|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Jaką wartość ma cały Twój majątek w grze? (przedmioty, gotówka...) | |||
poniżej 2000 gp |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 2.75% |
od 2 tys. gp dp 5 tys. gp |
5 | 4.59% |
od 5 tys. gp do 10 tys. gp |
6 | 5.50% |
od 10 tys. gp do 20 tys. gp |
9 | 8.26% |
od 20 tys. gp do 50 tys. gp |
27 | 24.77% |
powyżej 50 tys. gp |
59 | 54.13% |
Głosujących: 109. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
|
![]() 1. W jaki sposób podnosisz w grze stan swoich funduszy? Jakie są Twoje sposoby zarabiania pieniędzy?
Zależy jaką postacią bo mam każdy ich rodzaj (druid, knight...). Więć, tak: Knightem robię lootbagi, druidem i sorciem sprzedaje runy, a palladynem robię hunty na lepsze potworki. 2. Jakie są według Ciebie najskuteczniejsze sposoby zarabiania pieniędzy w grze - jak można zarobić najwięcej? Na sprzedaży run na starszych serverach albo wielkie lootbagi. Również można się nieźle wzbogacic na huntach jak wypadnie coś dobrego (np. BoHy). 3. Jak oceniasz swoje szanse dorównania najbogatszym graczom? Cóż, nie ma szans. Musiałbym grać jednym charem parę lat na dobrym i pustym expowisku, a zmieniam je niestety jak rękawiczki. Myślę też że nie ma po co być bogatym bo wtedy wszyscy będą cię prosić o pożyczki i "fri items plx". 4. Jak ważne dla Ciebie jest posiadanie w grze dużych dóbr materialnych? Ma duże. Możliwe że dlatego bo sam jestem biedny jak mysz kościelna i chciałbym dużo mieć. Będe szczery, chcę zdobyć małą fortunke w Tibii, ale uczciwie. Co niestety jest baardzo trudne. Aktualnie zbieram na Blue Robe moim druidem.