialystok
![]() |
![]() Cytuj:
Zgadzam sie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() Za zabicie basiliska dostaje sie chyba dragon scale legsy.
Tylko bubble je ma chyba ![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Etso
Profesja: Knight
Świat: Xerena
Poziom: 21
Skille: 67/67
Poziom mag.: 4
|
![]() Fajnie by było gdyby to nie był FAKE.
Już widze polowanie na króla ![]() @Edit: Ej ta dziura i posąg przecież są. @Edit, down: Masz racje nie zauważyłem. FAKE!!!!!!!
Co? Gówno! ![]() Ostatnio edytowany przez fil0nson - 25-03-2005 o 13:42. |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Czudec
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Celesta
![]() |
![]() Haha jaki koleś... popatrzcie teraz na screena... edytował go... <rotfl> Stary, przecież wszyscy rozpracowali, że dałeś fejka...
|
![]() |
![]() |
#29 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Ale gratz za inwencję twórczą. Ładne pomieszczenie zrobiłeś. -.-
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 01 2005
|
![]() Ludzie na obu ss są te dziruy .............. a posąg rycerza mógl przesunąć albo coś
![]() ![]() @Edit Przecież te posągi stoją dobrze ;/ a tak pozatym ci co mówią że to Fake pewnie są zazdrośni że im sie tam nie udało wejść a jemu sie udało . Jeszcze raz wielkie GRATZ ![]() P.S. Ja ci wieże że tam wszedłes. Ostatnio edytowany przez Lodzik Kalinowa - 25-03-2005 o 13:58. |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
zabij bazyliuszka a dostaniesz ode mnie HoTS'a ... jak mozna og zaciukac jak to NPC, i nie wadomo cyz nie mowi z swoim jezyku tak jak blind orc? swoja droga, to nie musi byc fake, to moze byc poprostu bardzo stare zdjecie, z momentu gdy ten quest byl aktywny btw, bubble ich nie ma prawdopodobnie
![]() |
#32 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 12 2004
![]() |
![]() LOL @up
on edytowal to zmieniajac i dajac tam dziure i 2 posag to fake jest LOL |
![]() |
![]() |
#33 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() @Lodzik Kalinowa
Te, to było od początku śledzić ten temat. Na początku ss był bez dziury i posągu. Dorobił dopiero jak ludzie zauważyli błędy. -.-
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 25-03-2005 o 14:06. |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]() Zobaczcie ilosc Cap`a. Fajny krzywulec -.- take care - fake
|
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() Musze ci pogratulować fake ciekawie zrobiony
![]() Niektórzy jeszcze myślą że to nie fake .Aha i zmieniłeś jeszcze teleport ![]()
NIEMOŻLIWE TO TYLKO WIELKIE SŁOWO RZUCONE NA WIATR PRZEZ MALUCZKICH,KTÓRZY GODZĄ SIĘ Z NATURALNĄ KOLEJĄ RZECZY,ZAMIAST WYKRZESIĆ SIŁY,BY JĄ ZMIENIĆ.NIEMOŻLIWE TO NIE FAKT.TO TYLKO OPINIA.NIEMOŻLIWE TO NIE DEKLARACJA.TO WYZWANIE.NIEMOŻLIWE TO POTENCJAŁ MOŻLIWOŚCI.NIEMOŻLIWE JEST CHWILOWE. IMPOSSIBLE IS NOTHING NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 01 2005
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Lodzik Kalinowa - 25-03-2005 o 14:06. |
|
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2005
|
![]() Musze porównać ze zdjęciami które ja posiadam i zedytuje.
Edit: To nie jest fake(co najmniej tak mi sie zdaje) popatrzcie sie ludzie jak jest odkryta mapka w tym miejscu wiec ktos musial tam byc. jest to moje jedyne uzasadnienie wiec czekajmy az ktos wpadnie na jakis pomysl.
3 punkty do bana na forum wiec staram sie nie klnac ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Lord KATuxo - 25-03-2005 o 14:48. |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Nova
Poziom: 145
|
![]() Ten twoj kolega to moze Emers? (moze sie myle..)
Tak mysle ;] btw. on z mojego miasta jest xD jesli to nie fejk to gz nice dude EDIT: To nie jest Emers, Emers bije ze sworda a na ssie koles ma stoneccuter axa ;] Mozna wiedziec czemu zasloniliscie ksywke? Fake plax? EDIT2: Czemu ten cap wyglada jakby byl wklejany w paincie? Normalnie tak nie ma -.- Fake? ![]()
![]() Old times <3 Ostatnio edytowany przez Gracz_Tibia - 25-03-2005 o 14:26. |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2004
Lokacja: Guildford(UK)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Minne Reid
Profesja: Sorcerer
Gildia: ----
Świat: Hiberna
Poziom: 17
![]() |
![]() To nie jest fake, a jeśli nawet to tak idealnie zrobiony że poprostu nie dopatrzysz się błędów...dziura która jest koło Basiliska jest również normalnie, posąg rycerza można przesunąć...natomiast teraz bardzo mnie ciekawi jedna rzecz...gdzie jest Dwarf King bo o nim mowa w rozmowie z Basiliskiem
![]()
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() up@przeczytaj cały temat-.-
![]() |