|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() Cytuj:
... autorze sska zmien to, bo ja pracuje nad wlasna historyjka ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() -Drodzy przyjacielę zaczynamy obradę :JAk poonać Dobroć , Szczerośći poświęcenie.Szczerość mieści sie w Erice Fol Dreew , Poświęcenie w Ashari Dreew a Dobroć w Diggerze Flacz. -Reekł król piekieł
Nagle na środek wystąpił elf , efl tak to był mój brat -Nie pokonasz Poświęcenia -Krzyknął Na środwk wystapił Digger -Ani Dobra -Dodał -Nie pokonasz takrzeszczerościc -wystąpiłam do nich -Tak myślicie , jak tak to sie mylicie!!!!!!!!!!!!!!Ja i tak was pokonam -Krzyknął król piekieł i wystrzelił we mnie ogień, mój bart wyskoczył przedemnie i na niego padła śmierć -Nieeeeeeeeeeeeee!- krzyknełam Nagle ja , Król piekieł , mój martwy brat i Digger zostaliśmy teleportowani. ![]() nagle zamieniłam się w.....W co??? ![]() Zaczeliśmy uciekać, poszłam jak najdalej a tu mnagle na zamku napis Cytuj:
Cytuj:
![]() Poszłam do Baru napić się lemoniady , i zobaczyła potworki które są chyba zbóntowane i zaczeła obsadę
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() Ale Ty Aska Jestes Dziwna Robisz Jakies Historyji Ktor Nie Trzymaja Sie Kupy Lepiej Zrezygnuj Z Robienia Fakow
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Jezeli chodzi o ten tunel to PLAGIAT! Zrobiłem takie coś wcześniej. Dam tu linka: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=30940
PS. Dzisiaj wyjdzie 2 czesc z wypasionymi efektami specjalnymi ![]() Moja Ocena: Pomysł: 7/10 Wykonanie 3/10 (Ze względu na wiek) Ogólnie pomysł nawet nawet, ale wykonanie dno i 2 metry mułu. Mogłabyś chociarz obwódke zrobić. I czy słyszałaś, że w "Wszechstronnym Paincie" jest takie coś jak wklejanie bez tła... Jeżeli te rysunki brałaś ze spritów to nic nie stoi na przeszkodzie wkleić je bez tła. Aha i kiedy robisz screeny rób je tak: Ustaw w opcjach Graphics>>>Advanced>>>Dont Strech Shrink window (czy jakos tak) na włączone. Wtedy sprity będą pasować idealnie, bo tak są za małe. Jeżeli je powiększasz to rozmazują się i stająsię niewyraźne.
![]() In the memory you’ll find me Eyes burning up The darkness holding me tightly Until the sun rises up Ostatnio edytowany przez Radek 666 - 08-04-2005 o 14:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() To woogule niema sensu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Heh troche biedne ale zrób koniec bo chce sie dowiedziec jak to sie skończy!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik forum
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2003
Lokacja: Poznań
![]() ![]() |
![]() "Poszłam, i zobaczyłam. Powiedziałam... 'Som jakies listy' "?
Boże! Nie dość, że piszesz jak 10... no, 7 latka to jeszcze denna historyjka i słabo wykonana... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Ze względu na twój wiek nie będę oceniał, powiem poprostu co jest le
![]() Okno rozmowy na dole ekranu powinno być zapisane w całoci w języku polskim lub też w całoci w języku angielskim, wtedy musisz zmienić dialogi w całym fake'u na angielskie. Kolejna sprawa to czcionka. Postaraj się, aby była jak najbardziej podobna do tej, używanej w Tibii. Użyj czcionki Tahoma 8 i pogrub jš czarnym pędzlem. Jescze mała korekta... te dymki wyglšdajš nieestetycznie, jeżeli już piszesz, to używaj albo dymków albo zwykłych tekstów. I ostatnia sprawa to ekwipunek i poziom postaci. Ekwipunek powinien być nieco lepszy, bo napewno nie nadaje się on do walki z Królem Piekieł ![]() ![]() No... jak na pierwszy raz niele ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Po co przywracałeś taki badziew??? Lipa. Ja przeczytałem cz.1 i od razu miałem dość, nie znam ciągu dalszego, bo
1.Brak czcionki. 2.Długo się ładuje(czasami szybko...). 3.Nie wycięte okna, widać wszystko dookoła(lichy sprzęt i dialogi). 4.Czy wiesz co to jest w Paintcie Przezroczyste? 5.Jakoś nieciekawe i nie wciąga. 6.Nie ma podpisu nad postaciami A więc Pomysł ?/10 Wykonanie -5/10 Ogłonie:<Do du**>
![]() http://crowal.republika.pl/<Link do nowego fake'a! [Już nie takiego nowego... :/]13.07.06r! ~Wszystkie moje fake'i Ostatnio edytowany przez Crowal - 18-05-2005 o 12:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Krzesełko przed monitorem.
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Mój pierwszy fake jest lepszy, chociaż ja nie umiem robić fake...
Pomysł: -10/10 Wykonanie: -9999999/10 ... <Nigdy więcej nie rób fake>
![]() |
#32 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() Powiem to:
![]() Bedziesz lepsza w roli: ![]() Wykonanie:-999999999999999999999999999999/10 Pomysł:0/10 Razem:-999999999999999999999999999/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 05 2005
|
![]() "pujde" "ksiong" (!sic!)
Ksiongi rządzą!!! Piękne.... Ostatnio edytowany przez Quaramin - 18-05-2005 o 18:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2004
|
![]() /edit/
(ciach) Ostatnio edytowany przez Van Wojskowy II - 26-05-2011 o 22:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale kiepskie...:|
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() Proszę, jjeśli masz boga w sercu to przestań robic fake'i przez takich jjak ty mam biede w kraju i żadnych turystów...
Idź zarabiac w ZOO |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kościan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Topork
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 87
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Omg, beznadziejne faki. Wszytko z gry wklejone do painta i napisane teksty paintem bez obrobek.. Zrób coś porządnego dla ludzi i nie rób już wiecej fake ok?
![]() |
![]() |
#38 |
Zbanowany
|
![]() Pomysł jest super, ale wykonanie do ***a
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ochcio on Harmonia
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: ??
Skille: ??
Poziom mag.: ??
|
![]() ale badziewne..... poprostu straszne do tego te ortografy ... :/
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Stan: Na emeryturze
Imię: Adash Karste
Profesja: Paladin
Świat: Furora
![]() |
![]() Boze ludzie... ona ma 10 lat!
Wedlug mnie jak na taki wiek to przyzwoite. A fabula.. hmm no nie bede jej komentowal. Jest zly, tworzy armie, jest takze ta dobra, zbiera ekipe i w 3 pokonaja cala armie wroga! Hmm kojarza mi sie z tym dwie rzeczy. Wlasnie taka bajeczka dla 10 latka i hmm Medal of Honor gdzie praktycznie samemu wygrywalo sie wojne ![]() |
![]() |
![]() |