|
|
#21 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2005
|
A więc tak:
Kombinowałem łyżką na wszystkie strony i wszędzie ale nic nie wyszło, Byłem u tego więźnia (sie znaczy niedaleko za ścianą) i jakoś nic tam nie znalazłem. Byłem za więźieniem i jedyna rzecz jaką znalazłem to knife... Przekopałem kilofem wszystkie wyżej wymienione miejsca. Próbowałem różnych sposobów w więzieniu ale nic. A teraz zabije: - Gdy byłem na dole przy kratach rzuciłem torcha przez nie na drugą strone. Jak po chwili przeszedłem się znowu za więzienie to zobaczyłem palka 65 lvl wychodzącego z więzienia. Wróciłem na miejsce ale torcha juz nie było... Nie było mnie tam moze z 5 minut, więc nie mógł sam zniknąć. Torturuje tego palka ale sie wykręca :/ Pozostaje tylko szukać w elf fortress ale mi się tam zabardzo niechce isć. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2005
|
Miał w domu, juz sprzedal za super cene xD . Chyba drozej sprzedal niz ludzie sprzedaja magic sworda.
|
|
|
|
|
#23 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Płock
|
Jak jest te Silver Mace to napewno bardzo droge. Lepiej kup se Skull Stuffa
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
Imię: Cyr Szeryf
Profesja: Elite Knight
Świat: Rubera
Poziom: 100
Skille: 90/88
Poziom mag.: 7
|
Cytuj:
a przy okazji w tym pomieszczeniu jest inny qest(ja nic nie mowilem) ![]() |
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 01 2004
|
Cytuj:
Wiesz co ja ci powiem ?? Ze jak ktos widzi na Amerze Grima albo Redza to zaraz tekst "lucky" itp, ale szczerze mowiac to mace sa tylko dla ozdoby, Bron porownywalna z Fire axe (38 att), a wypada zadziej niz e plate ;p |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Użytkownik Forum
|
Powiem tak jak by ktos moze i tu czytal i szukal troszke na w google to by to znalaz daje wam rozwiazanie crystal mace i pharoan sword (loot from monser)
http://tibia.erig.net/Dipthrah http://tibia.erig.net/Vashresamun Pewno wiecie z czego wylatuje "war mace" a jak nie wiecie to sorrka ale nie powiem ![]() ale wiedzcie ze takie cos istnieje .
|