|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Nie zabardzo to mało powiedziane... ah te ręce
![]() Kiepsko oprócz tego 1 miecz i zbroi to słabe wręcz mierne... popracój jedyna rada... Elfie jeden przestań pisać Hi Elfes bo to wkurza... nawed bardzo! (gdzie te szare mydło) @Down: Wee... a ja myślałem, że go zabijesz, pogryziesz lub podrapiesz za tą harcerke xD Wystarczy popatrzyć na te sklejone nogi... zawiodłem się... myślałem, że go skarcisz mocniej... @3xDown: SuPeRMEN jak zawsze wielkie poczucie humoru. Spodnie na szelki xD Naucz mnie tego mistrzu!
Łycha! Ostatnio edytowany przez Majines - 29-04-2005 o 20:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Cytuj:
http://www.info8.w.duna.pl/foto/012f.jpg Pod zadnym pozrem druhna nie ma bojówek, nie wymac***e rękoma, nie ma nic na szyi I NIE JEST BRĄZOWA TLYKO SZARA!, a zielono czrana chusta nie znaczy zabłocona. Sorry, ale muszisz tro zrobic jescze raz -.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Cytuj:
@samica harcerza .........n/c AŁA wy wiecie że mydłem moża zrobić sobie krzywdę? ![]() Ostatnio edytowany przez joey - 29-04-2005 o 20:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Ten ludek to wygląda tak jak nie dosć bogaci ludzie z epoki pary... Ma takie ubranko i taką czapeczkę [spodnie powinny być na szelkach]. I pewnie pracuje na kolei.
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: Dobra, macie mnie ;<
Stan: Aktywny gracz
Imię: Master Silvon
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50+
Skille: 78/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() A gdzie jest mój WATER DEVIL?????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
![]() |
![]() Następne zadania:
1. Narysuj miecz skierowany ostrzem w lewy róg ekranu (zwykły miecz bez żadnych "bajerów") po którego ostrzu spływa jasno szara jedwabna chusta. 2. Tu poproszę o wieszak na ubrania na którym wisi brązowe futro.
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Jak tylko widze posta napisanego przez pana o nicku Laureandil, to go po prostu przeskakuje. Juz mnie szlag trafia, jak widze na poczatku kazdego postu "Hi Elf" albo "Hi Elfes"(btw. pisze sie Elves). A rysowanie to bym zaczal od czegos latwiejszego. Moze... deska?
Jesli jeszcze raz zobacze twojego posta i napis "Hi elf" to za siebie nie odpowiadam. ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
|
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Mam dla ciebie bardzo trudne wyzwanie, nie wiem czy podołasz, ale przynajmniej możesz spróbować
![]() Chciałbym skrzydlatego demona wzbijającego się w przestworza. Ma być widać, czerwone niebo, "krwawy" zachód słońca i ziemie na której ma być lawa.