|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() Jak ja bym chcial znowu pisac egzam. gimnazjalny
![]() Pamietam jak rozdano nam arkusze... otwieramy... spogladamy z zaciekawieniem na pierwsze pytanie... i w tym momencie cala sala wybuchla smiechem ![]() ![]() ![]() Rozprawka poszla jako tako, w odpowiedziach testowych zrobilem tylko 2 bledy ![]() Mat-przyr to byl banal ![]() Ogolnie nie uczylem sie na testy w ogole ![]() ![]()
|
![]() |
#22 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Za to na szyszkach sie poslizgnalem, zreszta na cholere mi to wiedziec? ![]() Popaprane to one nie byly tak bardzo ![]() ![]() ![]() A wogole to zapomnialem, ze az tyle gimnazialistow jest na forum ![]() Pamietam, ze przed egzaminem z matmy siedzialem i po necie lazilem, bo uczyc sie nie bylo trzeba ![]() W jakiejs malej miejscowosci dzieci przyszly na egzamin, rozdali im te zafoliowane testy, oni rozpakowuja, a tu matma nie polski ( ![]() ![]() Niestety dokladnych pytan nie bylo, tylko tekst typu "no bedzie zadanie na obliczanie drogi" czy cos takiego ![]() Powodzenia wszystkim! ps. Jestes gimnazjalista? TO MARSZ DO KSIAZEK, A NIE BZDURY NA FORUM CZYTASZ!!!!1111 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() @Superek-jedynie. Lol
![]() ![]() ![]() @Bucik-nie denerwuj sie, dziecko. @pawelekthedruid-i przez takich debili w liceach jest wiocha. Wez sie cos poucz, a sciag nie bierz, cheaterze glupi-.- Jak mnie wnerwia, jak jeden zarywa cala nocke np. na sprawdzian i ledwo wyciaga czwore, a drugi piec minut przed lekcja zrobi se sciage i ma lajtowa piatke... ARRRRRRGHHHHHHH takich to sie powinno wieszac!!!!!! @gangrel-ta. Obrazy sux, nieraz na tych kserach jeszcze nic nie widac... Pamietam takie glupie pytanie 'Czy przedstawiony obraz to a)grafika b)akwarela c)pastel d)szkic' czy cos w tym duchu. Pytam sie ja SKAD JA TO MAM QRNA WIEDZIEC? Po peirwsze, czym sie charakteryzuje kazdy z tych typow, a po drugie jak ja mam takie cos zauwazyc na niewyraznym czarnobialym xerze??? Bez jaj... @Eileen-za rok bede uwaznie obserwowal, czy na forum bedzie jakis temacik o egzaminach gim by you ![]() Jescze raz GL! Wyspac sie! Ale imho humanistyka to pikus, tylko tekst czytac uwaznie... Mat-przyr bedzie gorszy, buahahahahaha ![]() ![]()
![]() |
#24 |
Master Alucard
|
![]() @Gangrel666
Masz racje, te z podstawówki były dla małp <lol> Te testy są baaaardzo proste o ile sie logicznie mysli :-).... Och, sorki... Trzeba jeszcze znać PODSTAWOWE wzory z fizyki/chemi/matmy.... Czyli starczy ~2 godziny nauki o ile od początku roku uwazales na lekcjach :-) (na probnych mialem 93 :-P))
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() ja sie do testow kompletnie nic nie uczylem, w pewnym momencie zapomnialem nawet najprostszych wzorow matematycznych i fizycznych, a jakos sie tym nie przejmowalem. Na wiekszosc pytan mat. i tak wzory sie nie przydadza (no, wypadaloby znac wzory na pole/objetosc bryl przestrzennych [walce, stozki etc.]), ja na waszym miejscu bardziej bym sie martwil testem humanistycznym, bo tak jak superman mowil - rok temu mielismy totalnie zwichrowany temat, na poczatku w ogole nie wiedzialem co napisac... I przede wszystkim - nie denerwujcie sie, naprawde nie ma czym. Jezeli srednia masz ~3.5 to znaczy ze material masz opanowany w stopniu wystarczajacym na napisanie egzaminow na 70+ pkt.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Nieobecny.
|
![]() Do testów uczyć musi sie tylko ten, kto cały czas nic nie robił. Jak uczyłeś się w miarę systematycznie przez cały rok, to nie trzeba nawet powtarzać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Systematycznie olewałem biologię i nie pamiętam wzorów z fizy, i to jedyne, na czym mogę się przejechać. A human się nie boję - tylko polonistka mi zagroziła, że jeśli przefilozofuje długą formę wypowiedzi, to mnie zabije.
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Powodzonka wam wszystkim, drodzy koledzy!
Jak ja was kocham! Dzięki wam mam wtorek i środę wolną w moim Gimnazjum. ![]() Dzięki wam nie będę pytany z fizyki. Dzięki wam nie będę mieć chemii! Ale przede wszystkim: May the god bless you all!
![]() |
#29 | |
Fallen Angel
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Lublin
|
![]() Część humanistyczna to luz, bo większość odpowiedzi do zadań testowych jest w tekstach źródłowych, a do wypracowań wystarczy sobie dzień wcześniej przypomnieć jak sie pisze np. list czy rozprawke. Gorzej jest z częścią matematyczną gdzie trzeba sie nauczyć w h wzorów, a i tak przyda sie z nich tylko jeden lub dwa.
Podobno teraz cwaniaki przed wejściem mają zabierać komory, zegarki z kalkulatorami, linijki z tabliczkami mnożenia, i inne takie bajery. Najważniejsze to się nie denerwować, no i dzień wcześniej nic nie pić, bo na kacu może być lipa :>. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() A nie lepiej cos takiego zrobic na mat-przyr test:
przypomniec sobie oczywiscie wszystkie wzory itd, ale na wszelki wypadek zrobic sobie papierek z tymi wzorami. Jezeli sie zapomni jakiegos wzoru na tescie to idziesz do kibla i sprawdzasz. Toz to dobry pomysl jest ![]()
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Z domu xD
|
![]() @up: LOL. Rotfl, myslisz ze cie wypuszcza do kibla w czasie testu, lol, jesli przed testem biora rozne *******ki, ekierki komy kalkulatorki, itp.. I wogole siedzis 2h w jednym miejscu, no chyba ze zawalu dostaniesz to ciw musza z tamtad wyniesc
![]()
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Cytuj:
![]() Pozatym sama wychowawczyni radzila nam wyjscie do toalety, zeby na chwile odejsc od tego testu, odetchnac, a pozniej wrocic i napewno wtedy latwiej bedzie.
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Z domu xD
|
![]() Heh... Musze sie mojej faci zapytac czy jest mozliwe wyjscie do kibla z nauczycielem... Ale wątpie w to..
![]() |
#35 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
Test ysą łatwe, tylko rodzice/nauczyciele/gazety robia z tego za duzo szumu ![]() @hoomik Mylisz sie. To jest troszke inaczej, moj kumpel mial srednia 2.4, ale potrafil logicznie myslec i mial (razem) 76 pkt., a inny ma 4.0 i mial ledwo 56 ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2004
|
![]() http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=49417123
moze bede mial odp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() OMFG
gimnazjalisci pisza testy i taki rozglos jest ^.^ a czemu jak szoste klasy pisaly to nic wogole zadnego tematu? ![]() edit ehh... zapomnialem powodzenia !
24 15 43 44 15 32 33 11 24 31 15 35 43 55 54 ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Badzo - 26-04-2005 o 09:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() I po teście, ok godz. spokojnie starczyła na jakże banalny test, na dodatek z listem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() No i łatwiejsza część za mną.
![]()
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Master Alucard
|
![]() Taaaa, 2 godziny to chyba dla jakis dyslektyków, albp baaaaardzo wolno piszących ludzi dali. Bo godzina wystarczyła w zupelnosci.... A i bardzo prosty byl (o wiele latwiejszy niz probny -.-'). Truli dupy, ze trzeba kuc, bo pod koniec roku test itp. i jak zwykle okazal sie o wiele latwiejszy niz to wszystko warte..... Wode mozna bylo lac, jak nie wiem co. Szczegolnie w liscie. Chociaz w tym z "przynajmniej trzema zabytkami" trzeba sie bylo orientowac -.-'. Mam nadzieje, ze mat.-przyrodniczy bedzie wymagal wiecej wysilku...
![]() |