|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2004
Lokacja: Sandomierz
![]() |
![]() Imprezowy, jesli chcesz miec to jako obrazek, i do tego żeby to był obrazek-link, napisz:
[url=http://www.bykom-stop.avx.pl][img]http://www.bykom-stop.avx.pl/bannery/180x60.png[\img][\url] Tylko ze zamiast "\" powstawiaj "/" |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
![]() ![]() |
![]() Analfabeci mószom umżedź!
A tak na serio to jestem za. Nigdy nie mialem problemow z ortografia do czasu gdy zaczalem spedzac wiecej czasu na internecie. Dyslektycy? Nie ma worda? Nie ma google? Bykom stop! |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() rozeslijcie ten tekst po GG moze cos pomoze, choc watpie.... "http://www.bykom-stop.avx.pl <przeslij dalej"
24 15 43 44 15 32 33 11 24 31 15 35 43 55 54 ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Badzo - 29-04-2005 o 16:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Cytuj:
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() A ja bannerka nie wkleję. Dlaczego?
Mój programik blokuje wszystkie ad'ki i inne rzeczy. ![]() Akcja ciekawa, ale 90%, którym zwróci się uwagę, odpowiedzą "dyzlekcjom". Nie są oni chorzy, są po prostu analfabetami. Wydaje im się, że papierek pomoże im w życiu. Przekonają się później, te solone nieuki!
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() fajny pomysł lecz niewstawiam go bo chamsko to bedzie wyglądało wszysycy z jednakowymi podpisami.większosć użytkowników będzie przeciw bykom i tak to nic niezmieni:>
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Wkurza mnie jak ktoś pisze n-ty raz z rzędu o "dysmózgowiach" itp. bo sam jestem dyslektykiem, i chyba nie robie jakiś poważnych błędów. Prosze nie uogólniać xD A dyslekcja to..... problemy z czytaniem(niestety[chociaż czasem fajne rzeczy mi na geografii wychodzą ;P]). Sama akcja (prawie)nic nie pomoże, umieścisz w podpisie "ukryty" link to powiezą że keyloger. Najlepszą metodą na tych i innych ludzi to..... śmiech. Zrobicie im wstyd kilka razy i na 99% to zaboli i się nauczą - niełuki jedne xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Piekary Śląskie
Stan: Początkujący
Imię: Doosiu
Profesja: Paladin
Świat: Berylia
Poziom: 9
Skille: 28/30
Poziom mag.: 2
|
![]() heh mam qmpla dyslektyka
![]() ![]() @up dokladnie tez tak mysle zeby zrobic im wstyd ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
![]() rozumiem zeby pisac poprawnie na forach ktore tego wymagaja, lecz niekt nie bedzie mi narzucal jak mam pisac na WLASNYM blogu/stronie www
to juhs przesada. pisze jak mi sie podoba moge pisac "terz takim zpozopem" i ich to gowno obchodzi. -.- @down na pewno nie bede tego publikJowal ![]() Ostatnio edytowany przez Karrith - 29-04-2005 o 21:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Możesz sobie pisać jak chcesz w swoim blogu czy na stronie, tylko prosze cię - NIEPUBLIKUJ TEGO.
BTW. nie rozumiem tej mani(i) na "sh" Ostatnio edytowany przez Taśkwa - 30-04-2005 o 07:00. Powód: Literówki sie czepiają -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]() A ja kórwa ófażam rze jesteś *******nienty
![]() @topic: Błagam tylko nie kolejny down z dysleksją! |
![]() |
![]() |
#35 | |
Nieobecny.
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
Stan: Niegrający
|
![]() Why not...
Ale i tak kupe pomoże :P
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2004
Lokacja: Raczej Chyba Ziemia. Liczba postów: 1,783
Stan: Tutor
Imię: Game Master
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Nie gram już
Świat: Aldora
Poziom: 2
Skille: 10/10
Poziom mag.: 10
|
![]() Raczej to nie pomoże ale można spróbować
![]()
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Dysleksja to problemy z czytaniem.
Dysortografia to kłopoty z pisaniem poprawnie gramatycznie i ortograficznie. Dysgrafia to niemożnośc pisania ładnie (piszę się jak "kura pazurem" lub jeszcze gorzej) A co do akcjii: popieram, nawet bardzo,lec nie wkeję do podpisu z prostej przyczyny: Za duży byłby. Dysortograficy powinni przed napisanoiem posta sprawdzić poprawnosć w Wordzie - chyba nie duże obciążenie. Ja nie mam problemów z ortografią - choć teraz zdarzają mi się błedy przez utrwalanie błędów za pomocą wzroku. Byką/om STOP - Wysłać na Madagaskar!!!
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2005
Lokacja: W pixelowym świecie >.<
|
![]() Macie rację BYKOM STOP! Byłem bardzo dobry z pisania dyktand i w ogóle pisania a teraz -,-, lepiej nie mówić BYKOM STOP!.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
|
![]() U mnie na przyrodzie, jak nauczycielka sprawdziany rozdawała, to niektórym chciała skserować i pokazać polonistce
![]() Niestety, wątpię żeby to coś pomogło, ale zawsze można spróbować PS "łaponć" rulez ![]() |
![]() |
![]() |