Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Profesje

Notki

Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 01-06-2005, 21:00   #21
Wojen
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Bydgoszcz/Warszawa

Stan: Aktywny gracz
Imię: Wojen
Gildia: Dark Legion
Świat: Eternia
Poziom: 72
Poziom mag.: 19
Wojen ma numer GG 3773827
Domyślny

Ja mam 4 postacie do pekowania, a wlasciwie do zabijania ludzi z autologiem. I zeby mi zaden noob ktory nie umie czytac nie powiedzial ze to mc :S to mowie ze loguje sie na JEDNEGO z nich na zmiane. Moimi ofiarami padaja ludzie oszukujacy, jak ktos sobie stoi i afkuje to go nie zabijam, ale jak sie nie odzywa a pod nim lezy duzo ryb i wciaz pojawiaja sie nowe to co innego, jak stoi sobie 3 druidow na 11-15 lev to zabijam 2, uciekam "na zgory upatrzone pozycje" x log, zabranie lootu inna postacia, log out, i ponowny log na pk. Jeszcze nikt mnie nie znalazl, bo raczej w ciagu 15 minut sie nei orietuja ze nie zyja zaden z moich pekerow nie ma czachy, a zyski sa ogromne, tylko ze pierw trzeba poswiecic duzo czasu na znalezienie sobie takich ludzi ktorzy nagminnie uzywaja tibia suite. Mozna tez robic filmy tibi cam i jak jakis kumpel o wyzszym levelu bedzie nam chcial rookowac nasza pk postac to mu przeslac film Ale wlasnego druida tez warto miec, zwlaszcza jak ma sie pacca. Mozna nim afkowac na potege, nie trzeba sie martwic ze ktos go nam zabije, ale jednoczesnie nie mozna na sobie trzymac uhow. Ja potrafie spedzic pol dnia stoiac kolo kumpli, podchodzac do pc raz na 10 minut, lub dostajac sygnal na komorke ze ktos sie o mc przyczepia
Wojen jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 02-06-2005, 18:42   #22
Bobi
Użytkownik Forum

Bobi's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2004

Domyślny

Ale zjeżdzacie z tematu... Odpowiedz jest prosta jak konstrukcja cepa. Jeśli się ma robić uhy 1 druidem lepiej kupic bo w te 3h~ na bank sie wiecej zarobi. Inaczej jest gdy używa się mc. Musisz używać 4 druidów conajmniej (mniej się nie opłaca, bo jak nie ma bp uh na 1h to lepiej lotować przyjmując oczywiście, że ma sie postac z lv 30+) i wtedy się opłaca. Jeśli chcesz jednak grać fer i masz cierpliwość to polecam taki sposób- do 25lv robić se uhy, a potem już kupować (ja sam pierwszy bp uh kupiłem knightem na 30~ lv dopiero )
Bobi jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania