Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 23-04-2005, 10:49   #21
hoomik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 11 2003

Domyślny

to banujcie takich, po co trzymac debili na forum? Dla liczby zarejestrowanych userow?
hoomik jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 23-04-2005, 10:53   #22
Radek 666
Użytkownik Forum

Radek 666's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter

Radek 666 ma numer GG 9619721 Radek 666 ma login Tlenu radek12345@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Magus
Zachowujecie sie jak szczyle, ktorym ktos zabral grabki i lopatke. Znam Droma nie od dzis i wiem ze ZA NIC to on ostrzezen nie daje. Zycie moda nie jest latwe ze o adminie juz nie wspomne. Wam sie wydaje ze co my jestesmy, oprawcy? Chcecie byc traktowaci nalezycie to sie tak zachowujcie. bo poki co to wiekszosc z Was mozna porownac to bandy rozwydrzonych dzieci, w dodatku ulomnych.
Tak? <joke>

Ja tego niewidziałem, ale z tego co tutaj czytałem to ostrzeżenie za napisanie zamiast mój to muj to chyba drobna przesada.

In the memory you’ll find me
Eyes burning up
The darkness holding me tightly
Until the sun rises up
Radek 666 jest offline  
stary 23-04-2005, 10:55   #23
Gewof
Rybzor to moja dzifka

Gewof's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2004
Wpisy bloga: 2

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hoomik
to banujcie takich, po co trzymac debili na forum? Dla liczby zarejestrowanych userow?
Zbanowani tez wliczaja sie do tej liczby
stary 23-04-2005, 11:03   #24
hoomik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 11 2003

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gewof
Zbanowani tez wliczaja sie do tej liczby
fakt, mea culpa
hoomik jest offline  
stary 23-04-2005, 11:20   #25
Dr.Unknown
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N

Stan: Na Emeryturze
Świat: Secura
Dr.Unknown ma numer GG 3815114 Send a message via Skype™ to Dr.Unknown
Domyślny

Wielkie mi halo, nie prościej przez PW załatwić, niż robic niepotrzebne zamieszanie?
@Down
A ty kim jesteś, żeby ich pouczać? Nie ucz ojca dzieci robić...
Bwahahahaha, zgubienie spacji nie umywa się do "ktury", "muj", psia mać.
Nie myl pomyłki z kretynizmem.

Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 23-04-2005 o 11:24.
Dr.Unknown jest offline  
stary 23-04-2005, 11:22   #26
Maxi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 11 2004
Lokacja: Lublin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Magus
Zachowujecie sie jak szczyle, ktorym ktos zabral grabki i lopatke. Znam Droma nie od dzis i wiem ze ZA NIC to on ostrzezen nie daje. Zycie moda nie jest latwe ze o adminie juz nie wspomne. Wam sie wydaje ze co my jestesmy, oprawcy? Chcecie byc traktowaci nalezycie to sie tak zachowujcie. bo poki co to wiekszosc z Was mozna porownac to bandy rozwydrzonych dzieci, w dodatku ulomnych.
Szczerze co mnie obchodzi, że nie macie "łatwego życia" jacy ludzie są na forum tacy są ale wy jako "władza" powinniscie świecić przykładem. Ciekawi mnie co masz na myśli mówiąc wiekszość, że niby z tysiaca użytkowników tylko kilku nie jest "ułomnymi"?? No to nie świadczy dobrze o forum Tibia.pl i o samej stronie. W sumie nie ma co się dziwić, że bronisz kolegi ale troche samokrytycyzmu powinniście mieć. Rozumiem, że jest to Wasza "praca" ale jak macie słabe nerwy to po prostu ją zmieńcie. Widać trzeba mieć pewne predyspozycje psychiczne by "władać" takim forum a jak Wam puszczają nerwy to widocznie się nie nadajecie.
@OXYGANE
"Roland, Ty debilu, on mu nie dał bana, tylko upomnienie na które napewno zasłużył. Co jak co, ale Drom napewno nie daje banów i upomnień za nic".
Najpierw sam naucz się pisac potem wysyłaj ludzi do szkoły. A z tą zmianą obywatelstwa to chyba dobry pomysł.
Maxi jest offline  
stary 23-04-2005, 11:56   #27
Magus
eX Moderator

Magus's Avatar

Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest

Magus ma numer GG 2279467
Domyślny

@Maxi
Cytuj:
Ciekawi mnie co masz na myśli mówiąc wiekszość
Tak konkretnie to polowe + 1.
Cytuj:
wy jako "władza" powinniscie świecić przykładem
A nie swiecimy? Oddam konia z rzedem temu, ktory znajdzie mi 10 moich postow z bledami albo udowodni ze ktos dostal bana nieslusznie. Poza tym nikogo nie nazwalem 'ulomnym', to bylo tylko porownanie.
Cytuj:
W sumie nie ma co się dziwić, że bronisz kolegi ale troche samokrytycyzmu powinniście mieć.
Mamy.
Cytuj:
jak macie słabe nerwy to po prostu ją zmieńcie.
Jesli znajdziesz kogos lepszego na moje miejsce i zdolasz to udowodnic, daj mi znac.
Cytuj:
predyspozycje psychiczne by "władać" takim forum
Zgadza sie, wlasnie dlatego konkurs na moda nie jest latwy i wlasnie dlatego modkami jestemy my.
Cytuj:
jak Wam puszczają nerwy to widocznie się nie nadajecie.
Jestesmy ludzmi a nie maszynami, nie oczekuj od nas doskonalosci.
4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora.
5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego.
Magus jest offline  
stary 23-04-2005, 12:19   #28
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Piękny temat. Łezka się w oku kręci.

Mnie tylko zadziwia IQ niektórych userów zakładających takie "kfiatki" (bo tego się tematem nazwać nie da). Jak wam gołąb nasra na głowę, to też będziecie zakładać takie cholerstwa? Stało się, i tyle, wracasz do domu, myjesz głowę i żyjesz dalej.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maxi
Szczerze co mnie obchodzi, że nie macie "łatwego życia" jacy ludzie są na forum tacy są ale wy jako "władza" powinniscie świecić przykładem.
A co niby robią, do cholery? Myślisz, że admini i moderatorzy mają was chwalić za to, że nie potraficie napisać poprawnie takich słów jak "który", "mój", "dobrze" i tak dalej? Każdy by chciał, by mu odpowiadali na bluzgi "Jest nam bardzo przykro, ale nie podoba nam się Pańska opinia. Musimy się nie zgodzić z zarzutami, że jesteśmy <cenzura> gówniarzami z kompleksem małego <cenzura>.". To się nie da, wbij sobie to do makówki.

Cytuj:
W sumie nie ma co się dziwić, że bronisz kolegi ale troche samokrytycyzmu powinniście mieć.
Samokrytycyzm = niska samoocena i wołanie ku niebiosom "Och, jakim ja debilem jestem!"? Jeśli to jest twoim zdaniem samokrytycyzm, to ja się cieszę, że nasi moderatorzy tego nie mają.

Cytuj:
Widać trzeba mieć pewne predyspozycje psychiczne by "władać" takim forum a jak Wam puszczają nerwy to widocznie się nie nadajecie.
ROTFL!!! Dajcie nocnik, SZYBKO!
W takim razie, jak ci moderatorzy, których mamy teraz, się nie nadają, to kto się nadaje? Może ty, Roland albo jakiś inny Str4t0s? Nie gadaj, żeś spokojny człowiek i że ci nerwy nie puszczają, bo tym tematem (tfu, tfu!) właśnie udowodniłeś, jaki opanowany jesteś.
Powtarzam, nie da się żyć spokojnie na stanowisku moderatora/administratora. Wbijcie sobie to do głowy, do psiej nędzy!

IMO temat (tfu!) nadaje się do kosza. Nieco bluzgów poszło, paru młotków miało okazję popsioczyć na pracę moderatorów i adminów, więc po co dalej to ciągnąć?
stary 23-04-2005, 12:22   #29
Van Wojskowy II
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 12 2004

Domyślny Lol

Ręka się trzęsie jak widzę (widzieć) taki idiotyzm.... Dr.Omader to wporzo ziom (ale go nie znam ) ale jest administratorem i musi zwrócić uwagę... A to że takie bluzgi i posty cały czas do niego lecą a on musi je kasować to czasami wyprowadza go z równowagi... Drom to wporzo ziom (P.S. Jeżeli ktoś mówi że ja się podlizuję to się myli...) Mam w tylnej części ciała tych co tak myślą xD (jeśli nie gdzie indziej)

Mam jeszcze kilka komentarzy do cytatów:

by Dobo
Cytuj:
Dlaczego ja nigdy nie wiem o co chodzi...?
Bo masz inne sprawy...?

by kamos
Cytuj:
Drom wykonuje tylko swoje obowiazki. Co trzecia osoba na forum pisze "ktory", "muj", "żeczy" itp. Myslicie ze da sie wytrzymac z takim czyms? Reka az sie zama rwie aby nabluzgac na autora tych slow. Nie zdziwcie sie, ale ten temat zostanie zamkniety/skasowany.
Ta do tych ludzi ja się zaliczam

by Isane Jesus
Cytuj:
nom ..wiecie co ..moze wypilem o dwa wina za duzo...ale chyba macie racje
Taaa wypiłeś za dużo...
Van Wojskowy II jest offline  
stary 23-04-2005, 12:34   #30
Maxi
Użytkownik Forum

Domyślny

Nie chodzi mi o to ze dajecie komuś bana czy kasujecie posty. Wy tu jesteście od tego by jak ktoś złamie regulamin to go karać za to, ale wymagam od WAS troche wiecej niz od zwykłych użytkowników forum a kultury przede wszystkim. Po to założylem ten temat by powiedzieć ze nie podobało mi się jak Dr. Omader potraktował tego kolesia i tyle. Moim zdaniem mogł normalnie skasowac temat a nie wyzywać go od kretynów i to publicznie.
Maxi jest offline  
stary 23-04-2005, 12:38   #31
Dan the Automator
Dobo Srobo

Data dołączenia: 23 07 2003

Domyślny

A link do ów tematu może ktoś podać ?
Dan the Automator jest offline  
stary 23-04-2005, 12:39   #32
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maxi
Nie chodzi mi o to ze dajecie komuś bana czy kasujecie posty.
Serio? Pfff.

Cytuj:
Wy tu jesteście od tego by jak ktoś złamie regulamin to go karać za to, ale wymagam od WAS troche wiecej niz od zwykłych użytkowników forum a kultury przede wszystkim.
Mlaaah. Ten temat (PFE!) też jest zabójczo kulturalny. Zwłaszcza twój pierwszy post. Jest takie powiedzenie: "Po co ci widzieć drzazgę w oku cudzym, jeśli nie widzisz belki we własnym?"

Cytuj:
Po to założylem ten temat by powiedzieć ze nie podobało mi się jak Dr. Omader potraktował tego kolesia i tyle. Moim zdaniem mogł normalnie skasowac temat a nie wyzywać go od kretynów i to publicznie.
Potraktował, jak potraktował. Nie ma sensu robić gówna na forum z takich powodów. Dało się to na prywacie załatwić? Dało.
stary 23-04-2005, 13:13   #33
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ghost Nieudany
Potraktował, jak potraktował. Nie ma sensu robić gówna na forum z takich powodów. Dało się to na prywacie załatwić? Dało.
Dalo. Tylko, ze to bylby 2-3 msg i juz. A tak to sie zaczyna zabawa na forum. I znowu dojdzie do tego, ze 2-3 osoby sie pobluzgaja, dostana po 3pkt ostrzezenia, temat bedzie zamkniety, a po 2h wszyscy o nim zapomna.
stary 23-04-2005, 13:29   #34
Maxi
Użytkownik Forum

Domyślny

Dobra zamknąć temat. Ja wiem swoje, Wy wiecie swoje. Nie ma sensu sie z Wami kłócić, widze że i tak nic nie zdziałam.
TO MY POLACY!!
Maxi jest offline  
stary 23-04-2005, 13:38   #35
Dabek
eX Moderator

Dabek's Avatar

Data dołączenia: 31 01 2004

Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dobo
A link do ów tematu może ktoś podać ?
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=32955
Dabek jest offline  
stary 23-04-2005, 13:38   #36
Sozemego
Użytkownik Forum

Sozemego's Avatar

Data dołączenia: 20 10 2004

Sozemego ma numer GG 3321585
Domyślny

Klucicie sie jak dzieci, o to ze ktos tam dostal bana czy ostrzezenie oraz o jakies tam bledy ortograficzne...

Ja rozumiem zabijanie na miejscu osobnikow, ktorzy piszą tak "Czy tais to miazdo dla fraccuw, bo zie bojie wyjzdź i nie wiem czy nie ómre!!!!!111?!????"
jest jak najbardziej uzasadnione.
Ale wyklucanie sie o jakis tam jeden bląd jest conajmniej zalosne...
Przejmujecie sie jakims tam banem czy ostrzezeniem ? No jasne, bo to conajmniej tak jakby wam matke zabili. Dajcie sobie spokoj naprawde, nie mozecie wytrzymac ze mod/admin jest od was mądrzejszy i ze sie mylicie, to od razu drzecie mordy. Ponad polowie uzytkownikow tego forum powinno sie nalozyc bana na konto/ip czy cokolwiek tam jeszcze zeby wiecej tutaj nie pisali...

Flame me now 0_o

Wystaw notkę
Przed wystawieniem notki zapoznaj się z papieżem lub farmaceutą.
Sozemego jest offline  
stary 23-04-2005, 13:46   #37
Oxygane
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2003

Stan: Niegrający
Oxygane ma numer GG 4384632
Domyślny

OMFG, Bunt dyslektyków! Strach się bać
Oxygane jest offline  
stary 23-04-2005, 14:18   #38
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

"Zama". O! O! Skasować topic bo komuś się to utrwali >.>...

@Topic
A jak wy sobie Droma wyobrażacie? Starszy pan w ciemnym kapeluszu, miły, uprzejmy, bogaty? No to w błędzie jesteście. A co do "idioty", może mu nie chodziło o ortografię? Z doświadczenia wiem, że osoby, które piszą "muj" zainteligentne i za mądre nie są. Jak ja czytam, że Drom ma jakieśtam obowiązki to mnie żal ogarnia,czy wy nie możecie raz i na zawsze zrozumieć, że Drom nie ma żadnych obowiązków w stosunku do was. Na jakich podstawach owe miałby mieć? Przeczytał jakiegoś analfabetę piszącego bezsensu to i próbuje zwalczać noobostwo, jeżeli na jego miejscu byś nie skasował takiego topicu to nie nadajesz sie na moda forum 20,000 userów. Okrutne, but tru. Zresztą Magus już to w zasadize napisał, podpisuję się wszystkim co ja tam mam. Gdby jeszcze nie fala beznadziejjnych kretynów, którzy myślą, że mają rację bez względu na to co napiszą.

@Van Wojskowy II
Chciałeś zabłysnąć, a zgasłeś nim zacząłeś.

@Oxygane
Cytuj:
OMFG, Bunt dyslektyków! Strach się bać
Drom skasuje jednego i potem się robi taka szopka, fakt to fakt, przegracie, ponieważ tu najwięcej idiotów chorych na dsymózgowie.

Ostatnio edytowany przez Thero - 23-04-2005 o 14:20.
Thero jest offline  
stary 23-04-2005, 14:46   #39
Colier Scoredyne
Użytkownik Forum

Colier Scoredyne's Avatar

Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Wlkp

Domyślny

Cytuję powód skasowania mojego tematu przez Dr.Omadera :
Temat skasowany przez Dr. Omader
Powód: I mamy oto zwyciezce!!!11 Doastales nagrode za najglupszy temat miesiaca i nominacje do najglupszego tematu roku!

Może to i był najłupszy temat miesiąca, ale co to znaczy "Doastales" to ja nie wiem. No co ? Też się czepiam! A co nie mogę ?
Colier Scoredyne jest offline  
stary 23-04-2005, 14:50   #40
KulKa
Użytkownik Forum

KulKa's Avatar

Data dołączenia: 10 10 2004
Lokacja: Z nienacka

Stan: Aktywny gracz
Imię: Carb~
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Death Squad
Świat: Aldora
Poziom: 30+
Poziom mag.: 40
KulKa ma numer GG 7429956
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dobo
Dlaczego ja nigdy nie wiem o co chodzi...?
Nie tylko ty....

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania