Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Mainland

Notki

Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice...

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 02-04-2005, 08:37   #21
TheNatoorat
Użytkownik Forum

TheNatoorat's Avatar

Data dołączenia: 27 01 2004

Stan: Zbanowany
TheNatoorat ma numer GG 4895805
Domyślny

Nie bluzgajcie Mibala, ładnie to śmiać się z osób z uszczerbkiem w zdrowiu psychicznym spowodowanym przez rata?

Cytuj:
Kłócić się z człowiekem który ciaglę upiera się przy swoim (czyli n00bem) nie będe...
A co ma robić człowiek, jeżeli jest pewien swojego zdania?
Spójrz teraz na swoje posty - kto się bardziej upiera za swoim - inni, którzy słusznie cię wykpili, czy sam ty, który koniecznie chcesz popisać się poziomem własnej głupoty?
Twoja reakcja jest podobna do tej, którą stosuje ośmioletni bachor (nie obrażając ośmiolatków) - na każdy argument nie odpowiada kontrargumentem, lecz chwyta się według niego najsłuszniejszej metody - bluzg.
Współczuję Pawłowi, którego nicka nie chciałeś podać oraz wszystkim, którym przypadło przebywanie w twoim otoczeniu.

PS. Ciekawe, jakich to nowych bluzg użyje szanowny kolega w odpowiedzi na mój post? Harpia? A może troll? Czasu źdźbło minie, zobaczymy...

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 02-04-2005, 09:59   #22
Mibal
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TheNatoorat
Nie bluzgajcie Mibala, ładnie to śmiać się z osób z uszczerbkiem w zdrowiu psychicznym spowodowanym przez rata?

A co ma robić człowiek, jeżeli jest pewien swojego zdania?
Spójrz teraz na swoje posty - kto się bardziej upiera za swoim - inni, którzy słusznie cię wykpili, czy sam ty, który koniecznie chcesz popisać się poziomem własnej głupoty?
Twoja reakcja jest podobna do tej, którą stosuje ośmioletni bachor (nie obrażając ośmiolatków) - na każdy argument nie odpowiada kontrargumentem, lecz chwyta się według niego najsłuszniejszej metody - bluzg.
Współczuję Pawłowi, którego nicka nie chciałeś podać oraz wszystkim, którym przypadło przebywanie w twoim otoczeniu.

PS. Ciekawe, jakich to nowych bluzg użyje szanowny kolega w odpowiedzi na mój post? Harpia? A może troll? Czasu źdźbło minie, zobaczymy...
Właśnie o to mi chodzi. Że wpieracie mi że jestem jakimś downem 10 stopnia i mam 3 latka. Skąd to wiecie? Wiecie to po mojej wypowiedzi? Że tak napisałem? No to gratulacje i w przyszłości powinniście zostać jakimiś detektywami. I skąd wiesz jaki jestem na rl? Może akurat w tym temacie jaja se robiłem, a na rl jestem spoko. Spójrz na wypowiedzi moich qmpli. Potwierdzają to. A bluzgam na kogoś, tylko wtedy kiedy muszę.

Ostatnio edytowany przez Mibal - 02-04-2005 o 10:00.

stary 02-04-2005, 10:02   #23
Knight Simon Dark lord
Użytkownik Forum

Knight Simon Dark lord's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
Knight Simon Dark lord ma numer GG 2398454
Domyślny

<spada z krzesła> Mibal i co ty myślisz że jak tak sie odezwiesz na forum to cie zapamiętamy na długo? że bedziesz jakąś gwiazdą czy co?? Mibal mam prośbe zadzwoń pod nr 999 i powiedz pani/panu który sie odezwie że jesteś umsłowo chory. jak chcesz zaszpanować to idź na podwórko z swoimi kolegami z przedszkola ciesze się że masz 5 lat. jak dla mnie jesteś głupim noobem niech modki dadzą ci szybko bana bo nie mam słów by opisać twoją głupote

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paciorro Pokaż post
czyli skoro dali darmowy onwtibia to wszystko jest ok????

Knight Simon Dark lord jest offline  
stary 02-04-2005, 10:26   #24
Bzyxx
Użytkownik forum

Bzyxx's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Chełm Śląski

Domyślny

OMG. Mibal co ty wogóle robisz na ty forum co? ku*** chwalisz sie, że kończysz z tibią i twoi qmple ci pomagali zawsze, co to ma wogóle byc, co? To ja sie moze pochwale, że wczoraj zabiłem rata na jednego szlaga, normalnie ale jazda tak sie ciesze, ze nie wytrzymie!!! Naprawde nie wiem co ci sie stało, moze dostałes jedynke w szkole albo w "dwa ognie" cie zbili jako pierwszego i teraz chcesz sie wyżyć na innych, naprawde nie wiem, ale chyba jestes n00bi tyle.
ps. i ty mówisz, że inni cie obrażaja, a moze to ty ich obrażasz. co ? pomyśl nad tym i sie uspokoj, pograj sobie w karty albo w szachy a jak chcesz sie wyżyć to weż kij dupnij se w noge i wrzeszcz na cały głos, że cie cholernie boli
Bzyxx jest offline  
stary 02-04-2005, 11:22   #25
Mibal
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Knight Simon Dark lord
<spada z krzesła> Mibal i co ty myślisz że jak tak sie odezwiesz na forum to cie zapamiętamy na długo? że bedziesz jakąś gwiazdą czy co?? Mibal mam prośbe zadzwoń pod nr 999 i powiedz pani/panu który sie odezwie że jesteś umsłowo chory. jak chcesz zaszpanować to idź na podwórko z swoimi kolegami z przedszkola ciesze się że masz 5 lat. jak dla mnie jesteś głupim noobem niech modki dadzą ci szybko bana bo nie mam słów by opisać twoją głupote
Wcale nie chcę żeby mnie pamiętano, ani być jakąś gwiazdą. Jeżeli nie umeisz czytać to ci współczuje bo już pisałem, że zrobiłem ten temat dla jaj. I to jest kolejny przykład że to ludzie mi a nie ja im wpierają że jestem downem, noobem i mam 5 lat chociaż o tym nie wiedzą.

stary 02-04-2005, 11:25   #26
Mibal
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bzyxx
OMG. Mibal co ty wogóle robisz na ty forum co? ku*** chwalisz sie, że kończysz z tibią i twoi qmple ci pomagali zawsze, co to ma wogóle byc, co? To ja sie moze pochwale, że wczoraj zabiłem rata na jednego szlaga, normalnie ale jazda tak sie ciesze, ze nie wytrzymie!!! Naprawde nie wiem co ci sie stało, moze dostałes jedynke w szkole albo w "dwa ognie" cie zbili jako pierwszego i teraz chcesz sie wyżyć na innych, naprawde nie wiem, ale chyba jestes n00bi tyle.
ps. i ty mówisz, że inni cie obrażaja, a moze to ty ich obrażasz. co ? pomyśl nad tym i sie uspokoj, pograj sobie w karty albo w szachy a jak chcesz sie wyżyć to weż kij dupnij se w noge i wrzeszcz na cały głos, że cie cholernie boli
Kolejny przykład na wpieranie mi głupot po tym, jak napisałem ten temam (dla jaj). A w dwa ognie nie gram bo już jestem na to za stary. Tibia mnie nie jarca. Nie chodzi tu o jakiegoś deada. ****A LUDZIE TO WSZYSTKO, TE STRONY I INNE TO BYŁY JAJA ŻEBY BYŁA POLEWA.

stary 02-04-2005, 11:34   #27
Bzyxx
Użytkownik forum

Bzyxx's Avatar

Domyślny

Jeśli to było dla jaj to powinienies byc przygotowany na to, że ludzie zaczną cie wyzywać od n00bow i nie powinienieś potem za to ich obrażac, a po zatym to nie napisałeś na poczatku, ze to było dla jaj i po hu** robisz taki temat? po pierwsze zły dział jak chcesz jaja robic to powinno byc to w dziale "inne" lub "o wszystkim i o niczym" a nie w dziale "mainland" a po drugie to nie było wogóle smieszne i myśle, ze nie robiłes tego dla jaj, ale napisałes tak potem dlatego bo ludzie cie tak bardzo zjechali, ze musiałes sie jakos bronic!!!
Bzyxx jest offline  
stary 02-04-2005, 11:36   #28
Bzyxx
Użytkownik forum

Bzyxx's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mibal
Kolejny przykład na wpieranie mi głupot po tym, jak napisałem ten temam (dla jaj). A w dwa ognie nie gram bo już jestem na to za stary. Tibia mnie nie jarca. Nie chodzi tu o jakiegoś deada. ****A LUDZIE TO WSZYSTKO, TE STRONY I INNE TO BYŁY JAJA ŻEBY BYŁA POLEWA.
a prosze powiedz mi kiedy powiedziałes, ze ten temat był dla jaj no kiedy. bo mi sie zdaje, ze pod koniec tematu i to dlatego, ze musialeś sie jakos bronic po tym jak inni cie zjechali!!!!
Bzyxx jest offline  
stary 02-04-2005, 11:43   #29
TheNatoorat
Użytkownik Forum

TheNatoorat's Avatar

Data dołączenia: 27 01 2004

Stan: Zbanowany
TheNatoorat ma numer GG 4895805
Domyślny

Postując w temacie założonym przez Mibala, którego wieku nie znamy i że jego koledzy potwierdzają to, że w rl może być spoko sprawiacie mu przyjemność!

Wiesz, skąd wiemy, że jesteś niedojrzałym bachorem?
Słowa takie jak "spoko", "polewa" czy wulgaryzmy świadczą o twoim poziomie znajomości języka polskiego. Tego nie ukryjesz przed nikim.
Miłego dnia, "ziomuś".
stary 02-04-2005, 12:19   #30
Maniak Hip-Hopu
Zbanowany

Maniak Hip-Hopu's Avatar

Data dołączenia: 24 12 2004
Lokacja: Bydgoszcz RULEZ

Domyślny

Takich jak ty sie hoduje czy sie robi w psychiatryku?
Maniak Hip-Hopu jest offline  
stary 02-04-2005, 12:27   #31
Mibal
Guest

Domyślny

No to teraz dzięki wam wszystkim za te komentarze. Jeżeli nie dla jaj to dlaczego napisałem ten temat. Bo porusza jakiś temat światowy czy co? Jestem normalny ale przez te wasze komentarze mogę trafić do psychiatryka bo mi się żygać chcę jak to czytam. I skoro nie wiecie czy jestem normalny czy noobem lub czy jestem bachorem czy dojrzałym mężczyzną to nie wypowiadajcie się ok? Spoko i polewa użyłem chyba drugi raz w życiu bo słucham metalu.

stary 02-04-2005, 12:28   #32
Mibal
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maniak Hip-Hopu
Takich jak ty sie hoduje czy sie robi w psychiatryku?
Takich jak ty? Chyba robi w psychiatryku bo mi nic nie odbija.

stary 02-04-2005, 12:44   #33
Jadzia
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 10 2004
Lokacja: Wrocław

Jadzia ma numer GG 3178316
Domyślny

nastepny debil ktory robi temat tylko dlatego ze konczy z tibia .................................................. ...............................................
Jadzia jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania