![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() @up: czytaj co pisali wcześniej.
Czy taki mały smok to jest wielkości budge dragon? i czy w czasie najazdu te kule które pojawiają się na początku mogą mi coś zrobić? ja gram chyba na wigle.8lvl dark knight-> ingelo i 5 czarodziej . oba na Wigle co się stanie jak umrę? Ostatnio edytowany przez dap-galothij - 29-01-2005 o 22:27. |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taa, jak sie gra w Mu na globalu to jest rzeczywiscie nudne. Na globalu gralem gdzies do 9 lvl i mi sie znudzilo. Na prywatnych servach jest np nawet 1000x expa co na globalu
![]()
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów
|
![]() Moze mi ktos powiedziec jak sie teleportowac np. z Davias do Norii?
#25 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() @up.
Wpisujesz w jakimkolwiek miejscu: /move Noria, lub jakies inne miasto. Musisz miec min 50 lvl wzwyz.
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Zgorzelec
![]() |
![]() GRALEM W MU ONLINE.Mialem 44 lvl i bylem knightem.Fajnie bylo dopuki nie wysylali na e-malia haseł bo cos sie porabalo a ja niepamietam melia no i bede musial grac od nowa
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 02 2005
|
![]() Hej!powiedzcie mi gdzie mozna sciagnac te gre?Fajna jest czy nie?Plz
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2005
|
![]() Szkoda ze nie mam juz postaci na mu online.A mialem takie fajne rzeczy.Dobry lvl 44 dark knight,itemy i wogole.Ale jak jeszcze gralem to szlo mi calkiem niezle.Wypadlo mi kilka chaosow.Solowalem sie z malym dragiem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
|
![]() no tak.. fajne ja tez chcialbym w to pograc tylko nie wiem cos mam robic tzn wiem ze czeka sie na connection ale ja teraz czekam 2 godziny i nic sie nie pokazuje.. co mam robic?!!?!?!
|
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 01 2005
|
![]() Ja grałem w MU BNB miałem chyba 170 level i caly dragon set na +11 no i pewnego dnia było to ze 3 misiace temu you are discotecing in server czy cos takiego i tak ciagle co sie dzieje??
|
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() po pierwsze
w mu mam 10 lvl (global) dark knight w innym mu mam 221 i 329 (psychic doom) i wiecie ktore z tego jest leprze? global bo w psychicu to 100lvl robi sie w dzien i to jest za***scie nudne a w globalu aby zrobic lvl to zawaliscie trudbo (fajnie prawie jak w tibii) wiec wiecie wole global a i jak kto by chcial z mna pograc to gram zawsze na wigle 15 server gorgio <----- dajcie se do vipow |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2004
|
![]() znacie jakiś sposób na poprawienie rozmazanych liter??\ jakie trza miec sterowniki
|
![]() |