|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Imię: Suldanesslar
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 60
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() "z 90 distem nawet nie zdąrzą do Ciebie podbiec"
więc wedlug ciebie scouty podbiegaja do ludzi. chce to zobaczyc na filmie.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Świat: Berylia
|
![]() Cytuj:
Mylisz sie bo ja tam expie kazda moja postacia i bym nawet w tym Palladyn.i to nie z 90 distem tylko z 68 distem i szlo mi tam bardz odobrze i bardzo przyjemnie. Danthorr.Ale Ty to lepiej se idz na roty jak tak sie boisz o te eleven vilage.A co do 5-6 scoutów to czy slyszales o takie runie jak 'Great fire ball'?? Ostatnio edytowany przez Tuhamiid - 05-05-2005 o 23:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: W bloku ;p
![]() ![]() |
![]() ja bym poszedł albo do cyclopolis(pacc plx) albo na guardy z shieldem
![]() loot piękny, exp niezgorszy ![]() i zależnie od lvl'u ewentualnie dragi to powyżej to solo a z blokerem radze ci demonki =D(widzialem filmik jak pall na 19lvlu tam expil) dragi(z dl'ami nigdy nie wiadomo) i to chyba tyle. A co do gfb- święta racja, dziś mi życie uratowało...21lvl pall obkrążony przez 6 cyclopów -.-
![]() |
#25 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Suldanesslar
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 60
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Project Warloria
Świat: Valoria
Poziom: 45+
Skille: dist 73
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() ja uwazam ze sie bardzo fajnie expi palkowi tam
w trudnych sytauacjach uh i sobie moze pomagac ronkami nawet jakies fireball zwykle a loot zawsze bedzie mu sie oplacal a jesli bedzie mial skille powyzej 70 to luzem beda mu sie nawet strzaly zwracaly dodatkowo jakies bow itp na lootek no i luzik ![]()
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
<edit>I zamieść film jak tam expisz, wtedy Ci z Danthorr'em honor zwrócimy (może nawet przeprosimy) bo powiedzieć że się tam dobrze expi może każdy.</edit> Ostatnio edytowany przez ripper - 07-05-2005 o 20:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Dzieki rip, że chociaż ty sie ze mną zgadzasz (tak robia rl'e xD)
@reszta Powiedziałem wam, jeśli nie zobacze żadnego filmu z expienia palem w Elven Village (i zwrotu kosztów) to będe miał do was taki stosunek jak do tej pory... ![]() ![]() "Danthorr.Ale Ty to lepiej se idz na roty jak tak sie boisz o te eleven vilage.A co do 5-6 scoutów to czy slyszales o takie runie jak 'Great fire ball'??" zakladajac ze sciągniesz te 5 scotow na 3 strzaly z gfb 3x5x35=525 Tyle mniej wiecej zjadą ci te scouty w te 3 tury gdy bedziesz je bil, to rowna sie 1 uh dla 60~palka (oczywiscie scouty wala czasem 2 strzaly w jednej rundzie)
Ostatnio edytowany przez Danthorr - 07-05-2005 o 20:25. |
|||
![]() |
![]() |