|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() @Tasiorstrasz:
TO JEST ANTICA. A N T I C A! Nie wiem jak mam wam do glowy wbic ze na antice jest sporo rare itemow, jest tez sporo HotSow. Pokasowalem sporo postow tutaj bo jak widzialem jakie glupoty ludzie pisza to normalnie, az sie zalamalem. Wiekszosc z tych waszych domyslow jest bezsensowna i nie ma konca. Moze byscie zaczeli tak myslec logicznie? Bez misia inaczej nic nie wydedykujecie, zostaje wam tylko logika. Nie bede pisal co o tym mysle, bo juz to pisalem w jakims innym temacie, pozatym na forum trimery na tibia.com jest ciekawy temat z rozwazaniami na ten temat, tyle tylko ze tam wypowiadaja sie ludzie inteligentni... Jesli ktos chce dojsc do jakis informacji, to pierwsze od czego powinien zaczac to przeszukac doglebnie fora tibia.de i tibia.com. A potem pomyslec dopiero jak to moze byc. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Rzeszów
![]() |
![]() Znam pewną osobę co ma Annihilator beara :/ Mianowicie jest to Diego Del'Toro na Isarze. On mógłby być rozwiązaniem. Ale to jest Antica tam tego mają w h*j
![]()
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() moze powiem cos od siebie bo tak dawno juz tu nie pisałem..
Jezeli isc drogą logiki to niemozliwoscia jest ze anihilator bear to jakis smiec bo cipy by nie zrobili takiego zartu w najtrudniejszym quescie w grze to by bylo bez sensu nie zdzwiwiłbym sie jakby nawet demon armor byl potrzebny do jakiegos questa (wymiana za lepszy item ewentualnie kase) bo e plate jest lepsze od d arma i wiedza to chyba wszyscy;]. Najlepszym sposobem na zdobycie a beara bez rozczarowan jest kupic stonecutera lub sova za gp a beara wziasc z anihi bo miska raczej nie kupisz za kase...
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: bujaków
![]() |
![]() Kilka miesięcy temu czytałem na forum (nie Antica) że ktoś zabrał misia i wymienił na item w Venore. Pisał że to nie hots. Ciekawe jest to ze po krótkim czasie Cip y dodali hammer of wrath. Jakoś mi bardziej pasuje to że dali dobrego cluba a nie hełm.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() POdaj nick kolegi.
A u tego A. Ironcostam, to raczej sie nie wymienia miska na item, bo gdy sie pyta o "a beara" koles milczy, a gdy o "t beara" mowi ze: nic nie wiem o misiu, itd |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
|
![]() Najlepiej by było jakby ludzie którzy nie znają się na danym temacie i nie wiedzą co i jak żeby lepiej się nie wypowiadały bo ktoś, kto naprawde chciałby uzyskać odpowiedź na jakiś temat, to przez takich ludzi odniechciwa mu sie czytania reszty postów i wcale sie takim ludziom nie dziwię
------ pozdro 4all |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
![]() |
![]() Cytuj:
Ludzie którzy brali A.Bear'a i byli u NPC, wiedzą co jest w zamian. To może być wszystko. HOTS, Soft Boots, Boots of Waterwalking, Silver/ Crystal / Golden Mace,MLS, Greate Axe, rozwiązanie do questu z Bazyliszkiem, lub nieznanego nam jeszcze zadania. Dopuki nie będzie dowodów możemy się tylko domyślać. I screen nie będzie dowodem w tym przypadku, bo są ludzie robiący idealne Fake'i. To musi być fillm. Jeżeli chcecie się domyślać to poza forum, bo niektóre z waszych wypowiedzi są śmieszne. Widze że nawet Dr.Omader się wziął do pracy jak nigdy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: biala podlaska
|
![]() Wiecie co ja wam powiem szczerze
zamiast szukac rozwiazan na to bo nie wiem czy znajdziecie odpowiedz. szukajcie lepiej takie rzeczy jak thunder hammer dsl czy how a nie o jakiegos g helmeta sie sprzeczacie Tibia jest ponadczasowa więc idz z nia na przód i szukajcie lepszego rozwiązania Czarny Lord Cieni 18 lvl Knight ![]() ![]() ![]() DO DZIEŁA CHŁOPAKI !!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() po 2. też mieszkam w Venore i szukałem ale nie znalazłem tego NPC (gadałem ile mogłem chyba z każdym NPC ale raczej żadnego nie przgapiłem).
EDIT: A kto mówił że nie znalazłem Abrana Ironeye. Po prostu jestem pewien że to nie on jest tym który zamienia beara po prostu wcześniej się źle wyraziłem. Aha i jeśli z annihilatora w prezencie jest teddy bear to ja się zapisuje na quest na teddy beara bo annihilator i teddy bear quest to 2 różne sprawy.[/quote] Jest Ten NPC idioto ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2005
Lokacja: Rybnik
![]() ![]() |
![]() Spytajcie sie go o Anihilator TeddyBear. TeddyBear i Anihilator TeddyBear to sa 2 rozne rzeczy.
![]() |
#32 |
Guest
|
![]() Pomyślcie sensownie...
Skoro na Anhilatorze są tak wartościowe przedmioty (d armor, m sword, s axe) to w tym prezencie musi być coś równierz wartościowego, co można wymienić na jakiś przedmiot... Skoro to jest Teddy Bear, to da sie go napewno wymienic w jakimś queście. Pomyślcie ile jeszcze questów może być niewykonanych. To tak jakby powiedzieć, że w całym wszechświecie życie jest tylko na ziemi. Trzba szukac, szukac, i jeszcze raz szukać rozwiązania. Na pewno ten misiek nie jest dla szpanu, zeby ktoś sobie do domku dał. |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Toruń/Rotterdam
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Czarek-Tobias
Profesja: Elder Druid
Gildia: Liches of Archinare
Świat: Lunara
Poziom: 122
Poziom mag.: 77
|
![]() Tak sie sklada ze ja jestem polakiem i tym szczesliwcem co posiada wlasnie tego oto misia o ktorym jest mowa
16:49 You see a teddy bear.It weighs 5.9 oz. Jesli jest ktos kto chcialby pomoc mi rozwiazac zagadke zwiazana wlasnie z tym misiem to moze sie ze mna skontaktowac przez gadu-gadu Z powazaniem Czarek-Tobias |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: Venore
Stan: Tutor
Imię: Sir Saneris
Gildia: Children of Valinor
Świat: Harmonia
Poziom: 118
Skille: 95/70
Poziom mag.: 23
|
![]() No w sumie.. a może misia z Annihilatora po prostu NIE DA SIĘ wymienić na nic? Koleś gadał na forum tibia.com... balblabla.. bajki i ja układać umiem.. a jeżeli nagrodą jest właśnie TEN miś i koniec? Może jest on dla ludzi, którzy są kolekcjonerami? Ja MPA zdobyłem dopiero na 100 lvlu.. bo wolałem sobie wcześniej załatwić do domku red robe, green spell wand, blessed ankh, ring of the sky, itp. Jeżeli miałbym wybór czy za 800k kupić MPA czy np yellow spell wand.. wziałbym wanda.. bo ja wolę kolekcjonować rary.. mam w tej chwili 102 lvl.. jak tylko nabiję 110-115 idę na Annihilatora.. jeżeli się uda.. wezmę na 100% misia.. ale wezmę nie biorąc pod uwagę że można go wymienić.. ale że będzie się extra prezentował na wystawce w domku.. wezmę misia dla samego misia
![]()
![]() |
#35 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() Rozwiązania niestety nie podam, bo go nie znam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jezeli ludzie beda wiedziec ze Misia mozna wymienic na TH.. myslisz ze duzo ludzi go zostawi sobie czy wymienia na TH? i co bedzie wiekszym rarem? 7 TH na servie czy 1 mis niewymieniony? Don't be such a
![]() ![]() BTW: Napisałeś droższy... zatem co będzie droższe... TH.. czy miś, którego można w każdej chwili wymienić na TH ( bądź na coś innego.. niekoniecznie jedno tylko jest rozwiązanie zagadki..)
"Nie myl nigdy nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu" Ostatnio edytowany przez Sir Saneris - 11-05-2005 o 17:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Zbanowany
Imię: Mistrzunio Magii
Profesja: Sorcerer
Gildia: Braaaaaaak :(
Świat: Celesta 4ever
Poziom: 30
Skille: 20/23
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() zauważcie że jako jedyny przedmiot z anhilatora, teddybear jest jedynym przedmiotem który nie ma bezpośredniego znaczenia w walce. cluby są głównie bronią sorków, i druidów, którzy raczej są dosyć mądrzy
![]() ![]()
_ <*|___/| |____ / <- to jest kaczuszka, wstaw ja do swoje podpisu aby była w twoim podpisie Przepraszam za wszystkie błędy ortograficzne. Nie jestem dyslektykiem, dysmózgiem czy dyskimśtam, ale czasami piszę posty w pośpiechu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Lokacja: Świnoujćcie-A'b
Stan: Aktywny gracz
Imię: Gisteraf Faraon
Profesja: Paladin
Gildia: brak
Świat: Celesta
Poziom: 16
Skille: 51/42
Poziom mag.: 9
|
![]() (tak jak w temacie) A może cip'y wybiegli myślami do przodu i zaprzykład w nastempnym up'tejdzie (czy jak to sie tam pisze) skasują prezent a wstawią np;super hiper latającą miotłe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2005
Lokacja: Gdzie mieszkasz?
Świat: Świat na którym
Poziom: Poz
Skille: Skille
Poziom mag.: Po
|
![]() Cytuj:
Niech jakis MODEK skasuje ten post jak najszybciej |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jakby w nastepnym updacie CIPy skasowali Misia bylbym szczesliwy bo do tego czasu raczej zrobie Anni i jako jedyny mozliwe ze bym wzial misia
![]()