|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Nieobecny.
|
![]() Temat-rzeka, i tak jak ray mówił: sprowadza się do jednego. Poobrzucacie się troche mięchem, ktoś dostanie upomnienie, blablabla, temat przejdzie dalej, a za jakieś dwa miechy ktoś założy identyczny topik.
Jeżeli Denaturat tak uważa, to jest to jego zdanie. Możecie mu powiedzieć że ma rację, albo że się myli. Nie jesteście mu w stanie nic udowodnić, jeżeli on sam nie będzie chciał przyznać wam racji. Można namawiać, ale już chyba wszystkie argumenty były użyte. jak dla mnie, EOT. |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @up
A propos rekalmy owego pisma... Uważam, że tekst do niej pisały jakieś szalone Ziomisławy w depresji i na ostrych prochach albo niewyżyte megarotfl JOŁ 6- latkowie... "Bo Kaczor Donald fajnym ziomalem JEEST!!!"- Boże, skąd sie tacy biorą... I dlatego nie czytam KD. |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() bullshit. To sie nazywa chechu... chechauaua... chechuachua... chuyt, tj chwyt marketingowy. Ci od reklamy wybadali, ze grupa docelowa KD teraz "podchwycila" zajawke na hh-ziomalstwo, i postanowili to wykorzystac. Taka prawda, dzieciaki 7-12 lat (czyli wiekszosc odbiorcow KD) jeszcze nie maja wyksztalconego umyslu (w tym i gustu) w stopniu pozwalajacym na samodzielne myslenie (nah, jak to zabrzmialo... chodzi mi o to, ze te dzieciaki po prostu nie maja jeszcze swojego gustu) i podarzaja za tym, co jest modne - w tym wypadku hh. Reklame widzialem, obrzydzila mnie, ale jedno musze przyznac - pomysl trafiony w polskie realia.
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
Lokacja: mieszkanie ;>
Stan: Na Emeryturze
|
![]() -res- popieram
![]() kazdy powinien sluchac to co chce a nie nie slucha tego co mu sie podoba bo jest nie w modzie etc... dziekuje bogu ze nie wpada mi w ucho disco polo etc =D slucham to co mi sie podoba, np glownie jeden rodzaj muzy ale jest wiele utworow ktore wogole nie maja nic wspolnego z nimi a wpadaja w ucho ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#27 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Ehh. No fakt. Jak słyszę, jakie ostatnio w TV leci hip-hopolo (aka Hip-pop) (nie mylić z hip-hopem). Fakt, fajnie sie to ogląda, ale jak już ktoś zauważył, są łatwiejsze sposoby na pooglądanie pań, których nie stać na ubrania
![]() Ostatnio mnie coś innego rozbroiło. Wchodzę do sklepu komputerowego zamówić monitor, jakiś łepek, który akurat grał w Tibię rozpoznał mnie i do mnie "joł ziomal". Myślałem, że padnę na miejscu ze śmiechu, a on nie rozumiał, z czego ja się tak polewam. Apropos wspomnianego Eminema - dla mnie to wogóle dziwny wykonawca. Raz ma świetny kawałek, a raz takiego gniota, że nawet skazanym za masowe morderstwo nie kazał bym tego słuchać. Czego ja słucham? Oj, bardzo duży rozsiew mam, od Dido czy Mike'a Oldfielda, po Offspring, Kazika czy Linkin Park, a pomiędzy tym jest jeszcze trochę różnych wykonawców. Zresztą, wykonawca jest mało istotny dla mnie, byle piosenka sie podobała, toteż pewnie niektórych wykonawców, ktorych mam na HDD nawet bym nie wymienił.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @Matheous: Gorillaz rox ![]()
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Ludzie słuchali w latach 80-90 przykładowo Madonne ("Like a prayer" czy coś w tym stylu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Fallen Angel
|
![]() Ech takiego Iron Maiden prawie wogole nie promowano w mediach a maja sie dobrze od ponad 20 lat juz...Poszukaj czegos poza ta chala ktora wciskaja na media a stwierdisz ze to nie muzyka schodzi na psy, a media wlasnie!
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
|
![]() Jół madafaka jestem biedny z ulicy stary mnie bije stara nie karmi ale wogle looz bo mam laske ktora fajna dupe ma. Jół madenfaken i jestem biedny z ulicy.
To dzisiejszy polski rap...bylo lepiej... @topic: krotko,zwiezle i na temat POPIERAM JÓÓÓŁŁŁ ZIÓÓÓÓMMM edit: osobiscie slucham rapu...ale zaczyna mnie to denerwowac... ( chodzi o polski rap) Ostatnio edytowany przez Stefan12532 - 17-04-2005 o 09:21. |
![]() |
![]() |
#32 |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Hip-hop/rap jest w modzie tak samo techno, zobaczy taki jeden malolat, fajne laski obkrazajace kilku facetow tanczacych break'a przy muzyce hh/techno i zaraz się podniecaja ze ten... tego... fajne laski. Mysla - no to ja sie naucze tanczyc break'a, puszcze w chaci na full dobra muze i bede spox ziom... i tak sie teraz dzieje. Pominelem ludzi ktorzy sluchaja rapu/techna bo lubia te klimaty, a sa tacy. Na MTV wiekszosc teledyskow techna/rapu to sa tanczące dupy, albo jeszcze gorecej... (patrz: Global Deejays). Tego nie mozna zatrzymac - trzeba z tym isc, z tą 'modą'... ehhh
Ostatnio edytowany przez Kamos - 17-04-2005 o 09:29. |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
remixy nadają nowe brzmieni starym utworom.ale z kim ja rozmawiam?z człowiekim który słucha darcia ryja.ta dyskusja nie ma sensu.tak samo jak ten temat.jeśli jesteś taki dobry to zrób taki remix cu polecam jeden utwór:Brooklyn Bounce-Bass Beats and Melody-to co kocham i uwielbiam w techno.trudno zrozumieć? Ostatnio edytowany przez pawelekthedruid - 17-04-2005 o 09:38. |
|
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Cytuj:
Nie mam nic przeciwko remixom, niektore sa bardzo udane i faktycznie nadaja zupelnie nowe brzmienie starym utworom (Papa Roach - Gouge Away [org. Pixies], Korn - Another Brick In The Wall [org. Pink Floyd?], czy chocby Rootwater - Angry Chair [org. Alice In Chains]). Nie zmienia to jednak faktu, ze stare wersje maja rzesze fanow, i im remixy niekoniecznie musza sie spodobac... IMO temat ma sens, jezeli dyskusja jest prowadzona kulturalnie, z wykorzystaniem argumentow, a nie tak jak pan pawelekcostam - "ale z kim ja rozmawiam?z człowiekim który słucha darcia ryja". Ale do kogo ja mowie? Do czlowieka, ktorego podniecaja dzwieki wydawane przez wtyczke od kontaktu... "jeśli jesteś taki dobry to zrób taki remix" - czyli ze co, nie podoba mi sie jakis remix, ale zeby to udowodnic, to musze zrobic lepszy? Lol ;] |
|
![]() |
![]() |
#35 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
I powiedz mi: czy "hit" Global Deejays, który ostatnio jest "trendy" (raczej "trendowaty") nadaje brzmienie staremu utworowi? Autor dodał tylko kilka techniawkowych bzyków i bije kasę na niewyżytych zboczeńcach, co to się kochają w cyckach z ich klipu... A darcie ryja słucham w swojej szkole, jak znowu ktoś dostanie pałkę. Wtedy słychać komentarz Sz. P. Jadzi Hołowacz, mrs. Dyrektor: "W tej szkole jest moda na uczenie". Nie mogę z tego. ![]() Dlaczego wyskakujesz z ząbkami, gdy ktoś prawi ci prawdy moralne? Powiedz, czy słuchanie shitów pokroju "Call on Me" nie ogłupia? No nieee... znowu zapomniałem do tego tekstu... A sam remixów typu Sounds of SF nie zrobię NIGDY, chociaż miałbym zarobić miliony. Jestem jeszcze na tyle normalny, by szanować stwórców porządnej muzyki, nie techniawkowych przeróbek. Wycinasz refren z czegoś normalnego i znanego, walisz "umcia-umcia" - jest remix. Juhuuu! Jestem stwórcą! @up: Cytuj:
Ostatnio edytowany przez TheNatoorat - 17-04-2005 o 09:41. |
||
![]() |
![]() |
#36 |
Zbanowany
|
![]() dlaczego wyjechałem 1?bo już jest to chyba 10 dyskusja w której argumenty są te same i jak dla mnie bez sensu.na następny raz nie napisze do nikogo darcie ryja.ok argumenty:
niektóre metalowe zespoły wybiły się:Ewanessence-Bring me To life.fajny utwór-niektórzy metale twierdzą że to komercyjny sz!t,niektórzy zaś że b dobry utwór.ale po co oni się wybili skoro metale nie chcą ich znać.a zaczynają ich płyty kupować ludzie którzy z tym do czynienia nie mieli? Call on me-jest dla tych którzy lubią techno hardcore,czyli raczej to samo jakaś melodia etc.nigdy nie przypuszczałem że takie coś może odnieść sukces.ale to wina pozerów.piosenka mi się podoba jeśli chodzi o muzykę w grach to W gorky 17 bardzo mi się spodobała i w Unreal Tournament Ostatnio edytowany przez pawelekthedruid - 17-04-2005 o 09:49. |
![]() |
![]() |
#37 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() @Up
Bo widzisz, powinien być prawdziwy metal, prawdziwy rap, prawdziwa muzyka dla słuchaczy, ale powstało wiele gatunków ubocznych, hiphopolo, new metal, które wprowadzają słuchacza w błąd, myśli, że usłyszał LP jest super metalowcem, myśli, że usłyszał Mezo, Peji to jest ql ziomem, w tym drugim wypadku to jednak racja bo prawdziwy polski hip-hop (K44, Paktofonika) nie miał na celu skomercjalizować rynku muzycznego, a ich piosenki były bez powrównania lepsze od dzsiejszych. Cytuj:
Cytuj:
@Topic I jak zawsze wszyscy tutaj będą pisać, że lubią tą, a nie inną i nie obchodzą ich trendy, nikt się nie przyzna, że słucha jakiegoś LP (których podobała mi się jedna piosenka, i to dość stara), ale w końcu przyjdzie jakiś polski hhowiec, który zacznie wyzywać publikę (patrz "Hip Hop? Ściema", przykład polskiego zioma? Rootion). Potem przylezie evul modek żeby dać kres obrzucaniu się błotem. Niech każdy słucha czego chce, niech każdy je co chce, ale niech nie myśli, że to jest najlepsze na śiecie, a inni mogą się zw swoimi sugestiami schować, ale przekonywać zawsze można... Ostatnio edytowany przez Thero - 17-04-2005 o 10:02. |
||
![]() |
![]() |
#38 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Tak apropo "Call on me":
Czemu odnoszę dziwne wrażenie, że gdyby zmienić teledysk w „Call on me” to może nawet nikt by o tym utworze nie usłyszał ![]()
#39 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Tak, ten facet to naprawdę idiota. Nie wiem kto go wybrał na przewodniczącego. Nigdy nie sądziłem, że ktoś taki może odnieść sukces. To na pewno wina tych opłaconych frajerów. Ale sam gość jest naprawdę fajny... Przeczysz sam sobie, chłopcze. Wróć się do szkoły na naukę poprawnego stylistycznie i gramatycznie pisania, potem weź w łapę słownik i wróć,kiedy zmądrzejesz. A jeszcze raz ktoś powie że słucham 'darcia ryja', to zacznę wieszać za jaja na gałęzi -.-
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
||||
![]() |
![]() |
#40 |
Zbanowany
|
![]() no nie znowu to samo ok.
no właśnie o tym pisałem:ev~~bring me to life figurowało jako metal.w gazetach etc.(to samo co diablo 2 rpg-.-) z ortografii zazwyczaj mam 5 pozatym ten temat tak jakbym żywcem wziął z innego tematu o muzyce na który jest zazwczaj hh vs metal metal vs techno techno vs obojętnie co... |
![]() |