|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Bydgoszcz/Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Wojen
Gildia: Dark Legion
Świat: Eternia
Poziom: 72
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Ja mam 4 postacie do pekowania, a wlasciwie do zabijania ludzi z autologiem. I zeby mi zaden noob ktory nie umie czytac nie powiedzial ze to mc :S to mowie ze loguje sie na JEDNEGO z nich na zmiane. Moimi ofiarami padaja ludzie oszukujacy, jak ktos sobie stoi i afkuje to go nie zabijam, ale jak sie nie odzywa a pod nim lezy duzo ryb i wciaz pojawiaja sie nowe to co innego, jak stoi sobie 3 druidow na 11-15 lev to zabijam 2, uciekam "na zgory upatrzone pozycje" x log, zabranie lootu inna postacia, log out, i ponowny log na pk. Jeszcze nikt mnie nie znalazl, bo raczej w ciagu 15 minut sie nei orietuja ze nie zyja
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
|
![]() Ale zjeżdzacie z tematu... Odpowiedz jest prosta jak konstrukcja cepa. Jeśli się ma robić uhy 1 druidem lepiej kupic bo w te 3h~ na bank sie wiecej zarobi. Inaczej jest gdy używa się mc. Musisz używać 4 druidów conajmniej (mniej się nie opłaca, bo jak nie ma bp uh na 1h to lepiej lotować przyjmując oczywiście, że ma sie postac z lv 30+) i wtedy się opłaca. Jeśli chcesz jednak grać fer i masz cierpliwość to polecam taki sposób- do 25lv robić se uhy, a potem już kupować (ja sam pierwszy bp uh kupiłem knightem na 30~ lv dopiero
![]() |
![]() |