|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
Pokaż wyniki sondy: Dział "#tibia.pl"...? | |||
Jestem na tak! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
25 | 75.76% |
Jestem na nie! |
5 | 15.15% |
Nie wiem o co chodzi. |
3 | 9.09% |
Głosujących: 33. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() @up.
I mamy nowy dział ![]()
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Frytki1111!!! plax plax plax!
Jestem ZA :-) Prosiłem kiedys Droma, żeby założył grupe na forum dla ludzi z irca, powiedział, że nie, więc na osobny dział też pewnie sie nie zgodzi. Wielbłądy są ZŁE! |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() ~C~O~N~G~R~A~T~U~L~A~T~I~O~N~S~ - za pomysł. Jestem ZA!
WHU - GSE Ostatnio edytowany przez kidler - 30-04-2005 o 23:26. |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Może i wielbłądy są złe, ale i tak je kochamy.
#25 |
Nikt ważny
|
![]() Do rozpadającej się budy, zabitej czteroma dechami (było więcej ale amatorzy ciepłych piw powyrywali) wchodzi postać w długim, czarnym plaszczu i obszernym kapturze zarzuconym na głowe. Rozgląda się w około zastanawiajac się, jakim cudem buda jeszcze stoi. Swój wzrok zawiesza na posępnym barmanie, który próbuje wyczyścić wysłużoną szklanice za pomocą budnej szmaty.
- Czego?- pyta barman patrząc na przybysza spode łba. - Może i czegoś, ty jesteś Dobo?- pyta zakapturzona postać. - Może i tak abo co?- odpowiada barman z nieco wieśniackim akcentem. - Nic, nic, widzę, że ta twoja buda potrzebuje remontu. Przydało by się tu trochę więcej miejsca. Klimatyzację, widzę, już masz.- dodaje spoglądajac na imponujące luki w ścianach i suficie. - Do czego zmierzasz?- barman zaczyna się lekko denerwować. - A do tego, że ten twój pomysł jest całkiem niezły. - Jaki pomysł?- pyta barman daremnie próbując udać zaskoczenie. - Pomysł na rozbudowe karczmy (czyt. "kanału #Tibia.pl") i stworzenie nowej działalności (czyt. "nowego działu"). jak ktos nie skumał to znaczy, że ma IQ poniżej 20 więc go to nie dotyczy bo jeszcze nie był na IRC-u ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 01-05-2005 o 02:40. |
![]() |
![]() |
#26 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Ja mam takie techniczne pytanie:
- na co wam dzial skoro macie IRC? Macie przecierz temat z najlepszymi tekstami z irca, po co wam dzial? Bedzie 10 tematow na krzyz i bedziecie sie cieszyc? "Jakiego klienta uzywasz?" ROTFL... temat na poziomie przedszkola... Przeciez macie kanal, po co wam dzial? Zeby zakladac tematy, ktore i tak byly rozwiazywane na IRCu? |
![]() |
![]() |
#27 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Moje zdanie jest takie jak W.O.B.a. Po co wam dział, w którym będzie 10 tematów? Już więcej tematów by było, gdybym zrobił działy światów tibijskich
![]()
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() * TheNatoorat jest jak najbardziej za.
I za to lubię IRC - o ile nie ma bramek, jest on firewallem na n00by. Jakiemu nUpowi chciałoby się instalować jakiś programik, by gadać, skoro istnieją czaty? Jestem BARDZO na tak. Taki dział jest potrzebny.
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#30 | ||||||||
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
No cóż, nie to nie. Szkoda tylko, że ostatnio coraz więcej rzeczy napotyka sie na barierę "a po co?", "to nie wyjdzie!". Ostatnio edytowany przez Dan the Automator - 01-05-2005 o 08:45. |
||||||||
![]() |
![]() |
#31 |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Of corse popieram, bo nie chce mi się na IRCu siedziec, a tak sobie podyskutuje na forum
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | ||||||
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj: