|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: CalmerA
Stan: Aktywny gracz
Imię: Warrior of abyss
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 68
Skille: 83/82
Poziom mag.: 7
|
![]() A co to za problem zrobic rooka jeszcze raz ?! 2h roboty a bedziesz tym czym chcesz a nie tym czym cie chca twoji koledzy. Nie bede cie oklamywal dla mnei druid to porazka ... W porownaniu do sorca nie ma nic.
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: Poznań
Imię: Sir Kaczor pierwszy
Profesja: Elder Druid
Gildia: Allance of justice
Świat: Danubia
Poziom: 30
Poziom mag.: 36
|
![]() I znowu kurde odzywa się banda knightów którzy myślą że druty to 11 lvl co UHy przed depo robią -.-
Dajcie nam coś co pozwoli na panować nad naturą -.- a nie jakiś czr co powoduje powstanie pseudo-krzaczka przed nami znikającego po sekundzie... Bo ja wiem, możliwość summonowania mocniejszych potworków (GS :>)
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
A właśnie... Patrzcie na podpis Kumagarro... Druid... patrzcie jak opn to zrobił że pokonał Dsa O,o, OJEJ i Smoczka w timie zabił..... A myślałem że druidem nie da się grac -,-.... P.S. Sam mam druta (low level, ale mam) i wcale gra sie wiele nie różni....!!!!
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2004
|
![]() Wszystkie profesje wymagają cierpliwości. W czasie gdy Knight treni przez 8 godzin Druid moze zabic 10000 potworków i narobic sobie uhów, za które kupi sd. Sorc na 100 lv i Druid na 100 lv nie walczą ze sobą bo to nie przystoji magowi
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() moim zdanie powinieneś pozostać przy magu bo byś postawił na swoim... namawiali cię na druida bo pewnie chcieli cię wykożystać żebyś robiłim UHy itp
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Chodziło mi oto że niby cienka postać a jednak idzie nia zsolować DSa.... Tak samo ty (BTW gratz) Potrafiłeś sobie poradzić z takimi silnyumi potworami druidem!!! I co?? Nadal większość myśli że druid to ci*ta?
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 05 2005
Lokacja: Włocławek
![]() |
![]() @Venderer
eee... ty mowiles do Kumagoro??? on przeciez jest po stronie drutow a ty go osmieszasz <przynajmniej z tego co ja zrozumialem> ale to Wasza sprawa nie bede sie mieszal P.S. tylko plz nie zasmiecajcie forum waszymi klotniamy nie tyczy sie to tylko wyzej wsponianych ale wszystkich... @topic wedlug mnie Druid nie jest taki zly <chiciaz sam gram sorckiem ![]() poczatek Drutka wedlug mnie jest lepszy niz sorca (wiecej kasy przede wszystkim ![]() Ale pozniej zaczyna sie klotnia... ------------------------------------- Zeo Death Sorcerer ![]() 9lvl ![]() 4mlvl ![]() ![]() skills: 16/18 ![]() mlvl 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "wszytsko kreci sie jak pozytywka.." |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeśli nie masz pacca to jaka róznica między sorkiem a Druidem?
I tak nie ma UE... Powody grania druidem: -Mass Healing -Heal Friend -Robienie UHów Co z tego że nie masz UE? I tak sie przydaje tylko do wojen... Po co Ci SD? I tak z SD hunci sie tylko Behe, Warlocki i Demony... Robisz tylko UHy gdy brak Ci kasy i na własne potrzeby, a do expienia potrzebne Ci tylko HMM. btw plxplxpxlpxlxplxplxplxplxplxplxplxplxplxplxplxplxp lxplxplxplxplxplxplxplx
14:22 You see yourself. You are an elder druid. You are Plx of the Plx (Mustard man). |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
****a..... Ludzie wiecie co to sarkazm?? -,-..... Słów tych NIE kierowałem do Kumaggaro, tylko do inncyh graczy.... Użyłem sarkazmu/ironii, skoro oni uważają że druid to cienias to jakim cudem Kumaggaro dał rade zabić Dsa?? (gratz for him) TO było naśmiewanie się z tych co myślą że druid to nupek.... Już rozumiecie?? -,- ech mam nadzieje że wynikną z tego żadne kłótnie.....
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Nie ma beznadziejnych profesji, są tylko beznadziejni gracze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
|
![]() Druid wcale nie jest beznadziejny. To postać dobra i szybko zdobywająca kase.
![]() Teraz moje argumenty: 1. Bez Druidów nie bylo by Vocation questa, nie było by Uhów, nie bylo by tzw. medyka na wojnie, a wszyscy myślą, że Druid to cienias. 2. To co że sorca bardziej respektują, ale bez pacców, to sorc jest niczym jak "drugą stroną Druida". Porównajcie sobie Druida bez pacc i sorca bez pacc. Sorc opiera się na SD. Druid na Uhach które sam zrobi i HMM bądż GFB. ![]() 0:1 Zanim sorc zrobi bp SD to Druid zrobi 2 bp UH'ów. (SD-około 4k UH-około 2,4k) 0:2 Druid już na 11lvl może zarabiać "poważnie" a sorc musi przejsc pare etapów (HMM, GFB itp.) 0:3 Więc według mnie Sorc bez pacc jest niczym. P.S. Runka Paralyze to najszybszy sposób na nabicie mlvl. (Robisz 10bp Uh, kupujesz manasy, używasz ich i masz mlvl szybciej niż sorc, no ale to temat o Pacc Sorc vs Pacc Druid) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Łuków
|
![]() Ja grałem knightem doszedłem do 40lvl (ale dedłem i mam 38
![]() ![]() i gra mi się nim dużo przyjemniej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: N 51°24' E 22°16'
Profesja: Sorcerer
Świat: Astera
![]() |
![]() Cytuj:
Sława jej wszystkich przerasta, KoronA KielcE-duma miasta ![]() ![]() ![]() http://rapidshare.de/files/26504590/..._pk_1*****.html Pk cz1 http://rapidshare.de/files/27201800/...a_pk2*****.html Pk cz2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: Katowice
![]() |
![]() Druid to baardzo dobra profesja! Dużo kasy ma ze sprzedaży uhów. Druidzi chętnie są brani na różne hunty. Wg. mnie najlepsza profesja
![]() Sam gram druidem.
Nie gram już w tibie, bo jest nudna ![]() Ostatnio edytowany przez Vitihud - 22-05-2005 o 07:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() Cytuj:
1. ciekawy jestem który level zrobil przez te 4 lata? ![]() 2. skąd on wie ze niebedziesz umiał grać palkiem jeśli nawet niespróbowałeś. 3. odpisz szybko. Pozdro... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Martin Mac'Clay
Profesja: Elite Knight
Świat: Pandoria
Poziom: 42
Skille: 71/69
Poziom mag.: 5
|
![]() Każda profesja ma swoje wady i zalety
![]() ![]() btw.papski nie rulesss tylko rulez -,-
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 05 2005
|
![]() Trenei powiedział że druid to ....($))^_)^$^%#(
Uważam że Druid jest o tyle slabszy od sorca ze nie ma Ue...Sd'ki sie przeboleje poniewaz zrobie 2 bo uhów i zamienie za bp sd'ków i jeszcze mniej many zejdzie! Ue nie uzywa sie zawsze...questy co najwyzej albo baardzo szybki exp-.- A pozatym jak robisz sorca to myslisz "sd'ki i ue" a konczy sie na 10 levelu;] Pamietaj ze np. na Desert Questa zawsze jest duzo knightów ... pallków nigdy Druidów ![]() Druid nie gryzie a ze krązy stereotyp ze druid to uh maker...pieprzenie bzdur. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Know Naim
Profesja: Elder Druid
Gildia: Definitive Jux
Świat: Fortera
Poziom: 50
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() gram druidem i nie jest tak źle. robie uhy, mam pieniądze, run na hmm mi nie brakuje, expie spokojnie, bez żadnych problemów, w timie smoka też załatwię, więc w czym problem? jak się chce to każdą postacią można mieć wyoki level i "być dobrym"
![]()
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2004
|
![]() Usuniete. Usuniete. Usuniete.
Ostatnio edytowany przez Averus - 29-07-2009 o 00:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wg.mnie mogli by zabrać sorcowi summony, a dodać nowy czar ofensywny.
Ja nie wiem, robię postać na Guardii(non-pvp) mam FACC, a po wakacjach PACC na 3 miechy potem nie wiem. Bo sorc ma te ofensywne czary, a na non-pvp to moge walic w potworki bez szkody dla bloker, no i UE na Annihilatora, a druidome to ciężko go przejść i Dijn Quest też(tam w orc fortress)(myśle przyszłościowo).Proszę o pomoc. Edit:Mogli by druidowi ulepszyć Poison Storm, tak żeby: 1.Walił on jak to takie "UE" Ancient Scaraba, czylyli spowalniał. 2.Zabierał obrażenia od trucizny odrazu(jak Necro) i zatruwał on 5-10.
Ostatnio edytowany przez Senseal - 29-05-2005 o 08:07. Powód: Wpadłem na pomysł. |
![]() |
![]() |