|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
Powiem ci, że tylko mała cząstka całej naszej niewiednej społeczności cec***e się aspołecznością i zdegenerowaniem. Zapewne wydaje ci się, że jeżeli wymac***esz zgrabnie językiem polskim, to wiesz wszystko? Masz rację. Wydaje ci się (copyright by Thero ![]() Jeżeli sprawia ci przyjemność obserwowanie analfabetyzmu, dam ci to: kosmonałta. Lepiej? Mówiłeś, że mój życiorys pomoże ci w twojej pracy. Jestem ciekaw, w jakim kierunku piszesz pracę magisterską (doktorat?) - sprzedaż lodów waniliowych czy plucie na ścianę?
![]() |
|
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Widzę, że nasz Cynik próbóje się bronić. Kto jeszcze dostał od niego tłumaczenia na PW?
@Mar Cin - zapewne TheNatoorat specjalnie użył tych słów, aby je ocenzurowało.
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() A kogo obchodzi mohja filozofia zycziowa??
![]() |
#25 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Wnioskuje ze Cynik to student filozofii, mam racje? Zresztą nick i opis lokacji świadczy o tym ze dzieli poglądy Diogenesa z Synopy.
@Cynik Nie chce mi się rozpisywać ale masz trochę racji (o ile masz na myśli ludzi z tego forum). Półgłówków tu wszak nie brakuje ale tłumaczyłbym to ich młodym wiekiem a także w niektórych przypadkach fascynacja płytką kultura hip-hopu.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Magus - mylisz się, ale nie będę tutaj publicznie ujawniał jego PW wysłanego do mnie. Nie chodziło mu o ludzi z tego forum.
![]()
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
EDIT: Do mnie napisał, że ta wiadomość miała dotyczyć konkretnej osoby... @Cynik Nie lepiej żebyś napisał tutaj to "wyjaśnienie" niż rozsyłać je każdemu na pw? ;P Ostatnio edytowany przez Thero - 26-03-2005 o 11:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
A głównie chodziło mi o pewnego pajaca, który wojuje tu o utworzenie Partii Frytek czy jak to nazywa. Słucha, rzecz jasna, hip-hopu. Wierzę, że są tu też ludzie mądrzy. Przepraszam najmocniej, następnym razem spróbuję inaczej. Liczę na przebaczenie. P.S. Pozdrawiam Ing, albowiem jego życiowa filozofia w wielu wymiarach krzyżuje się z moją. P.P.S Z prywatnych wiadomości, które otrzymuję wynika też, że użytkonicy tego forum odznacają się wysokoą kulturą osobistą. Chwała Wam za to. Ostatnio edytowany przez Cynik - 26-03-2005 o 12:01. |
|
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Aha rozumiem. Też mam zastrzeżenia do paru osób chcących powstania Royal Frytex - ponieważ pochwycili wszystko oprócz idei... Twórcy pomysłu to co innego. Ale chłopcy wpisujący się 'raz dwa trzy też lubię frytki tak!' to faktycznie 'hmm'.
![]() |
#30 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2004
Lokacja: Thais
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Piroko Linux 2.0 now featuring LDW (Largo Desktop Enviroment) 43.4 50% cute. 50% deadly force. 100% ice cold. ph34r t3h penguin! copyright: www.megatokyo.com Ostatnio edytowany przez Ing - 26-03-2005 o 16:49. |
||
![]() |
![]() |