|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Chłopak mojej siostry zlapał się na to gówno, złapał jakiś program, zaspamował jakiejś firmie mail'a i go teraz do sądu chcą pozwać '-.-.
Za darmo, można tylko w ryj dostac. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 11 2004
|
![]() A więc małe sprostowanie:
1) Ty dostajesz E-booka i powielasz go tyle razy ile osób go u ciebie zamawia (zresztą wcześniej już to pisałem) 2) Tutaj tak naprawdę nie chodzi o E-booki ale o pieniądze. Zamiast E-booków można by wstawić 4 puste kartki z kolejnymi cyferkami (1, 2, 3, 4). Chodzi tu o krążenie pieniędzy. 3) Jak jesteś nie ufny to drukujesz sobie 4 zamówienia ale wysyłasz na początek tylko jedno i patrzysz czy to nie oszustwo. >> SuPeRMAN >> O to chodzi że nikt nie sprawdzi czy oszukujesz czy nie (i właśnie dlatego że każdy myśli jakby tu nic nie zapłacić i zarobić ten system dopiero raczkuje w Polsce i nie wiadomo czy urośnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie wiem czemu nie chcecie się zapisac do tego systemu. Szkoda.
Podam jeszcze jeden argument za: 1) Podane są dane osobowe osób które sprzedają wam e-booka. Ostatnio edytowany przez NimoNfromPOLAND - 01-04-2005 o 20:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
|
![]() UWAGA!!! Dnia 1.04.2005 r. o godzinie 18:00 dostałem zamówiony e-book więc to nie jest oszustwo teraz tylko szukam kolejnych członków. Bardzo was prosze o współpracę. Dzięki. Jak chcecie się dowiedzieć więcej to wysyłajcie e-maile i po przeczytaniu oferty odrzucicie albo zaakceptujecie ja.
|
![]() |
![]() |