|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Norrin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Legendary Phoenixs
Świat: Harmonia
Poziom: 171
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2005
Lokacja: Za rogiem
Imię: Zell Spellmaster
Świat: Astera
|
![]() Runniczy
Master Sorc i Elder Druid 100 Mlev do zrobienia, 80ty do używania Nauka czaru darmowa 4000 many do zrobienia jednoshotowej runy Obrażenia od wszystkich elementow naraz |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() ja to sobie wyobrazam tak: "***udu" i nic nie ma (nawet kamieni, drzew, ziemi nie wspominając o graczach) a tak na serio gadając to siła UE ewntualnie troszke słabsze, czar runiczny (tylko sorce) mana 1200, mlvl 50 żeby robić, 45mlvl żeby używać, i najlepiej pacc na promocji, zarówno do robienia jak i uzywania (wiem wiem zaraz mnie facc zlinczują)
ps. napisałem to co wyżej ale i tak uważam że taki pomysł by nie przeszedł, zachwialo by to lekko racje butu profesji bla bla bla, ogolnie rzecz biorąc pomysł do du... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() Hmm Let me think, musze poczuć te moc wyobrazni...
~Spontaniczny [Jedno runko można dostać z Questa "Solo demon by FIST"] ~Użyć może go każdy Master i Elder który ma na sobie Mystic Turban [Zwiększyło by to popularność tego nakrycia głowy] ~66 mlv ~666 many |
![]() |
![]() |
#25 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Spontaniczny, dla Elder Druida, minimum 70 mlev, coś koło 4000 MP
Losowe pojawianie się "Securańskich*" FF i "chmurki" ala UE. Opszar działania: cały ekran. Obrażenia ~UE x 2,5(lub x 3) Wreszcie Druid miał by czym przywalić ![]() *-FF z serverów non-pvp
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 13-05-2005 o 23:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2005
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny gracz
Imię: Krod arix
Gildia: Creation of God
Świat: Guardia
Poziom: ~35
Poziom mag.: 47
![]() |
![]() Cytuj:
Mysle ze to 80% obrazen UE jest bardzo dobrym rozwiazaniem. Jest to super alternatywa do: druid UH - sorc SD druid armageddon - sorc UE |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Fireball, tylko silniejszy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: Poznań
Imię: Sir Kaczor pierwszy
Profesja: Elder Druid
Gildia: Allance of justice
Świat: Danubia
Poziom: 30
Poziom mag.: 36
|
![]() ![]() Elder druid Gnojek zżera 1000 many plus 3/4 CAŁEGO życia postaci (czyli można zginąć od siebie xD ) W odległości 2 kratek od druida pojawiają się fire fieldy rodem od faraonów (300hp za ruszenie się) co stanowi barierę by nie używano tego nagminnie (drut jest uziemiony przez kilka sekund) jak UE Dodatkowo w promieniu działania UE pojawiają się dowolne fieldy i krzaki a'la Wild growth, robi obrażenia 3/4 UE, plus dodaje porażenie prądem, paraliż, zapalenie i zatrucie. mlvl: myślę że 50 będzie wystarczający EDIT: omg, powinno być "exevo gran mas tera ito" literówka ^^
![]() Widzisz białą ramkę? Pozbądź się IE i zainstaluj Operę bądź Fire foxa ![]() Ostatnio edytowany przez Kumagoro - 14-05-2005 o 20:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() @UP
Sam zrobiłeś tego screena? Ładnie to wygląda ![]()
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ii tam, OTS
![]()
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() 1.Spontaniczny
2. Druid i Sorcek 3.mlv 40 - 1500 many 4. chamsko duże GFB wielkości pierwszego pietra dp w thais, zadające 200hp obrażeń na 40mlv a później większe i dodatkowe efekty w postaci fire bomb itp ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Bełchatów
Imię: Gandalf ~~
Profesja: Druid
Świat: ~~
Poziom: ~~
![]() |
![]() Cytuj:
spoko jesli druid sie nie zajmuje magia ofensywan tylko silami natury to czemu sork ma summony ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Kazordoon
![]() ![]() |
![]() a co to jest nowy czar to na scrennie jak tak to powiedzcie skladniki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() @Up:
No wiec tak... Musisz miec mocz demona zebrany punktualnie(!) o 7:32 CET, 5 wlosow z brody spiacego warlocka, oko cyklopa i 10 ton mydla. Mieszasz wszystkie skladniki w kociolku zrobionym z kosci demona i wymawiasz inkantacje: Exevo gran mas tera, a potem to samo wspak, czyli: aret sam narg ovexe. I... otrzymujesz wspaniale zupe pomidorowa weldug przepisu dziadka Warlocka. ![]() @Topic: 1) Spontaniczny 2) Elder Druid oraz Master Sorcerer 3) mlvl 65/2500many 4) Wybuch energii, z animacja SD na calym ekranie. Zadaje ZAWSZE 1200 obrazen, a rzucajacemu zostaje 1hp ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() hehe, temat mi sie podoba
![]() 1) spontan 2) TYLKO Master Sorcerer 3) mlvl 60 mana 2k 4) tak jakby atomowka ![]()
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie nie i jeszcze raz nie
Sorc ma UE i to mu wystarczy, armageddon (jeśli w ogóle powstanie) to PRAWDOPODOBNIE będzie dla druidów wypchajcie się z tym swoim UE gnidy!) Druid nie ma NIC! I nie pieprzyć mi tu że druid to defensywny mag, g**o prawda, druid to Władca natury i wspieracz (od defensywy to knajcik) Sorc SD - Druid UH Sorc UE - Druid Armageddon
![]() Widzisz białą ramkę? Pozbądź się IE i zainstaluj Operę bądź Fire foxa ![]() Ostatnio edytowany przez Kumagoro - 16-05-2005 o 15:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: w przestrzeni...
![]() |
![]() Dobry pomysl
1 spontan 2 master sorc 3 mlvl 50 mana 2500 4 z nieba leca meteoryty |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Myślisz czasami? 2500 many to jest lvl 91 -.-
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2005
Lokacja: W średniowieczu
|
![]() 1.Runiczny (^^
![]() 2.Paladyn 3.mlvl 40 mana hmm 1000 4.Cały ekran jest czerwony 0_o. Słychać odgłosy meteorytów płonących.