|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2004
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny gracz
Imię: Legend of Ogg
Profesja: Paladin
Gildia: Dwarfhood
Świat: Galana
Poziom: 53
|
![]() No cóż, ja pod jednym afkerem znalazłem ponad 1400 ryb xD. Wybrzeże pustyni, części Ankrahmuniańskiej. Sporo tam afkerów. Kiedyś jednemu podlurowałem scraba, to okazał się nie afk, ale nie był zły
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: wroclaw
![]() |
![]() dla mnie zabijanie afk jest noobiarskie poprostu ten co zabija wykorzustuje fakt ze przeciwnik moze byc nawet lepszy i sie nie broni
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
|
![]() Cytuj:
Polecam zrobienie tez postaci do zabijania afkerow na innym koncie bo jak zabijemy jakiegos high to można miec poźniej problem |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir mapes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vampires Brotherhood
Świat: Lunara
![]() |
![]() -duzo jest kolo gory na wschod od kazowa (tam gdie jest paradox tower quest) jak sie nudzi to mozna przyprowadic mino archera lub zwyklego mino
-rozne wsie (typu outlaw camp, northport) trzeba zlurowac jakiegos potworka o ktorego tam latwo
Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ |
![]() |
![]() |