![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2005
|
![]() A więc tak:
Kombinowałem łyżką na wszystkie strony i wszędzie ale nic nie wyszło, Byłem u tego więźnia (sie znaczy niedaleko za ścianą) i jakoś nic tam nie znalazłem. Byłem za więźieniem i jedyna rzecz jaką znalazłem to knife... Przekopałem kilofem wszystkie wyżej wymienione miejsca. Próbowałem różnych sposobów w więzieniu ale nic. A teraz zabije: - Gdy byłem na dole przy kratach rzuciłem torcha przez nie na drugą strone. Jak po chwili przeszedłem się znowu za więzienie to zobaczyłem palka 65 lvl wychodzącego z więzienia. Wróciłem na miejsce ale torcha juz nie było... Nie było mnie tam moze z 5 minut, więc nie mógł sam zniknąć. Torturuje tego palka ale sie wykręca :/ Pozostaje tylko szukać w elf fortress ale mi się tam zabardzo niechce isć. ![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() Miał w domu, juz sprzedal za super cene xD . Chyba drozej sprzedal niz ludzie sprzedaja magic sworda.
|
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Płock
|
![]() Jak jest te Silver Mace to napewno bardzo droge. Lepiej kup se Skull Stuffa
|
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
Imię: Cyr Szeryf
Profesja: Elite Knight
Świat: Rubera
Poziom: 100
Skille: 90/88
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 01 2004
|
![]() Cytuj:
Wiesz co ja ci powiem ?? Ze jak ktos widzi na Amerze Grima albo Redza to zaraz tekst "lucky" ![]() |
|
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powiem tak jak by ktos moze i tu czytal i szukal troszke na w google to by to znalaz daje wam rozwiazanie crystal mace i pharoan sword (loot from monser)
http://tibia.erig.net/Dipthrah http://tibia.erig.net/Vashresamun Pewno wiecie z czego wylatuje "war mace" a jak nie wiecie to sorrka ale nie powiem ![]() ale wiedzcie ze takie cos istnieje .