|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() Ja tego niewidziałem, ale z tego co tutaj czytałem to ostrzeżenie za napisanie zamiast mój to muj to chyba drobna przesada.
![]() |
#23 | |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Wielkie mi halo, nie prościej przez PW załatwić, niż robic niepotrzebne zamieszanie?
@Down A ty kim jesteś, żeby ich pouczać? Nie ucz ojca dzieci robić... Bwahahahaha, zgubienie spacji nie umywa się do "ktury", "muj", psia mać. Nie myl pomyłki z kretynizmem. Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 23-04-2005 o 11:24. |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
Lokacja: Lublin
|
![]() Cytuj:
@OXYGANE "Roland, Ty debilu, on mu nie dał bana, tylko upomnienie na które napewno zasłużył. Co jak co, ale Drom napewno nie daje banów i upomnień za nic". Najpierw sam naucz się pisac potem wysyłaj ludzi do szkoły. A z tą zmianą obywatelstwa to chyba dobry pomysł. |
|
![]() |
![]() |
#27 | ||||||
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() @Maxi
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
||||||
![]() |
![]() |
#28 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Piękny temat. Łezka się w oku kręci.
Mnie tylko zadziwia IQ niektórych userów zakładających takie "kfiatki" (bo tego się tematem nazwać nie da). Jak wam gołąb nasra na głowę, to też będziecie zakładać takie cholerstwa? Stało się, i tyle, wracasz do domu, myjesz głowę i żyjesz dalej. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
W takim razie, jak ci moderatorzy, których mamy teraz, się nie nadają, to kto się nadaje? Może ty, Roland albo jakiś inny Str4t0s? Nie gadaj, żeś spokojny człowiek i że ci nerwy nie puszczają, bo tym tematem (tfu, tfu!) właśnie udowodniłeś, jaki opanowany jesteś. Powtarzam, nie da się żyć spokojnie na stanowisku moderatora/administratora. Wbijcie sobie to do głowy, do psiej nędzy! IMO temat (tfu!) nadaje się do kosza. Nieco bluzgów poszło, paru młotków miało okazję popsioczyć na pracę moderatorów i adminów, więc po co dalej to ciągnąć?
![]() |
#29 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2004
|
![]() Ręka się trzęsie jak widzę (widzieć) taki idiotyzm.... Dr.Omader to wporzo ziom (ale go nie znam
![]() ![]() ![]() Mam jeszcze kilka komentarzy do cytatów: by Dobo Cytuj:
![]() by kamos Cytuj:
![]() by Isane Jesus Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie chodzi mi o to ze dajecie komuś bana czy kasujecie posty. Wy tu jesteście od tego by jak ktoś złamie regulamin to go karać za to, ale wymagam od WAS troche wiecej niz od zwykłych użytkowników forum a kultury przede wszystkim. Po to założylem ten temat by powiedzieć ze nie podobało mi się jak Dr. Omader potraktował tego kolesia i tyle. Moim zdaniem mogł normalnie skasowac temat a nie wyzywać go od kretynów i to publicznie.
|
![]() |
![]() |
#31 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() A link do ów tematu może ktoś podać
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
#33 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra zamknąć temat. Ja wiem swoje, Wy wiecie swoje. Nie ma sensu sie z Wami kłócić, widze że i tak nic nie zdziałam.
TO MY POLACY!! |
![]() |
![]() |
#35 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
![]() |
![]() Klucicie sie jak dzieci, o to ze ktos tam dostal bana czy ostrzezenie oraz o jakies tam bledy ortograficzne...
Ja rozumiem zabijanie na miejscu osobnikow, ktorzy piszą tak "Czy tais to miazdo dla fraccuw, bo zie bojie wyjzdź i nie wiem czy nie ómre!!!!!111?!????" jest jak najbardziej uzasadnione. Ale wyklucanie sie o jakis tam jeden bląd jest conajmniej zalosne... Przejmujecie sie jakims tam banem czy ostrzezeniem ? No jasne, bo to conajmniej tak jakby wam matke zabili. Dajcie sobie spokoj naprawde, nie mozecie wytrzymac ze mod/admin jest od was mądrzejszy i ze sie mylicie, to od razu drzecie mordy. Ponad polowie uzytkownikow tego forum powinno sie nalozyc bana na konto/ip czy cokolwiek tam jeszcze zeby wiecej tutaj nie pisali... Flame me now 0_o |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() OMFG, Bunt dyslektyków! Strach się bać
|
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() "Zama". O! O! Skasować topic bo komuś się to utrwali >.>...
@Topic A jak wy sobie Droma wyobrażacie? Starszy pan w ciemnym kapeluszu, miły, uprzejmy, bogaty? No to w błędzie jesteście. A co do "idioty", może mu nie chodziło o ortografię? Z doświadczenia wiem, że osoby, które piszą "muj" zainteligentne i za mądre nie są. Jak ja czytam, że Drom ma jakieśtam obowiązki to mnie żal ogarnia,czy wy nie możecie raz i na zawsze zrozumieć, że Drom nie ma żadnych obowiązków w stosunku do was. Na jakich podstawach owe miałby mieć? Przeczytał jakiegoś analfabetę piszącego bezsensu to i próbuje zwalczać noobostwo, jeżeli na jego miejscu byś nie skasował takiego topicu to nie nadajesz sie na moda forum 20,000 userów. Okrutne, but tru. Zresztą Magus już to w zasadize napisał, podpisuję się wszystkim co ja tam mam. Gdby jeszcze nie fala beznadziejjnych kretynów, którzy myślą, że mają rację bez względu na to co napiszą. @Van Wojskowy II Chciałeś zabłysnąć, a zgasłeś nim zacząłeś. @Oxygane Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Thero - 23-04-2005 o 14:20. |
|
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Wlkp
|
![]() Cytuję powód skasowania mojego tematu przez Dr.Omadera :
Temat skasowany przez Dr. Omader Powód: I mamy oto zwyciezce!!!11 Doastales nagrode za najglupszy temat miesiaca i nominacje do najglupszego tematu roku! Może to i był najłupszy temat miesiąca, ale co to znaczy "Doastales" to ja nie wiem. No co ? Też się czepiam! A co nie mogę ? |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2004
Lokacja: Z nienacka
Stan: Aktywny gracz
Imię: Carb~
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Death Squad
Świat: Aldora
Poziom: 30+