|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |||
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() moglby wypasc dobry loot a ty przestales go bic...a z tym 23 knightem to juz nie mowie.ty kupiles ta postac-bez kitu.a co do skilli...wspolczuje.69/63 na 55 lvlu to chyba przesada nie uwazasz?
Nick:...kto wie ten wie xD Level:40 ![]() Profesja:Elite Knight ![]() Skille:78/77 Megic Level:4(zaraz 5) Swiat:Fortera |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
Lokacja: Kołobrzeg
![]() |
![]() Nie no ... początek - nuda ... ale od tego momentu gdy zaczela Cie gonic ekipa bylo zabawnie
![]()
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2004
Lokacja: Nigdzie indziej
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Po drugie skoro on tylko niszczyłte postacie (co jest imho przejawem głupoty) to powinien temat nazwać nie "pking~" tylko co najwyżej "głupek niszczy czyjąś pracę" , ten knight gonił go a potem zaczął uciekać (btw: kiedy goni się pallem knighta wiadome jest, że należy trzymać go troche dalej od siebie). Co do trzeciego akapitu.. jak już wspominałem wskaż mi fragment mojej wypowiedzi, w której nazywam go noobem -.-, a co do tego co w nawiasie napisałeś...licz się ze słowami bo jak narazie to ty jednie pokazujesz swoją ignorancję (nie przeczytałeś nawet dokładnie mojege posta, więc wyciągnąłeś pochopne wnioski~)
![]() |
![]() |
#25 | ||
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
![]() Nie wiem w czym pokazuje moją ignorancje, bo ty go jechałeś cytuje: Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2004
Lokacja: Nigdzie indziej
|
![]() Uciekasz od tematu... wspominałeś, że wyzywam kolesia od noobów, pokaż mi gdzie to zrobiłem? -.- Fakt jadę kolesia, należy mu się, a ty nie wspominałeś o tym, że ja go jadę, tylko że wyzywam go od noobów. Poza tym mogę go jechać, podaje konretne powody dlaczego uważam, że ten film jest taki a nie inny~
btw: plączesz się w dyskusji, może dlatego nie chcesz się kłucić? Ahh i jeszcze jedno: pisze się "ważne", a nie "warzne". Może zamiast grać w Tibię lepiej poduczyć się ojczystego języka? Pamiętaj, że jak cię widzą tak cię piszą~ @edit Ignorowanie posta, jest tym samym co przyznanie się do winy (w tym przypadku kłamstwa) sam o sobie świadczysz w ten sposób~
tiruriru Ostatnio edytowany przez Gadziu - 27-03-2005 o 20:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Płock Poland :)
|
![]() Offtopiec: Nastepnym razem kiedy wykazesz sie "umiejetnoscia zdobywania takich postaci" (zakup chara?hack? sprostuj mnie jesli sie myle
![]() Topic: Na pierwszym filmiku sie bardzo usmialem jakto taki lud biega za 55ek ![]() Co do drugiego, to potencjal byl bardzo duzy jednak dales ciala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź
|
![]() Cytuj:
pozatym widze ze masa najlepszych pkerow sie tu wypowiada, co jeden to lepszy. na tibia.de tez goscia objechali,ale faktem jest ze takie postacie mozna bylo lepiej wykorzystac,ale autorowi sie po prostu nie chcialo.
--- "Łatwo jest umrzeć, trudniej jest żyć" Hail LoV !!! Ostatnio edytowany przez SkiLo - 28-03-2005 o 20:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() Słuchaj pokazałes że knigiem mozna wszystko i widocznie na tym serwie co grasz wszyscy to nooby oprucz ciebie jestes moim zdaniem najleprzy z tego serwa powodzenia no i z checia zobaczyl bym jeszcze 1 twój film
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Śrem
![]() |
![]() [quote=Ketibro]Oto moje 2 nowe filmy wykonane przezemnie.
****a chłopcze weź mnie nie w****iaj. Dokladnie tydzień temu ściagałem te filmy z Tibia.de. Podam nawet dokladny link http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=78077 Jka chcesz to mozesz wystawiać filmiki z Tibia.de ale na *** *******isze ze to film wykonany przeze mnie. Tak w ogole to te filmiki jakies brazuki albo ktos krecili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
|
![]() [quote=danio joker]
Cytuj:
Verley jest polakiem idioto, a mogles tez zauwazyc ze Ketibro zalozyl sobie konto na tibia.de zeby wkleic te filmiki wiec jak najbardziej te filmy moga byc jego. nie musisz tyle klnac bo nie zabardzo widze co tu napisales... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zbanowany
|
![]() Nie wiem po co zamieszczacie zdjecia o hakerowaniu ten pallek 100% jest hakowany po co by sprawdzal czy ma invita do domkow....
Ostatnio edytowany przez Masat - 02-04-2005 o 13:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
|
![]() lol to nie byl jego paladyn po pierwsze nie widziales ze zhakowal te postacie !?> a na poczatku szukal czy ma do kogos z gilid invited ... haker...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: W-wa
Imię: Kalen~
Profesja: Royal Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 40+
![]() |
![]() Obejrzałem tylko filmik z palkiem i mi wystarczyło. Zupełnie się nie sprawdziłes w roli PK. NIe umiales sobie poradzić z Knightem duzo gorszym od Ciebie, ledwo zabiles GSa, a wiekszosc czasu spedzales na statkach i prezgladajac depo w roznych miastach ... . Tylko koniec odrobine Ciekawszy, ale jesli jestes hackerem to H**** Ci w D****
![]()
Sometimes your words come back to haunt you. Ostatnio edytowany przez Kalen - 08-04-2005 o 02:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]() Zara obejrze te filmiki 12.04.05 godz 12:00 dajcie znak jake one sa xD
|
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Imię: ---
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() Omg Ketibro jesteś poprostu noobem xD Nie dośc że hacknąłeś te chary to zupełnie nie umiesz pkowac , <grać zresztą też ..> uhasz sie Aim Botem , gdyby nie to nie wiem czy byś 10 minut tym knightem wytrzymał jak Cie ta grupka goniła , ledwo gs'a zabiłeś fakt widziałem że masz lagi ale na 79 lvl'u utani hur + time ring to łatwizna -.- , przez prawie 2 godz zabiłes jedna osobe nie ma co fajne pkowanie
![]()
![]() |
#37 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 12 2004
|
![]() Cytuj:
Powienies podkreslic ,ze umiesz hakowac innych , a twoje pvp jest naprawde .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Imię: ---
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() Podejrzewam że na tej swojej stronie czy tam forum o OTS'ie ma keyloggery w plikach itp. ...
![]() |
#39 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 09 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 01 2005
|
![]() Tacy cwani jestescie to pokazcie swoje filmiki .. nie kazdy jest dobry z pkowania skad wiecie moze pierwszy raz pkowal i sie uczy
![]() Sądzcie jak sądzicie ale wedlug mnie Ketibro napewno nie jest hackerem ;> Zna sie bardzo dobrze na otsie ![]() |
![]() |
![]() |