![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny gracz
Imię: Romdiru
Profesja: Knight
Gildia: Children Of Chaos
Świat: Refugia
Poziom: 30
Skille: 67/67
Poziom mag.: 4
|
![]() Fajny pomysl na programik,przyda sie chyba kazdemu do robienia Fake, a ci co mowia ze to nie potrzebna automatyka,nie popieram to tylko mala pomoc
![]() ![]() Imie Pall Polewkan Serwer Astera Level 26 Magic Level 10(prawie 11) Skills 67/55 Profesion Paladin >>>>>BEST PALADIN ON ASTERA<<<<< ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: Gołdap
![]() |
![]() Mam małe pytanko czy już można ściągnąć ten programik z twojej stronik??
odp. plz |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Także nie popieram takich programów, mam nadzieje że jeszcze nie powstanie Edytor Spritów, dzięki któremu będzie bardzo łatwo wklejać spr'ity . Zawsze ceniłem ludzi takich co tworzyli fake'a od 0 bez żadnych pomocy (sam pamiętam 2-3 godziny spędzone przed MS paintem i Graphics Galem + otwartym folderkiem z .spr oraz z gogle.pl ^^ ) . Tworzenie fake'ów z pomocą takiego programu raczej zmniejszy WARTOŚĆ tworzonego fake'a.
Więc po napisaniu tego posta już wiadomo czemu nie polecam używania takich programów ! (Obwódkę zawsze robiłem w Graphics Gale przy pomocy ołówka ! co zajmowało przynajmniej z 30-40 minut ^^ Ale za to satysfakcja z tego była OGROMNA ! ). Krótko mówiąc, mam nadzieje że ten pomysł nie wypali (coś się spiep**y przy tworzeniu ^^) . Oczywiście gratuluje że napisałeś go ale mam nadzieje że się nie pojawi w rękach innych ... ^^ . |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up:
Ale istnieje milion innych programów graficznych, które posiadają wbudowane pisanie z obwódką, a ten czas to był łączny do moich 3 fake'ów ... zawsze robiłem po 3 minimum fake'ów naraz ^^ ). A co do osób które nie robią obwódki to niech poprostu nie robią fake'ów ... Ja nie popieram takiego lenistwa , wole by fake'i zostały czymś co się robi długo i dość trudno niż średni-długo i banalnie (wtedy pomysł fake'a pewnie spadnie o 50%, bo komu by się chciało porządnie zastanawiać nad tekstem - krótszy ale bardziej wciągający niż 30 linijkowym dennym - bez zrozumienia napisanym . ). Poprostu im dłużej robisz (nawet te napisy) to fake wychodzi 5x lepszy ! Lepsze texty itp . (no chyba że jednak osoba tworząca fake przemyśli pierw tekst a dopiero potem walnie, a nie wali 50 wyrazów byle było ...). Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 21-04-2005 o 21:40. |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up:
Przeczytaj dokładnie o co mi chodzi, zedytowałem mój poprzedni post . |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Dobra przestańmy się kłucić, jak ktoś będzie chciał ściągnąć (czego narazie się nie da) to ściągnie, jak nie to nie. Aha i jeszcze jedno: pisałeś, że są programy do obwódkowania(W których jest możliwość obwódkowania), a ja zadałem pytanie jaka to jest różnica między takim programem a tym? Nabijanie postów, plx?
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Me luke spum
Więc różnica jest taka, ten kto szuka znajdzie to co potrzebuje, a nie jakiś nub pulak wejdzie na tibia.pl i odrazu do download w poszukiwaniu cheatów, i innych pomocy dla noobów . I zobaczy programik do pisania z obwódką, ściągnie i będzie spamował beznadziejnymi fake'ami z tekstem z obwódką -.- ... (kiepskie historie (Line + dot plx) + teksty z obwódką). Więc, ten kto wie co robi (wie czym są fake'i) zacznie szukać programiku (2-3 minuty max szukania) . Więc ja wole by se ludzie szukali czegoś co jest im średnio potrzebne niż mieli wszystko na tacy (nie rozpieszczajmy naszych pulaczków gnijących już powoli (bo im się nawet ruszać do klopa nie chce) -.- ). |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: Cieszyn
![]() |
![]() Kurde sory za takie pytania, ale powiedzcie mi co to są te fake???? I po co im jest potrzebny ten program??? Odpowiedzcie plzz
|
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up:
Idź do takiego czegoś jak SCHOOL ! Tam cię nauczą Angielskiego ! i się dowiesz co to fake ... ale z tego co widze ciebie się nie da niczego w szkole nauczyć więc: Fake - nieprawdziwe, nieprawdopodobne, niemożliwe - czyli sztuczne zdjęcia -.- . |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
@Avager Tymczasowy Jak mówisz, ze znalezienie takiego programu to 2-3 minuty to podaj mi linka mi nub plixor i mi morze znaleźć ałe mi sie s klopa ni hciedź rórzac!!!11 To był żart oczywiście ![]()
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up :
Link Tylko nie gadaj że nie działa -.- jak to jeden z nubków powiedział -.- ![]() I także wszystkim polecam ten link co dałem. A i dalej nie popieram tego programu, jest to tylko strata czasu na pomoc nubom -.- , każdy kto umie robić fake'i pewnie ma programik do robienia obramowań ^^ . Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 21-04-2005 o 23:10. |
![]() |
![]() |
#34 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: W domu
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Dokończyłem funkcję generujacą nazwy postaci (razem z paskiem życia): ![]() No i już jest kilka kolorów do wyboru. Został jeszcze biały i jasnozielony. Niebieskiego i ciemno niebieskiego nie chce już mi się robić, i tak mam już dość zamieniania każdej literki na te kolory co są a co dopiero o większej ilości. Oto przykład wykorzystania programu: ![]() Aha, mówcie mi czy kolory dobre powrzucałem (w sumie to jpg więc trudno powiedzieć ale tak na oko bym poprosił). EDIT: Cytuj:
EDIT2: Nie zauważyłem, że już po północy więc nie do jutra tylko do dzisiaj ![]()
Fake Ultra Project (czyli mój program - Fake Font Converter Final) Chcesz posłuchać tego co ja? Kliknij tutaj! (Zalecany Internet Explorer) Klikajac tutaj bardzo mi pomożesz. ![]() Ostatnio edytowany przez YAYUUU - 22-04-2005 o 02:48. |
||
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() Życie chyba dobre. ..::Edit::.. Nub Mozilla FireFox -.- musiałem ze 15 razy kliknąć wyślij wiadomość bo wyskakiwało "Nie można się połączyć z forum.tibia.pl" (A net działał ![]()
![]() In the memory you’ll find me Eyes burning up The darkness holding me tightly Until the sun rises up Ostatnio edytowany przez Radek 666 - 22-04-2005 o 09:05. |
|
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() Wiadomosc z serva jest zbyt ciemna, a hp i nazwa postaci nigdy nie sa pomaranczowe. Poza tym chyba wszystko jest ok.
Co do idei samego programu, podoba mi sie. Fakt, przez to moze byc wiecej slabych fakow, ktorych autorzy beda mowic ze przeciez sa dobre bo maja czarna obwodke, ale wielu bardziej doswiadczonym tworcom moga znacznie ulatwic prace. Dobry fake zawsze pozostanie dobrym, bez wzgledu na uzyte w nim ulatwienia. Mi program zdecydowanie sie przyda bo reczne robienie obwodek spowodowalo zawieszenie prac nad moim dzielem, zwlaszcza przez moja wade wzroku ![]()
#37 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Dostępne jest już także Info o Autorze. Wszystkich użytkowników (Piszących w tym temacie) czeka tam niespodzianka ^.- <<<<<<300 post na tym forum>>>>>>
![]() In the memory you’ll find me Eyes burning up The darkness holding me tightly Until the sun rises up Ostatnio edytowany przez Radek 666 - 22-04-2005 o 09:18. |
|
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
Lokacja: From Dark Forest
![]() |
![]() Ej YAUU kiedy będzie ten poradnik ze wklejaniem -.- plx jak najszybciej...
|
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: W domu
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |