|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
![]() |
![]() Cytuj:
on Topic w sumie to moze mial szanse, moga to byc goscie z 1 sieci, z tym samym ip, i udowodnic im bedzie cos baaardzo trudno. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Myrtana
|
![]() Można wszystko tylko trzeba wiedzieć jak.Ja w ciągu 7dni zrobilm 40lvl+ Sam po kilkanascie awansow dziennie !! trzeba tylko wiedziec jak,tego niewiedzą osoby grajace rok czy dwa trzeba miec wiedze
![]()
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Cytuj:
ablo 3-5 ownerów ... Z czego 95% tych co mają już lvl'e 40+++ używają tej mojej opcji . Krótko mówiąc ja bym radził dawać Cip'om takie coś jak LIMITY lvl'i . Że w ciągu dni tak jest: 1st dzień - 10 lvl MAX 2nd dzień - 20 lvl MAX 3rd dzień - 30 lvl MAX 4th dzień - 45 lvl MAX 5 th dzień - 50 lvl MAX. 6th dzień - 60 lvl MAX 7th dzień - otworzenie serwera - Limit XXXXXXXXXXXXXXXXXXX (brak limitu). ten sposób co dałem był by owiele bardziej sprzyjający nie dość że tym co nie mają pacc-ów to i jeszcze tym co je mają . Np. Taki uczciwy gracz zdobedzie w jeden dzień ledwie 9 lvl (a inny już by miał 13-14 ) następnego dnia uczciwy zdobędzie lvl 13 a ten co oszukuje już 21 .. i co to nawet za przyjemność z grania ??? Mój pomysł rox plx plx ![]() Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 05-04-2005 o 21:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() Dobra, nowy world. Mam wolne. W cholere czasu i co? Nie moge expic? Twoj pomysl nie rox, Avager... Moj kumpel zdobyl 20 lvl z 10 w jeden dzien. Wlasciwie to bachor, a nie kumpel xD .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Na starszych światach bierze się kolegę blokera i można expić z prędkością światła ...
Mam taką teorię ... ![]() A co do nowych serwerów , to ci najlepsi klepią na tibia mc i masowo dzielą konto . Moim zdaniem to bezsens , pocieszą się byciem najlepszym , a potem sprzedadzą postać. Ja mam satysfakcje , że kazdy punkt expa zdobyłem sam ![]() Ale każdy człowiek jest inny ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: okolice Tych
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() A tak pozatym to kurde... Pall zawsze w pare dni jest najlepszy... i tak jest, miesiac, dwa, lecz pozniej przegoni go Master Sorc badz EK, wiec ta "pierwszosc", nigdy nie trwa wiecznie ![]() Ostatnio edytowany przez patrikoz - 06-04-2005 o 00:13. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() co do "non imposiblle", czyli w sumie wychodzi na to że jednak jest to możliwe, ponieważ w tym zdaniu nastąpiło podwujne zaprzeczenie, wyszło bowiem "nie niemożliwe"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
|
![]() hmm te 4 dni i 40 lev to napewno account sharin. JA osobiscie potrafie w jeden dzien zrobic 20 lev...trylko sie trzeba skupic
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Candia
Poziom: 115
Skille: 98/82
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
1x Można dobrze grać, i być wytrzymałym 2x Można dobrze grać, i speedować (amfetamina) 3x Można dobrze grać, i tak jak mówisz Account Sharing
![]() |
![]() |
#32 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() " 100 lev w 3 miesiace " - aktualny rekord to 100 level w 47 dni ( palek, jesli dobrze pamietam na pytherze, oczywiscie skasowany za acc sharing. Z tego co wiem gralo nim 4-5 osob, naruny/bolty pracowalo 10 nastepnych)
edit: http://www.tibia.com/community/?subt...e=Sulii+Madera Ostatnio edytowany przez Vil - 06-04-2005 o 13:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: gdzieś w kosmosie...
Stan: Na emeryturze
![]() ![]() |
![]() Ostatnio Cipy wziely sie "troche" za acc sharing.
O ile sie nie myle to ok. 10 graczy z lvl 80+ zostalo bozbawionych kont. Ale nie tylko na nowych swiatach, ale takze na starszych, typu Xantera. nalezy sie spodziewac ze Cipki niedlugo zajma sie tym problemem na najnowszych swiatach. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2004
Lokacja: Mława
![]() |
![]() ![]() on topic: jak mówiłem na nowym świecie nie możliwe na starym czemu nie na nowym trzeba mieć na bolty albo hmm albo czas trenić i jeszce uh,,,mc na 100% i dzielenie acc na 100 % na nowym serwie
CZy afk jest zdrowe??? ---www.omen-club.com ----rulez. Nie bądźcie głupi nie grajcie w tibie Tibia ;;zabija , powoduje odcięcie od rzeczywistości, psuje rodziny, psuje kontkaty między ludzkie, psuje naszą psyhike o Qwa już wszedłem..... |
![]() |
![]() |