|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 03 2004
|
![]() Cytuj:
GDZIE TO JEST KOLO KAZO ??? na polnoc poludnie daleko blisko bo mam dopiero 14lvl skille(nie smiac sie prosze) marne 35//25 knight i nie wiem gdzie skillowac a roty brzmią dobrze plzz odpowiedzcie mi szybko gdzie to jest? i czy jest tam duzo rotow czy raczej dwarfow wiecej?? |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2004
|
![]() Cytuj:
1.Kazoo w podziemiach są kopalnie 2.W tych kopalniach jest dużo dwarfów a troszke rotów 3.A żeby pujść do soldierow to są poziom niżej 4.Mam nadzieje że wyjaśniłem wszystko ![]() 3maj sie POZDRO ALL .:Wiecie co życie jest jak srajtaśma jest szare i do dupY:. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: Włocławek
![]() ![]() |
![]() Raven the Templar ja osobiście polecam kopalnie nie pod miastem a obok. jak idisz do kazordoon to zamiast zejść na dół (tam obok bh) idziesz dalej w góre i tam sa kopalnie im niżej będziesz szedł coraz moccniejsze stworki spotkasz w pierwszych 2-3 nie spotkasz nic mocniejszefgo od dwarfa..chyba że w pewnym miejscu otworzą porzejście.to guardy i soldierki ..ale to trzeba mieć klucz
![]() A co do podziemi kazo to dwarfów i trotów mało ..chyba że tam gdzie na wstępie (full resp) 5--6 soldierów i 4 zwykłe dwarfy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() idz juz do kopalni dwarfow i rotow,albo z runami na soldki lub cyce
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 03 2004
|
![]() Ja mam 27lvl sorca i caly czas chodze na roty i dwarfy po exp i robie tez tam runy tobie polecam to samo runy póżniej możesz sprzedać albo wykorzystać je na szybszy exp (np.cyce)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() Ja poszedl bym na dwarf soldiery! kolo kazo na dwarf bridge
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() Ja mam 42 lvl i 48 mlvl i od 30 lvl chodzilem tylko na guardy bardzo dobra opcja bierzesz 10 bp hmmow i masz 4 k expa z jednego a loot ?? jak uzbieraasz wszsytko to kolo 10 k wyjdzie a teraz chodze na necro z blokerem i na dragi solo ( 2 DSy )
|
![]() |