|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Zbanowany
|
![]() mama cię budzi do szkoły(o ile budzi) a ty jej mówisz:mamo nie ide pierd. ten system i śpisz-konsekwencje przerąbane ale nie idziesz nie
![]() wychodzisz do szkoły trafiasz gdzie indziej. nikogo nie ma w domu jak masz wychodzić i wiesz że ktoś przyjdzie po twoich lekcjach siedzisz w domu. idziesz do szkoły po 1 lekcji mówisz wychowawczyni że się źle czujesz idziesz do domu(uwaga działa tylko jeśli mamy dobrą lub głupią wychowawczynię,wychowawcę na lekcji w-f łamiesz sobie coś a teraz przemyśl czy warto?no pewnie że tak byle nie za często |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2005
Lokacja: Toxicity
|
![]() Ja jak mam nie isc do szkoly to siostra albo brat co wymysla albo wymysle bole glowy i wsadze termometr do herbaty..... takim sposobem moja pani doktor wykryla wczoraj u mnie angine.... szkoda tlyko ze nic mi nie jest hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaha...
![]()
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jezu, wy to macie problemy, nam jak się nie chce isc z kumplami do szkoły powiedzmy na pierwszą lekcję, to mówimy wychowawcy że na autobus nie zdążyliśmy i mamy usprawiedliwione
![]() A jeśli nie chcemy wogóle iść do szkoły to najprotszy sposób: WAGARY Ale to robie bardzo rzadko, prawie nigdy.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Kiedyś też próbowałem zachorować specjalnie żeby nie iśc do szkoły. No i zachorowałem i to poważne. Było to gdzieś równo rok temu no i miałem wakacje o miesiąć dłuższy
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |