|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2004
|
![]() Ale mi nei chodzi o spotkania typu 3 osoby tylko wiesz 20 osob to jest spotkanie a co do 12-14 latkow to juz moiłem :/. Zrobi sie ogłoszenie "Making official meeting of Tibia fans. Only Age 17+ msg me" Nie no zartuje ale to nie jest akurat duży problem wystaczy sie do jakiegos klubu ustawić na 20 i to sprawe załatwia.
Off Topic : Był chyba taki dział ze zdjeciami z rl-a usnołem ( użyłem) szukaj ale nic to nie dało mogłby ktoś z łaski swojej wzucić linka. Z góry thx. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
![]() Zreszta, nie dziwie mu sie, jak ostatnio wyszedl do miasta to jakis 12 latek powiedzial do niego cos w stylu "elo ziomuś" ![]() Ja tam musze przyznac, ze dosc sporo osob znam z tych co graja w tibie u nas i sa w wieku 15+ ![]() @up: To przyklejony temat w dziale OWION: http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=22471 ![]() A co do spotkania... hmmz 20 osob mowisz... No to na upartego zdazalo sie ze na lawce w parku spotykalo sie okolo 20 osob, ktore graly lub graja w tibie ![]() Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 26-04-2005 o 17:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() To matkus sobie ładnie biedy narobił. Wyobrażam sobie go w ciemnym płaszczy w okularach przeciwsłoneczynch jak wychyla głowe z klatki czy nie ma tłumu rozwrzeszczonych dzieci. idzie a tu nagle w sklepie miesnym : "Patrzcie Matkus , Daj mi autograf plx plx plx !!!111. Daj Magic long sworda , bede Ci wynosił smieci do konca życia." Chłopak ma przechlapane
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to jak jest ktoś chetny w Rzeszowie na weekend?
|
![]() |
![]() |