|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
Pokaż wyniki sondy: Kim jesteście w grze RPG? | |||
Wojownik |
![]() ![]() ![]() ![]() |
20 | 15.04% |
Barbarzyńca |
9 | 6.77% |
Paladyn |
16 | 12.03% |
Mag |
36 | 27.07% |
Druid |
6 | 4.51% |
Kapłan |
3 | 2.26% |
Nekromanta |
18 | 13.53% |
Łowca |
14 | 10.53% |
Złodziej |
7 | 5.26% |
Bard\ Łotrzyk |
4 | 3.01% |
Głosujących: 133. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
![]() Ogólnie wybieram profesje walczące w zwarciu, mające najwięcej HP i najlepie posługujące się moim ukochanym mieczem
![]() W zależności od gry są to: barbarzyńca, paladyn, knight.
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Roznie to bywa...
W papierówkach czesto wcielam sie w postac Niziolka zlodzieja z niewyparzoną gębą ~ Tass ~ możliwe . W grach typu Ko Ranger-Assasin. O tibi nie będe mowil bo duzego wyboru nie ma hahaha. Jesli chodzi o gry typu Bg i IcWD lubie eksperymentowac, ale najbardziej do gustu przypadl mi kensai i zabujca, palladyn tez wymiata ale musi miec w lapkach Krasomira ![]()
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
![]() |
![]() Kensai wymiata. Najlepioej wziąć palka w którego będą nawalali przeciwnicy a Kensai ich rozpyka w trymigi.
![]() |
#25 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Kim jestem w grze RPG?? uważam, że jest to zależne od gry...
Diablo II: Nekromanta Tibia: Wszystko byleby nie knight ![]() Knight Online: Mag lub Rogue z Daggerami (Zabójca) Mu online: No comment.... MU to najgorsza gra w RPG w jaką kiedykolwiek grałem... ![]() Gothic i Gothic II (THE BEST RPG!!!): Opłaca się zagrać każdą profesją, ponieważ wszystkie mają różne wątki i zadania poboczne... itd. Ogólnie nie lubię waliczyć wojownikami, barbarzyńcami, i tymi innymi głupimi napakowanymi istotami nie umiejącymi się posługiwać magią... Palek może być - wali wręcz (wyjątek: TIBIA ![]() WARRIORS SUX!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Lokacja: W czarodziejskim świecie
|
![]() Gra:Morrowind
Postać:Elf Wysokiego rodu , cesarski Ulubiona broń:łuk lub po prostu byle jaki miecz doblej klasy ![]() Zbroja nie ważna W tą grę dopiero zaczynam grać :/ . Ale co do tematu 6/8 . Może być chociaż pytanie takie sobie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 04 2005
|
![]() D&D - zawsze kiedy wojownik wyrzuci 3 i mu topór wypadnie, czarownik dopiero co zauważa ze niema komponentów lub niema czarów, do akcji wkracza kapłan xD zawsze gram we wszystkich grach takimim wlasnie kolesiami
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja w grach typu d&d z reguly biore barda lub lotrzyka charakter chaotyczny neutralny
a co do tibii to wszystko oprocz knighta!!!!!!
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Felix the Archer
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Soul Hunters
Świat: Samera
|
![]() nie zagłosuje .
ja zawsze gram łucznikiem. Paladyn to nie łucznik. To wysłannik bogów itd... A to że w tibi jest jak archer to inna sprawa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: opole
![]() |
![]() no ja tez sie dolacze.
Gram łotrzykiem ] ![]() Rasa - Sukkub. DnD mam 38 charyzmy ^^ (musialam to napisac xD ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Stan: Niegrający
|
![]() Ja zawsze jak jest taka możliwość gram albo wojownikiem albo nekromantą.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Lokacja: piFpaF || Alchemicki dom cudów ||
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Mhm w d2 zawsze mialem na b.necie necra (pvp), assa(pvp), barba(pvp), sose(pvm,mf), ame(pvp,pvm),pal(pvm,pvp),drut(pvp)
W sesjach RPG gralem zawsze orkiem albo elfem xd To tyle z gier RPG, bo tylko te uznaje jako godne mojego czasu ;f
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 05 2005
![]() |
![]() Nie wiem dokładnie co masz na myśli mówiąc " gra RPG " więc wypowiem się w dwuch płaszczyznach.
1. Jeśli chodzi o komputerowe gry Rpg zawsze wybieram wojownika, zazwyczaj najprostsza do prowadzenia postać. 2. Jeśli rozchodzi się o gry RPG typu D&D wybieram Łotrzyka. Przy czym nie jest to "rasowy" złodziej. Kreuję go na postać wygadaną, dopiero na drugim miejscu stawiam umiejętności "typowo" złodziejskie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]() ja przeważnie gram magiem i grach rpg jak i crpg (i innych rodajach) czasem jest to jakis łucznik
i co do paladyna to virius ma racje w grach d&d paladyn nawet nie tknie broni dystansowej |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() Cytuj:
![]() ja lubię urozmaicenie, wypróbowywać wszystko... elfy, krasoludy, ludzie (jeszcze miałam stworzyć postać kenderki..); magowie, wojownicy, tropiciele, druidzi, bardowie... czasami w niektórych sesjach zawód nie jest z góry dany.. na jednej wcieliłam się w upier** sześcioletnią dziewczynkę ![]() najczęściej zdarzało mi się grywać Teurgiem.. hmn.. myślę, że można to podciągnąć poniekąd pod 'profesję' w wilkołaku ![]() choć najczęściej grywam na forach a nie w rl ![]() d. Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Ja jestem zawsze wojownikiem
![]() jakos tak mi sie milo gra. Lubie miecze i lubie walkę twarz w twarz.. pozatym (jak kazdy rębacz) mam problemy z obłsugą tych wszystkich migający ikonek, wiec wole poprostu walic w myche i patrzec jak sie krew leje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Lokacja: opole
![]() |
![]() ja "leniwa" chyba nie jestem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() Ech temat był założony z myślą o RPG, a wiele postów to wypowiedzi ludzi grających w cRPG... Czy to tak trudno wpoić? No ale ok, nic już nie mówię..
A co do tego kim jestem... zazwyczaj wojownikiem, chociaz kiedyś w pewnej kampanii grałem kapłanem, bo drużyna mówiła, że przydałby się jakiś, to z dobrego serca nim zostałem (potem żałowałem, przez pewne akcje). Lubiłem być takim jakby... flarem drużyny, chociaż teraz mam wojownika, który nie jest zbyt inteligentny, za to silny. No i np. na jednej sesji próbowałem otworzyć klapę w podłodze skacząc po niej i waląc w nią młotem. Wygięła się na tyle, że spokojnie mozna było włozyć rękę i otworzyć zamknięcie, ale ja z racji inteligencji stwierdziłem że ją rozwalę... no i wpadłem do środka :-) No nic, rozpisałem się trochę ![]() No i oczywiście ZAWSZE gram krasnoludem :-) Qmple się śmieją, że to paranoja, bo w rzeczywistości jestem wysoki i niezbyt gruby ![]() ![]()
![]() |
#40 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
|
![]() Nick do czegos zobowiazuje, nie?
![]() Zazwyczaj nekromanta. Albo mag-nekromanta.Ew. mag (jesli nie ma nekr~). Rasa : czlowiek badz drow.